![]() |
YENİ BİR İZMİR TOPLANTISI VAAAAAR tüm izmirliler 16- veya 17 şubatta bana davetlisiniz yer: benim evim ( başka önerisi olan varsa uyum sağlarım) gelmek isteyen arkadaşlar bu bölüme bende varıııııııım yazsınlar.. bu gün itibariyle ismim hayalayaz bende varııııım bir arkadaşımız daha var o kendisi yazsın..hadi bakayım bi izmir toplantısı yapalım.. |
Ynt: YENİ BİR İZMİR TOPLANTISI VAAAAAR hayal ablacim izmir toplantisni benim turkiyeye gelecegim bir gune ayarlaryabilirmisin? ben 7ci ayda geliyorum turkiyeye izmirede ugrayacagim. tam tarihim onumuzdeki cumartesiye belli olacak beklersen yada bekleyebilirseniz eger bende katilirim toplantiniza olurmuu |
Ynt: YENİ BİR İZMİR TOPLANTISI VAAAAAR sezenciğim sen geldiğinde tekrar yaparız..hafta sonu olursa katılım olur, hafta ortası olursa sadece gelebilenlerle tanışırsın olurmu..toplantı yapmaya ne var yeterki sen iste...gerekirse sadece ikimiz toplanırız.. |
Ynt: YENİ BİR İZMİR TOPLANTISI VAAAAAR ooooohhhh....sefaaam olsun...yandan yandan.... ablacım seve seve bu güzel toplantıya katılırım...yalnız bişey sorucammm... benim iki maruzatım var... birincisi ben malum çalıştığım için ancak pazar günü müsait olabilirim... ikinciside kızımı o gün anneme bırakamam eğer sorun olmazsa kızımla gelmek istiyorum... sorun çıkarmaz uslu uslu oturur bitanem...eeeee teyzesi yedi yaşında kocaman genç kız oldu artık.... eğer uygun olursa BENDE VARIM.... |
Ynt: YENİ BİR İZMİR TOPLANTISI VAAAAAR bu arada shamanım senin buralara gelme niyetin yokmuydu şeker... ayyyy denk gelirse süpper oluuuur... ark5 tender45 blissy |
Ynt: YENİ BİR İZMİR TOPLANTISI VAAAAAR blissy blissy HAYDİN İZMİRLİLER DÖKÜLÜN BAKEM NERDESİNİİİİİİİZZZZ.... blissy deyip milleti kalkıştırıp ben katılamıyormuşum.... sevincli |
Ynt: YENİ BİR İZMİR TOPLANTISI VAAAAAR ayyyy....aksilik çıkmaz inşallah çok heyecan yaptım... terli345 |
Ynt: YENİ BİR İZMİR TOPLANTISI VAAAAAR Ben kesin orada olacağım! gogogo |
Ynt: YENİ BİR İZMİR TOPLANTISI VAAAAAR suzzy toplantıyı pazar günü yapıyoruz..haa bana geldiğinde hatırlat seni döveyim..şöyle söylersin (abla ben kızımı getirebilirmiyim diye sorduğumdan dolayı beni dövecektin) sorulurmu ablam tabiiki getir. yaramaz olsa kaç yazar..oyuncaklar var veririz eline bir şekilde oyalanır..kızını ve seni şimdiden kucaklarım... |
Ynt: YENİ BİR İZMİR TOPLANTISI VAAAAAR arkadaşlar bu toplantılara katılan varmı aranızda? |
Ynt: YENİ BİR İZMİR TOPLANTISI VAAAAAR 789569 bende gelmek isyterdim ama malesef bad45 benim için hayalcim bir kedi besleyin ogün ruhum sizlerele |
Ynt: YENİ BİR İZMİR TOPLANTISI VAAAAAR olur ozaman ben gelince ikimiz toplaniriz... neyse zengin oldugumda zaten trde yasayacagim ve neresi olursa gezecegim ohh sefam olsunn |
Ynt: YENİ BİR İZMİR TOPLANTISI VAAAAAR bende varııııım. bende aranızda olmak istiyorum. |
