![]() |
Ynt: izmir buluşması Alıntı:
hiişt ayıp oluyo, ben senin gittiğin mekana gitmiyorum, sen geliyorsunn 44 44 hih33, smil56 BURCU. seninle tanışmaktan dolayı buyuk mutluluk duydum, inş aktivitelerinizde yanınızda olucam.. |
Ynt: izmir buluşması ayyy bak nelerde diyor 44 yok tamam o zaman ooze senin olsun ama kule benim mekanım ona göre ttli3 Tabi katılımlara gelirsin kimse olmazsa bile biz buluşuruz hele önce sen bi ayaklan bakalım gezmeye başla mekanlara geri dön guitar daha çok görüşürüz |
Ynt: izmir buluşması bu haftasonu buluşalımmıııııı.. art56art56 |
Ynt: izmir buluşması benim annem geliyor yarın ve hafta sonum dolu ben katılamam |
Ynt: Ynt: izmir buluşması eeee haftaiçi buluşalımm o zman. izindeyim:) |
Ynt: izmir buluşması Bugün hastaneye gittim, malesf 2 hafta daha ewden dışarı çıkamayacagımm tuh788 ayak kırıgımın %30 luk kısmı kaynamamış daha 4897, ewde bunalım yapmaya devam edicem, fakat sizlerle tanışmak birazdaha günümün mutlu gecmesini saglıyor, özellikle burcu ile sohbet ilaç gibi gelio bana, beni çok iyi anladı ve ümidimi epeyce yukselttim, bir an önce ayaklanmak isterken şimdi daha fazla sabırsızlanıyorum.. ayse keske buluşsaydık hepberaber, siz şimdiden takılın sonra acısını çıkartırız hep beraberr, gelemediğim günleri kısa sürede telafi ederim benn 12389 wave |
Ynt: izmir buluşması bana uyar p.tesi salı çok iyi olur |
Ynt: izmir buluşması Alıntı:
|
Ynt: izmir buluşması Çarşambaya kadar izmirdeyim...hadi toplaşalım yaa....konuşuyoruz konuşuyoruz ,ben ,Burcu düet yapıyoruz..Hareketlenin canııııım.. smiliyface |
Ynt: Ynt: izmir buluşması bugle ile pazar buluşcaz.. hafta içi tekrar toplu bi görüşme buluşma ayarlanırsa katılırım ben. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:36 AM. |