![]() |
Ynt: Ynt: izmir buluşması Alıntı:
|
Ynt: izmir buluşması 25emel tşkr ederim emel Bugle siz düet yapın ben sonradan yetişicem sözzz super Bugle |
Ynt: izmir buluşması Bahtiyar,ben çarşamba dönüyoruuuum.. agl34 |
Ynt: izmir buluşması Alıntı:
|
Ynt: izmir buluşması Kısmetse sonra temellii geleceğim.. art56art56 |
Ynt: izmir buluşması İzmir buluşmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.Bugün Burcu ,Gönül Abla,Ayşe ,ben hem bol kahkahalı hem de ciddi sohbetler yaptık.Ruhsallık hepimizin ilgi alanı olduğundan vakit nasıl geçti anlayamadık.Hızımızı alamadık yarın oğluşu da alıp Burcu'larda Adana'ya dönüş öncesi bir toplaşma daha yapacağız.Bahtiyar yine kaçırdın maalesef ama biz bu hızla gidersek ,buraya kesin dönüş yaptığımda hafta 1-2 toplanırız illaki,o zaman katılırsın sen de..Tabi kapımız bizi isteyen herkese açık bu arada.. Admin'imiz Atakan Bey de bir zamanlar söz vermişti,izmir'e gelme konusunda ya,bir hatırlatma yapayım dedim bu arada aa34 Alsancak'ta güüüüüüüüm diye bir ses duydunuzsa bugün ,bilinki bizim enerji infilağımızdır o korkmayın .Daha ne sesler duyacaksınız bundan sonra ooo...Kurduk grubu artık,daha uyuyun bakalım Ankaraaaa, İstanbuuuuuul....kimse yok muuuu?????? |
Ynt: izmir buluşması Hani resimler yok mu resimlerr?? resim yoksa inanmam ben hih33 burcumm anlattımı benim durumuumu, hakkımda fiskoss yaptınız mı? utananadam ben tek burcu ile msnden iletişim kurabildim, şuandaki zorunlu istirahattim hakkında bilğiye sahip, sizlere anlatmıştır ki zaten bu engeller olmasa BUGLEcik kesin yanınızda olurdumm.. thumbsanim krzm67 siz gezionuz die kıskanmıyorum; dahada hoşuma gidior, nasıl olsa bigün bende kurtulcam 4 duvar arasından... 8977 size enerji bol gelior galiba, merak etmeyin ben gelirsem bütün enerjiyi toplarım; patlasa bile pek ses çıkmaz artık 44 |
Ynt: Ynt: izmir buluşması resim yok, belgeye gerek yok:))) ne çok konuşmuşum ben ayol....zati begümle birbirimizi görer görmez gülümsedik ..kırkyıldır tanışıyomuş gibide çenn çenn hiç susmadık..kahveler, likörle efenimmm çaylar derkene akşam oluverdi... bi daha isterim..benenee...... |
Ynt: izmir buluşması Merhabalar ben yeniyim daha bu konuda daha çok bilgi sahibi olmak istiyorum bu konuya çok merak sardım beni de davet edebilir misin sizin icin mümkünse bende katılmak isterim |
Ynt: izmir buluşması merhabalar hoşgeldiniz.. hismiley izmirli arkadaşlarımız hepiniz için uygun olan bir talih belirlediklerinde buradaki ana başlıktan duyarıda bulunacaklardır.. pc05 sevgili hayal ablamız yine buluşma için gerekli katılım sağlandığında organizasyonu gerçekleştirir.. thumbsanim bu arada siz bizimle olmaya devam ederek forumda paylaştığımız konularla ilginizi çekenler hakkında bilgilenmeye devam edersiniz.. sevgiler.. actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:16 AM. |