![]() |
Ynt: YENİ BİR İZMİR TOPLANTISI VAAAAAR 789569 bende gelmek isyterdim ama malesef bad45 benim için hayalcim bir kedi besleyin ogün ruhum sizlerele |
Ynt: YENİ BİR İZMİR TOPLANTISI VAAAAAR olur ozaman ben gelince ikimiz toplaniriz... neyse zengin oldugumda zaten trde yasayacagim ve neresi olursa gezecegim ohh sefam olsunn |
Ynt: YENİ BİR İZMİR TOPLANTISI VAAAAAR bende varııııım. bende aranızda olmak istiyorum. |
Ynt: YENİ BİR İZMİR TOPLANTISI VAAAAAR cat56 ciğim dilin söylesin bizim sokakta kedişler var bir komşu besler onları, bazen artık yemeklerle bazen hazır mamalarla.. ve kedilerin mamalarını alan olursa haram olsun diyede yazısı vardır kocaman bir kartonda..ben o günden beri yaklaşamam kedilerine ablamızın ama senin dilin söylesin..ben bayandan izin alırım..öncesindede nefis bir buğulama yaparım pisiciklere..çok bilgili değilim ama çiğ verilmez diye biliyorum..neyse sen istedin ya bayram ettirim ben kedicikleri tüm pisilere saygılı sevgiler |
Ynt: YENİ BİR İZMİR TOPLANTISI VAAAAAR tüm izmir cat56 namına teşekkürler hayalcim çiğde yer onlar bişi olmaz uğraşma sen 44 |
Ynt: YENİ BİR İZMİR TOPLANTISI VAAAAAR Alıntı:
|
Ynt: YENİ BİR İZMİR TOPLANTISI VAAAAAR Alıntı:
ablaların vurduğu yerde gül bitermiş... tender45 kızımla birlikte sendeyiz pazara...bu arada detayları msn'den konuşuruz ablam... |
Ynt: YENİ BİR İZMİR TOPLANTISI VAAAAAR Hayal abla, pazar günü geldiğimde beni de döver misin?Acayip ihitiyacım var.Mars Mcden geçiyor ve aksları titretiyor, acayip enerji doluyum.Birileriyle hararetli tartışmaya ihtiyacım var.Bu enerji başka türlü bitmeeeez.Tai chi yapsam süper olacak.Bu yüksek enerji beni mahvediyor.Sen döv, rahatlayayım ablacım be yaw!(Bu etki sende de var.Körler sağırlar birbirini ağırlar gibi olur hem!) aa34 Bu arada kimler geliyor, ellerini kaldırsın! f678h |
Ynt: YENİ BİR İZMİR TOPLANTISI VAAAAAR kurby'cim bu aralar var bi tuhaflık hakkatten...bir baş ağrısı çekiyorum felaket... tuh788 emb23 pazar günü hep birlikte güçlerimizi birleştirip (selena selena gibioldu ama )bişeyler yaparız belki... bu arada bukadarcıkmıyız ayol...nerde bizim izmirli arkadaşlar...hee.. 956k |
Ynt: YENİ BİR İZMİR TOPLANTISI VAAAAAR Şu an itibariyle ettik 3 kişi.Güzeeeeel.Eğer 5i bulursak Voltranı bile oluşturabiliriz. aa34 O baş ağrısını sorma, ben ve annem de aynı durumdayız.Devam edecek olursa, mart ayında kendimizi baş aşağı saksıya dikmeye karar verdik. neseli56 En iyi topraklanma, toprakla yapılandır. b456 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:17 PM. |