![]() |
Ynt: izmir buluşması istanbul ve ankara buluşmaları gerçekleşti. izmir buluşması ne zaman olacak? |
Ynt: izmir buluşması Yakında gerçekleşecek.Az kaldı sevincli |
Ynt: izmir buluşması Alıntı:
seyyar hayatimdegisti.com uyesi gibi dolasıcam galıba tum bulusmaları girlhaha |
Ynt: izmir buluşması tender45 izmir buluşmasında ben de varım sizlerle tanışmak istiyorum arkadaşlar ttli3 |
Ynt: izmir buluşması izmirdeki buluşmalar nerede oluyo acaba?merak ettim genelde kaç kişi katılıyor. vien1 kiss3 |
Ynt: izmir buluşması Daha ne yer belli ne de zaman.Şimdilik Eylül gibi düşünülüyor.Ama tam tarih belli olmadı.Bakalım Hayal abla bir dönsün İzmir'e o zaman belli olur. |
Ynt: izmir buluşması ooo67 yaaaaaaaaaaaaa olmaz ama bu kadar........... 12389 Su _Duru nerdesinnnnnnnnnn su bulusmalara bir el atalim... bizi nispet yapiyorlar böyle arka arkaya hih33 Hayal abla donmuyormus izmireeeee şaşkın |
Ynt: izmir buluşması khkh56 khkh56 Bir kıskançlık krizi mi var ne? |
Ynt: izmir buluşması Sevgili monange geldim geldim...canim sen hic yorma kafani..izmir dedigin cok da uzak degil.. izmire ulasmamiz icin 4 saat tutar..bir saatde bulusma yerine ayiralim etti 6 saat, hadi bir saatde bizden olsun etti 7 saat... sen su 2 noktalama durumunu biraz calis...bide bakmissin biz Izmirde ve bulusmada kahvesmiley yudumluyoruz |
Ynt: izmir buluşması [quote=Su_Duru ] Sevgili monange geldim geldim...canim sen hic yorma kafani..izmir dedigin cok da uzak degil.. izmire ulasmamiz icin 4 saat tutar..bir saatde bulusma yerine ayiralim etti 6 saat, hadi bir saatde bizden olsun etti 7 saat... sen su 2 noktalama durumunu biraz calis...bide bakmissin biz Izmirde ve bulusmada kahvesmiley yudumluyoruz y789 Evettttttttt redflowers ne oluyoruz böyle arka arkaya.... dlckrn Evet haklisin Su_Duru hadi beraberce baslayalim 2 noktaya bakarsin ebay den bize hediye olarak Tr icin ucak bileti gonderirler 96 2 kisilik... Tr olsunda neresi olursa olsun dimiiiiiiiiiiiiii ordan hoooooppppppp ucariz biz dedigin gibi .... clapping |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:35 AM. |