Ynt: YENİ BİR İZMİR TOPLANTISI VAAAAAR cat56 ciğim dilin söylesin bizim sokakta kedişler var bir komşu besler onları, bazen artık yemeklerle bazen hazır mamalarla.. ve kedilerin mamalarını alan olursa haram olsun diyede yazısı vardır kocaman bir kartonda..ben o günden beri yaklaşamam kedilerine ablamızın ama senin dilin söylesin..ben bayandan izin alırım..öncesindede nefis bir buğulama yaparım pisiciklere..çok bilgili değilim ama çiğ verilmez diye biliyorum..neyse sen istedin ya bayram ettirim ben kedicikleri tüm pisilere saygılı sevgiler |
Ynt: YENİ BİR İZMİR TOPLANTISI VAAAAAR tüm izmir cat56 namına teşekkürler hayalcim çiğde yer onlar bişi olmaz uğraşma sen 44 |
Ynt: YENİ BİR İZMİR TOPLANTISI VAAAAAR Alıntı:
|
ablaların vurduğu yerde gül bitermiş... tender45 kızımla birlikte sendeyiz pazara...bu arada detayları msn'den konuşuruz ablam... |
Ynt: YENİ BİR İZMİR TOPLANTISI VAAAAAR Hayal abla, pazar günü geldiğimde beni de döver misin?Acayip ihitiyacım var.Mars Mcden geçiyor ve aksları titretiyor, acayip enerji doluyum.Birileriyle hararetli tartışmaya ihtiyacım var.Bu enerji başka türlü bitmeeeez.Tai chi yapsam süper olacak.Bu yüksek enerji beni mahvediyor.Sen döv, rahatlayayım ablacım be yaw!(Bu etki sende de var.Körler sağırlar birbirini ağırlar gibi olur hem!) aa34 Bu arada kimler geliyor, ellerini kaldırsın! f678h |
Ynt: YENİ BİR İZMİR TOPLANTISI VAAAAAR kurby'cim bu aralar var bi tuhaflık hakkatten...bir baş ağrısı çekiyorum felaket... tuh788 emb23 pazar günü hep birlikte güçlerimizi birleştirip (selena selena gibioldu ama )bişeyler yaparız belki... bu arada bukadarcıkmıyız ayol...nerde bizim izmirli arkadaşlar...hee.. 956k |
Ynt: YENİ BİR İZMİR TOPLANTISI VAAAAAR Şu an itibariyle ettik 3 kişi.Güzeeeeel.Eğer 5i bulursak Voltranı bile oluşturabiliriz. aa34 O baş ağrısını sorma, ben ve annem de aynı durumdayız.Devam edecek olursa, mart ayında kendimizi baş aşağı saksıya dikmeye karar verdik. neseli56 En iyi topraklanma, toprakla yapılandır. b456 |
Ynt: YENİ BİR İZMİR TOPLANTISI VAAAAAR bende varııımmmm... demek çok isterdim... sad456 ama oda olacak inşallah... yaz aylarına doğru yapacağınız yeni buluşmanızda blissy mutlaka olmaya çalışacağım.. b456 hayal ablamın evine şimdilik enerjimiz misafir olsun.. tender45 benim yerime bir türk kahvesi için.. kahvesmiley varlığımı hissedeceksiniz.. y789 sizin güzel sevgi enerjiniz de yüreklerimize kadar ulaşır... ark5 çok keyifli harika saatler geçirin inşallah.. wave sevgiler.. kiss3 |
Ynt: YENİ BİR İZMİR TOPLANTISI VAAAAAR Ben de toplantıya katılmayı çok isterim. |
sabah mesajlara bakıyordum şööylece...anaaa dınk diye kaldım... bende saf saf... utananadam yiihhuu shaman'da geliyormuş tender45 diyecektimki bide ne göreyim...demeyi çok isterdim diyon... 789569 şok etkisi... girlhaha alem kız... sevgili bubu tabikide katılabilirsin senide aramızda görmekten mutlu oluruz... |
Ynt: YENİ BİR İZMİR TOPLANTISI VAAAAAR arkadaşlar pınar evi biliyor kurby'im hepimiz o gün bir enerji yükseltiriz ne dayak yeme isteği nede topraklanma ihtiyacı kalır.. shamanım bende önce bi zınk kaldım yüreğim hopladı sonrasını okumaz olaydım..neyse enerjilerimiz bir olsun..yaza görüşürüz..hepinizi seviyorum |
