Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İzmir Buluşmaları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/izmir-bulusmalari/)
-   -   YENİ BİR İZMİR TOPLANTISI VAAAAAR (http://www.hayatimdegisti.com/forum/izmir-bulusmalari/4384-yen304-b304r-304zm304r-toplantisi-vaaaaar.html)

pisimbat 09-02-2008 09:44 PM

Ynt: YENİ BİR İZMİR TOPLANTISI VAAAAAR

789569 bende gelmek isyterdim ama malesef bad45 benim için hayalcim bir kedi besleyin ogün ruhum sizlerele

Sezennl 09-02-2008 11:04 PM

olur ozaman ben gelince ikimiz toplaniriz... neyse zengin oldugumda zaten trde yasayacagim ve neresi olursa gezecegim ohh sefam olsunn

timsahci 10-02-2008 01:44 AM

bende varııııım. bende aranızda olmak istiyorum.

hayalayaz 10-02-2008 01:54 AM

cat56 ciğim dilin söylesin bizim sokakta kedişler var bir komşu besler onları, bazen artık yemeklerle bazen hazır mamalarla.. ve kedilerin mamalarını alan olursa haram olsun diyede yazısı vardır kocaman bir kartonda..ben o günden beri yaklaşamam kedilerine ablamızın ama senin dilin söylesin..ben bayandan izin alırım..öncesindede nefis bir buğulama yaparım pisiciklere..çok bilgili değilim ama çiğ verilmez diye biliyorum..neyse sen istedin ya bayram ettirim ben kedicikleri tüm pisilere saygılı sevgiler

pisimbat 10-02-2008 01:55 AM

tüm izmir cat56 namına teşekkürler hayalcim çiğde yer onlar bişi olmaz uğraşma sen 44

hayalayaz 10-02-2008 01:57 AM

Alıntı:

kutalmisoglu Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar bu toplantılara katılan varmı aranızda?

sevgili kutalmışoğlu izmirde bir toplantı oldu benim düzenlediğim, şu an sitede o toplantıya katılan ben, atakan ve ayşe var..

suzzy 10-02-2008 05:59 PM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
suzzy toplantıyı pazar günü yapıyoruz..haa bana geldiğinde hatırlat seni döveyim..şöyle söylersin (abla ben kızımı getirebilirmiyim diye sorduğumdan dolayı beni dövecektin) sorulurmu ablam tabiiki getir. yaramaz olsa kaç yazar..oyuncaklar var veririz eline bir şekilde oyalanır..kızını ve seni şimdiden kucaklarım...

ablacım yazmıştım silinmiş olsun tekrar yazarım canım... emb23

ablaların vurduğu yerde gül bitermiş... tender45 kızımla birlikte sendeyiz pazara...bu arada detayları msn'den konuşuruz ablam...

tulu 10-02-2008 06:36 PM

Hayal abla, pazar günü geldiğimde beni de döver misin?Acayip ihitiyacım var.Mars Mcden geçiyor ve aksları titretiyor, acayip enerji doluyum.Birileriyle hararetli tartışmaya ihtiyacım var.Bu enerji başka türlü bitmeeeez.Tai chi yapsam süper olacak.Bu yüksek enerji beni mahvediyor.Sen döv, rahatlayayım ablacım be yaw!(Bu etki sende de var.Körler sağırlar birbirini ağırlar gibi olur hem!) aa34

Bu arada kimler geliyor, ellerini kaldırsın! f678h

suzzy 10-02-2008 06:44 PM

kurby'cim bu aralar var bi tuhaflık hakkatten...bir baş ağrısı çekiyorum felaket... tuh788 emb23

pazar günü hep birlikte güçlerimizi birleştirip (selena selena gibioldu ama )bişeyler yaparız belki...

bu arada bukadarcıkmıyız ayol...nerde bizim izmirli arkadaşlar...hee.. 956k

tulu 10-02-2008 10:25 PM

Şu an itibariyle ettik 3 kişi.Güzeeeeel.Eğer 5i bulursak Voltranı bile oluşturabiliriz. aa34

O baş ağrısını sorma, ben ve annem de aynı durumdayız.Devam edecek olursa, mart ayında kendimizi baş aşağı saksıya dikmeye karar verdik. neseli56 En iyi topraklanma, toprakla yapılandır. b456

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:17 PM.