![]() |
Ynt: YENİ BİR İZMİR TOPLANTISI VAAAAAR Alıntı:
inşallah shamanım dediğin gibi olurda bi güzel toplaşırız...iki muhabbetin belini kırarız... blissy blissy |
Ynt: YENİ BİR İZMİR TOPLANTISI VAAAAAR şamanım, suzy'im her şey doğru zamanda doğru yerde gerçekleşiyor... inşallah yine toplanırız, tabiiki toplanıcaz..suzy doğrusunu istersen senin yerine ben olsaydım, aynı şeyi yapardım..burnumu bile çıkarmazdım doğru olanı yaptın..allaha şükür yılın çoğunu bahar olarak geçiren bir meleketimiz var..canım izmirim..ayazı müthiştir ama uzun sürmez.yakında bahar dallarımız bile merhaba der bize..herkesin soğuktan donduğu günlerde biz yaza hazırlıklar yaparız neşeyle..işte o çok yakın olan günlerden bir gün toplaşırız yine..o zamana kadar gelişip gelişip bilgi toplarız dağarcığımıza ve birbirmize verecek çok güzel hediyelerimiz olur..öğrendiklerimiz ve öğrettiklerimiz...sabırsızım beeeeen o günler çabuk gelsin.. 96 |
Ynt: YENİ BİR İZMİR TOPLANTISI VAAAAAR yaaa hayalayaz ablacım ya ben de çoooook gelmek isterdim :( ama İNŞALLAH ÜNİVERSİTEYİ kazanıp onun vesilesi ile gelicem :) :) amaaaa gelicemm böyle bi yemege çıkardık siteden arkadaşlar felan ayy ne güzel olurdu :DD a bide smiley ekliyim smiley olmadan mesaj göndermek içimden gelmiyooo aha benim gözde smileyim derty buda ablam içiiinn :D 128956 |
Ynt: YENİ BİR İZMİR TOPLANTISI VAAAAAR inşallah kuzucuk sen gel, ha bak kayıt işleri için gelip gittiğin zaman, burda bir evin var unutma emi.. e, hadi bende dans edeyim.. derty |
sanıyorum ki güzel bir ortam kurulmuş izmirde. E bende İzmir'deyim . Bende katılmak isterim :))açıkçası sizlere ulaşabilmem için tel numaralarını verebilirseniz çok sevinirim. |
Merhaba bende izmirdeyim. yakın zamanda buluşma felan varmı? banada haber verirseniz sevinirim... |
merhaba hayal hanım. siteyi bir süredir takip ediyorum ama biçok konuda yeni sayılırım ve bu foruma ilk katılışım. toplantınıza katılıp ben de sizlerden birşeyler öğrenmek istiyorum. çabalarınızdan ve iyiliğinizden dolayı da sizi kutluyorum. |
arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz yanımıza...956k hayal hanım şu aralar yanımızda olamadığı için sorunuza ben yanıt vereceğim... evet ilerki dönemlerde bir izmir toplantısı yapmayı planlıyoruz...ama şu an için açıkçası aklımda herhangi bir tarih yok.....rt67 yakın zamanda olursa...gün ve tarih toplantı öncesinde belirtilecektir...ama önerisi olan varsa buradan bildirebilir... sevgiler...actionsmile |
İzmir li ve İzmir deyim haberiniz olsun:))) |
toplanmalar ve ücretler? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:16 AM. |