Ynt: YENİ BİR İZMİR TOPLANTISI VAAAAAR tam buluşmanın olacağı gün sen kalk izmire kar yağsın tipi olsun olacak işmi... dusun benim oturduğum muhit dağların eteğinde olduğu için sabahtan öğlene kadar tipi ve kar vardı...ve ne yazıkki ben kendimi iyice hazırladığım izmir toplantısına katılamadım... emb23 sevgili hayal ablacım...buluşmamız bahara kaldı... ama mutlaka sana oturmaya gelicem canım...gene çağırırız kurby'ciğimide otururuz hep birlikte... tender45 her şey nasip o kadar istedim ki gelebilmeyi....çocuğu dışarı çıkarmayı istemediğim için olmadı.. http://www.karamandauyanis.com/haber.../2699_maxi.jpg bu kadar olmasada bayağı kar tuttu buralarda... blissy |
Ynt: YENİ BİR İZMİR TOPLANTISI VAAAAAR kızlar bu arada benim içinde çay için sohbet edin... emb23 kendim orada olamasamda ruhum sizlerle... https://www.vivacicek.com/buyuk/v1212.jpg ablacım bu çiçekler sana gelirken getirmeyi istediğim çiçeklerdi...gelemediğim için burdan vereyim dedim...sevgilerle... kiss3 |
Ynt: YENİ BİR İZMİR TOPLANTISI VAAAAAR blissy e hayal ablam nereleredsiniz... anlaşıldı sizin muhabbette koyulaştı.. yatıya kalacak gelenler... buldular mis gibi enerjik ortamı... tender45 günün özetini isteriz... bekliyoruz ona göre... kiss3 |
Ynt: YENİ BİR İZMİR TOPLANTISI VAAAAAR sabahleyin kalktım bir kahve yaptım , yandan yandan beyaz beyaz bişeyler uçuyor..(pencere yan tarafımda anaaa bi baktım kar yağıyor..görgüsüz izmirliler..kar yağmıyorya burda minik minik bi şeyleri kar diye yutturduk kendimize) neyse ben karı görünce suzzy iptal dedim..zaten kurby ve suzyden başka kimsede katılacağını bildirmedi..vakit biraz geçti..dolabımın üzerinde oyuncaklar var...tavşanlar kediler vs..onları indireyimde çocuk gelince sıkılmasın diye düşünüyordum..telefon çaldı..suzy iptal, gerekçe..çocuk üşümesin ..haklı tabi..kar dediğimiz şey kara benzemiyordu ama izmirimizin ayazı.hatırını saydırdı bugün...niyet etmiştim. eğer isterlerse .kurbyle suzyi GMAya uyumlarım diye kurby'e nasip oldu..güzel bir enerji yükselttik..kurby içsel rehberlik alabilen ve astroloji bilgisini bu yeteneği ile birleştirmiş, horoskopa baktığı zaman daha fazlasını veren çok iyi bir astrolog..reiki 2 dereceyi almıştı uzun bir süre önce, konuşacak, anlatacak, birbirimize öğretecek okadar çok şey vardı ki saat 13 30 dan 22 kadar birlikte vaktin nasıl geçtiğini anlamadık..bugün sadece ikimiz toplandık keşke herkes gelseydi, gelebilseydi..inşallah yakında tekrarı nasip olur, ben bu gün gelemeyenlerle'de bağlantıdaydım.herkese şifa olsun sevgi olsun. suzyciğim çiçekler çok güzel teşekkür ederim...hepinizi seviyorum.. |
Ynt: YENİ BİR İZMİR TOPLANTISI VAAAAAR ayyy...ablacım kıyamam kahroldum... emb23 canım bir bilsen o kadar şartlamıştım ki gelmeye kendimi...bir gün önce kızımın banyosunu bile yaptırmıştım...o gün rahat oturabileyim diye...ama onu bırakamadığım gibi dışarıda çıkarmaya kıyamadım...veee sonuç iptal... bütün gün tıkıldık kaldık evde ve ben gerçekten çok sıkıldım... sadanim yaaa niye bir şeyi çok isteyince başka problem çıkar anlamıyoruuuummm. ama gelicem en kısa zamanda...o gördüğün çiçeğide elime alıcam sanada haber vericem.... terli345 tak tak diye çalıcam kapını...ablacım bi güzel döv beni... tender45 ablaların vurduğu yede gül biter diycem... canım ablam öpüyorum seni...sevgiler sana canım benim... kiss3 |
