Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İzmir Buluşmaları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/izmir-bulusmalari/)
-   -   YENİ BİR İZMİR TOPLANTISI VAAAAAR (http://www.hayatimdegisti.com/forum/izmir-bulusmalari/4384-yen304-b304r-304zm304r-toplantisi-vaaaaar.html)

shamanic 10-02-2008 10:34 PM

Ynt: YENİ BİR İZMİR TOPLANTISI VAAAAAR

bende varııımmmm...

demek çok isterdim... sad456

ama oda olacak inşallah... yaz aylarına doğru yapacağınız yeni buluşmanızda blissy
mutlaka olmaya çalışacağım.. b456

hayal ablamın evine şimdilik enerjimiz misafir olsun.. tender45
benim yerime bir türk kahvesi için.. kahvesmiley varlığımı hissedeceksiniz.. y789
sizin güzel sevgi enerjiniz de yüreklerimize kadar ulaşır... ark5

çok keyifli harika saatler geçirin inşallah.. wave

sevgiler.. kiss3

bubu 11-02-2008 08:40 PM

Ben de toplantıya katılmayı çok isterim.

suzzy 11-02-2008 09:38 PM

Alıntı:

**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
[color=teal][i][b]bende varııımmmm...

demek çok isterdim...  sad456

allah iyiliğini versin shaman... girlhaha sabah gördüm ama fırsat olmadı yazmaya...

sabah mesajlara bakıyordum şööylece...anaaa dınk diye kaldım...

bende saf saf... utananadam

yiihhuu shaman'da geliyormuş  tender45  diyecektimki bide ne göreyim...demeyi çok isterdim diyon... 789569

şok etkisi... girlhaha alem kız...

sevgili bubu tabikide katılabilirsin senide aramızda görmekten mutlu oluruz...

hayalayaz 16-02-2008 12:03 AM

arkadaşlar pınar evi biliyor

kurby'im hepimiz o gün bir enerji yükseltiriz ne dayak yeme isteği nede topraklanma ihtiyacı kalır..
shamanım bende önce bi zınk kaldım yüreğim hopladı sonrasını okumaz olaydım..neyse enerjilerimiz bir olsun..yaza görüşürüz..hepinizi seviyorum

suzzy 17-02-2008 09:57 PM

tam buluşmanın olacağı gün sen kalk izmire kar yağsın tipi olsun olacak işmi... dusun

benim oturduğum muhit dağların eteğinde olduğu için sabahtan öğlene kadar tipi ve kar vardı...ve ne yazıkki ben kendimi iyice hazırladığım izmir toplantısına katılamadım... emb23 sevgili hayal ablacım...buluşmamız bahara kaldı...
ama mutlaka sana oturmaya gelicem canım...gene çağırırız kurby'ciğimide otururuz hep birlikte... tender45

her şey nasip o kadar istedim ki gelebilmeyi....çocuğu dışarı çıkarmayı istemediğim için olmadı..

http://www.karamandauyanis.com/haber.../2699_maxi.jpg bu kadar olmasada bayağı kar tuttu buralarda... blissy

suzzy 17-02-2008 10:05 PM

kızlar bu arada benim içinde çay için sohbet edin... emb23 kendim orada olamasamda ruhum sizlerle...

https://www.vivacicek.com/buyuk/v1212.jpg ablacım bu çiçekler sana gelirken getirmeyi istediğim çiçeklerdi...gelemediğim için burdan vereyim dedim...sevgilerle... kiss3

shamanic 18-02-2008 03:16 AM

blissy e hayal ablam nereleredsiniz... anlaşıldı sizin muhabbette koyulaştı.. yatıya kalacak gelenler... buldular mis gibi enerjik ortamı... tender45

günün özetini isteriz... bekliyoruz ona göre... kiss3

hayalayaz 18-02-2008 08:29 AM

sabahleyin kalktım bir kahve yaptım , yandan yandan beyaz beyaz bişeyler uçuyor..(pencere yan tarafımda anaaa bi baktım kar yağıyor..görgüsüz izmirliler..kar yağmıyorya burda minik minik bi şeyleri kar diye yutturduk kendimize) neyse ben karı görünce suzzy iptal dedim..zaten kurby ve suzyden başka kimsede katılacağını bildirmedi..vakit biraz geçti..dolabımın üzerinde oyuncaklar var...tavşanlar kediler vs..onları indireyimde çocuk gelince sıkılmasın diye düşünüyordum..telefon çaldı..suzy iptal, gerekçe..çocuk üşümesin ..haklı tabi..kar dediğimiz şey kara benzemiyordu ama izmirimizin ayazı.hatırını saydırdı bugün...niyet etmiştim. eğer isterlerse .kurbyle suzyi GMAya uyumlarım diye kurby'e nasip oldu..güzel bir enerji yükselttik..kurby içsel rehberlik alabilen ve astroloji bilgisini bu yeteneği ile birleştirmiş, horoskopa baktığı zaman daha fazlasını veren çok iyi bir astrolog..reiki 2 dereceyi almıştı uzun bir süre önce, konuşacak, anlatacak, birbirimize öğretecek okadar çok şey vardı ki saat 13 30 dan 22 kadar birlikte vaktin nasıl geçtiğini anlamadık..bugün sadece ikimiz toplandık keşke herkes gelseydi, gelebilseydi..inşallah yakında tekrarı nasip olur, ben bu gün gelemeyenlerle'de bağlantıdaydım.herkese şifa olsun sevgi olsun. suzyciğim çiçekler çok güzel teşekkür ederim...hepinizi seviyorum..

suzzy 19-02-2008 05:02 AM

ayyy...ablacım kıyamam kahroldum... emb23

canım bir bilsen o kadar şartlamıştım ki gelmeye kendimi...bir gün önce kızımın banyosunu bile yaptırmıştım...o gün rahat oturabileyim diye...ama onu bırakamadığım gibi dışarıda çıkarmaya kıyamadım...veee sonuç iptal...

bütün gün tıkıldık kaldık evde ve ben gerçekten çok sıkıldım... sadanim

yaaa niye bir şeyi çok isteyince başka problem çıkar anlamıyoruuuummm.

ama gelicem en kısa zamanda...o gördüğün çiçeğide elime alıcam sanada haber vericem.... terli345

tak tak diye çalıcam kapını...ablacım bi güzel döv beni... tender45 ablaların vurduğu yede gül biter diycem...

canım ablam öpüyorum seni...sevgiler sana canım benim... kiss3

shamanic 19-02-2008 05:10 AM

üzülme bu kadar şeker kıyamam sana... her işte bir hayır vardır..

bizim kadar uzakta değilsiniz ya... nasıl olsa yollarınız kesişir...

kesiştiği noktada bende olurum inşallah... ark5 blissy

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:16 PM.