Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İzmir Buluşmaları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/izmir-bulusmalari/)
-   -   Ynt: izmir buluşması (http://www.hayatimdegisti.com/forum/izmir-bulusmalari/1948-ynt-izmir-bulusmasi.html)

BURCU GELEGEN 31-08-2007 10:58 PM

Ynt: Ynt: izmir buluşması

Alıntı:

ayse Nickli Üyeden Alıntı
bugle ile pazar buluşcaz.. hafta içi tekrar toplu bi görüşme buluşma ayarlanırsa katılırım ben.

Ya bu pazar öğleden sonra bizde katılabiliriz

BHTYR_VFR 31-08-2007 11:06 PM

Ynt: izmir buluşması

25emel tşkr ederim emel

Bugle siz düet yapın ben sonradan yetişicem sözzz super
Bugle

Bugle 01-09-2007 11:09 PM

Bahtiyar,ben çarşamba dönüyoruuuum.. agl34

BHTYR_VFR 02-09-2007 01:47 AM

Alıntı:

Bugle Nickli Üyeden Alıntı
Bahtiyar,ben çarşamba dönüyoruuuum.. agl34

Bugle, birdaha gelmeyecek misinn izmire?? dusun

Bugle 02-09-2007 11:47 PM

Kısmetse sonra temellii geleceğim.. art56art56

Bugle 03-09-2007 01:07 AM

İzmir buluşmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.Bugün Burcu ,Gönül Abla,Ayşe ,ben hem bol kahkahalı hem de ciddi sohbetler yaptık.Ruhsallık hepimizin ilgi alanı olduğundan vakit nasıl geçti anlayamadık.Hızımızı alamadık yarın oğluşu da alıp Burcu'larda Adana'ya dönüş öncesi bir toplaşma daha yapacağız.Bahtiyar yine kaçırdın maalesef ama biz bu hızla gidersek ,buraya kesin dönüş yaptığımda hafta 1-2 toplanırız illaki,o zaman katılırsın sen de..Tabi kapımız bizi isteyen herkese açık bu arada..
Admin'imiz Atakan Bey de bir zamanlar söz vermişti,izmir'e gelme konusunda ya,bir hatırlatma yapayım dedim bu arada aa34
Alsancak'ta güüüüüüüüm diye bir ses duydunuzsa bugün ,bilinki bizim enerji infilağımızdır o korkmayın .Daha ne sesler duyacaksınız bundan sonra ooo...Kurduk grubu artık,daha uyuyun bakalım Ankaraaaa, İstanbuuuuuul....kimse yok muuuu??????

BHTYR_VFR 03-09-2007 03:19 AM

Hani resimler yok mu resimlerr?? resim yoksa inanmam ben hih33

burcumm anlattımı benim durumuumu, hakkımda fiskoss yaptınız mı? utananadam ben tek burcu ile msnden iletişim kurabildim, şuandaki zorunlu istirahattim hakkında bilğiye sahip, sizlere anlatmıştır ki zaten bu engeller olmasa BUGLEcik kesin yanınızda olurdumm.. thumbsanim krzm67

siz gezionuz die kıskanmıyorum; dahada hoşuma gidior, nasıl olsa bigün bende kurtulcam 4 duvar arasından... 8977

size enerji bol gelior galiba, merak etmeyin ben gelirsem bütün enerjiyi toplarım; patlasa bile pek ses çıkmaz artık 44

asevgican 03-09-2007 09:42 PM

Ynt: Ynt: izmir buluşması

resim yok, belgeye gerek yok:)))
ne çok konuşmuşum ben ayol....zati begümle birbirimizi görer görmez gülümsedik ..kırkyıldır tanışıyomuş gibide çenn çenn hiç susmadık..kahveler, likörle efenimmm çaylar derkene akşam oluverdi...
bi daha isterim..benenee......

history0745 06-05-2008 11:35 PM

Merhabalar ben yeniyim daha bu konuda daha çok bilgi sahibi olmak istiyorum bu konuya çok merak sardım beni de davet edebilir misin sizin icin mümkünse bende katılmak isterim

shamanic 06-05-2008 11:48 PM

merhabalar hoşgeldiniz.. hismiley

izmirli arkadaşlarımız hepiniz için uygun olan bir talih belirlediklerinde
buradaki ana başlıktan duyarıda bulunacaklardır.. pc05

sevgili hayal ablamız yine buluşma için gerekli katılım sağlandığında organizasyonu gerçekleştirir.. thumbsanim

bu arada siz bizimle olmaya devam ederek forumda paylaştığımız konularla ilginizi çekenler hakkında bilgilenmeye devam edersiniz..

sevgiler.. actionsmile

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:16 AM.