Ynt: YENİ BİR İZMİR TOPLANTISI VAAAAAR üzülme bu kadar şeker kıyamam sana... her işte bir hayır vardır.. bizim kadar uzakta değilsiniz ya... nasıl olsa yollarınız kesişir... kesiştiği noktada bende olurum inşallah... ark5 blissy |
inşallah shamanım dediğin gibi olurda bi güzel toplaşırız...iki muhabbetin belini kırarız... blissy blissy |
Ynt: YENİ BİR İZMİR TOPLANTISI VAAAAAR şamanım, suzy'im her şey doğru zamanda doğru yerde gerçekleşiyor... inşallah yine toplanırız, tabiiki toplanıcaz..suzy doğrusunu istersen senin yerine ben olsaydım, aynı şeyi yapardım..burnumu bile çıkarmazdım doğru olanı yaptın..allaha şükür yılın çoğunu bahar olarak geçiren bir meleketimiz var..canım izmirim..ayazı müthiştir ama uzun sürmez.yakında bahar dallarımız bile merhaba der bize..herkesin soğuktan donduğu günlerde biz yaza hazırlıklar yaparız neşeyle..işte o çok yakın olan günlerden bir gün toplaşırız yine..o zamana kadar gelişip gelişip bilgi toplarız dağarcığımıza ve birbirmize verecek çok güzel hediyelerimiz olur..öğrendiklerimiz ve öğrettiklerimiz...sabırsızım beeeeen o günler çabuk gelsin.. 96 |
Ynt: YENİ BİR İZMİR TOPLANTISI VAAAAAR yaaa hayalayaz ablacım ya ben de çoooook gelmek isterdim :( ama İNŞALLAH ÜNİVERSİTEYİ kazanıp onun vesilesi ile gelicem :) :) amaaaa gelicemm böyle bi yemege çıkardık siteden arkadaşlar felan ayy ne güzel olurdu :DD a bide smiley ekliyim smiley olmadan mesaj göndermek içimden gelmiyooo aha benim gözde smileyim derty buda ablam içiiinn :D 128956 |
Ynt: YENİ BİR İZMİR TOPLANTISI VAAAAAR inşallah kuzucuk sen gel, ha bak kayıt işleri için gelip gittiğin zaman, burda bir evin var unutma emi.. e, hadi bende dans edeyim.. derty |
sanıyorum ki güzel bir ortam kurulmuş izmirde. E bende İzmir'deyim . Bende katılmak isterim :))açıkçası sizlere ulaşabilmem için tel numaralarını verebilirseniz çok sevinirim. |
Merhaba bende izmirdeyim. yakın zamanda buluşma felan varmı? banada haber verirseniz sevinirim... |
merhaba hayal hanım. siteyi bir süredir takip ediyorum ama biçok konuda yeni sayılırım ve bu foruma ilk katılışım. toplantınıza katılıp ben de sizlerden birşeyler öğrenmek istiyorum. çabalarınızdan ve iyiliğinizden dolayı da sizi kutluyorum. |
arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz yanımıza...956k hayal hanım şu aralar yanımızda olamadığı için sorunuza ben yanıt vereceğim... evet ilerki dönemlerde bir izmir toplantısı yapmayı planlıyoruz...ama şu an için açıkçası aklımda herhangi bir tarih yok.....rt67 yakın zamanda olursa...gün ve tarih toplantı öncesinde belirtilecektir...ama önerisi olan varsa buradan bildirebilir... sevgiler...actionsmile |
İzmir li ve İzmir deyim haberiniz olsun:))) |
toplanmalar ve ücretler? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:28 AM. |