Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İzmir Buluşmaları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/izmir-bulusmalari/)
-   -   Ynt: izmir buluşması (http://www.hayatimdegisti.com/forum/izmir-bulusmalari/1948-ynt-izmir-bulusmasi.html)

BHTYR_VFR 29-08-2007 11:31 PM

Ynt: izmir buluşması

slmlar, actionsmile

internette gezerken şans eseri bu forumu-siteyi buldum, telkinler felan okumaya calıştım birde asagılara bakmak istedim; amanın birde ne göreyim izmir yazıor, buluşma yazıor.....

şimdi izninizle biraz sayfalarınızı okumak istiyorum, kafamda birseylerin şekillenip yerlerine oturması gerek... coffe2

şimdi bir soru daha burası bayanların oluşturdugu bir aktivite mi? sanırım hep bayan uye zannedersem, yazı yazmaktan çekindim, bir açıklama yazabilirmisiniz.. saygılar hismiley

Bugle 30-08-2007 12:00 AM

Alıntı:

BHTYR_VFR Nickli Üyeden Alıntı
slmlar, actionsmile

internette gezerken şans eseri bu forumu-siteyi buldum, telkinler felan okumaya calıştım birde asagılara bakmak istedim; amanın birde ne göreyim izmir yazıor, buluşma yazıor.....

şimdi izninizle biraz sayfalarınızı okumak istiyorum, kafamda birseylerin şekillenip yerlerine oturması gerek... coffe2

şimdi bir soru daha burası bayanların oluşturdugu bir aktivite mi? sanırım hep bayan uye zannedersem, yazı yazmaktan çekindim, bir açıklama yazabilirmisiniz.. saygılar hismiley

y789
yok olur mu ,coşkun var ,murat var ,dost var...hadi arkadaşlar çıkın ortaya....

murat 30-08-2007 12:01 AM

blook öhö öhööö smileydance
hoş geldiniz.emin olun çok güzel bir yere geldiniz cilgin897

25emel 30-08-2007 12:22 AM

Alıntı:

BHTYR_VFR Nickli Üyeden Alıntı
slmlar, actionsmile

ayy budamı gelecekti başımıza khkh56 khkh56 gece gece nasıl güldüm anlatamam khkh56 olurmu yahu sadece bayanların sahip oldugu bir site varmı? yoksa varda bizim mi haberimiz yok khkh56 yok varsa söleyin üye olayım kesin matrak bişiy olur khkh56 khkh56

BHTYR_VFR 30-08-2007 01:24 AM

Alıntı:

Bugle Nickli Üyeden Alıntı
y789
yok olur mu ,coşkun var ,murat var ,dost var...hadi arkadaşlar çıkın ortaya....

tşkr ederiim BUGLE, içim rahatladı; 2.msj yazıyorum, daha yeni geldim, ve bir bira bitirinceye kadar bütün izmr sayfalarınızda gezinip yazılarınızı okudum. hatta birkac mp3 indirdim bile super

MURAT içim rahat etti seni görünce, cidden acayip bi çekingenlik hiissettim utananadam

25emel ne gülüosun hatun içinde oldugum ortamı tanımıyorum, birde sanaldan saldırıya ugramayalım 2600 ''Bacılarımızın topicine ne girip rahatsız edion'' die, saldırı olmasa bile uyarı yerim dedim kendimce şaşkın yanlış düşünmüşüm bunu fark ettim

BURCU GELEGEN 30-08-2007 04:01 PM

Merhaba hoşgeldin
İzmir'in neresindesin bilgi alabilir miyim

BHTYR_VFR 30-08-2007 04:36 PM

mavişehir taraflarında oturuyorm, tanışma sayfası açmak gerekiyor mu? yoksa burdamı tanıtmam gerekior kendi mi? dusun

BURCU. sıcak hoşgeldin için tşkr ederim. güzel bir aile ortamı oluşturmuşsunuz, clapping
gezmeyi seven bir karakterim var, buluşma diye okuyunca tutamadım kendimi ilk msj larımı attım hemen.

bugunde sürekli forumda zaman gecirdim, epey bilği edindim... onayi

Bugle 30-08-2007 04:41 PM

Evet bahtiyar haklısın ööle bir ortam var gerçekten burada.Ben birçok arkadaş edindim.İzmir'de olduğum sürece de görüşüyoruz.Sen de katıl aramıza;toplantı olunca mutlaka haberin olur zaten..tekrar hoşgeldin..iyi vakit geçirmeni dilerim. thumbsanim

BURCU GELEGEN 30-08-2007 04:42 PM

Tanışma bölümümüz var forumun başında
izmirden üyelerimiz çoğalıyor çok güzel
en kısa zamanda uygun bir yerde tanışabiliriz belli tarih koymuştuk ama artık koymuyoruz. Kim ne zaman müzsaitse ona göre ayarlıyoruz. Salı günü Bugle ile buluştuk mesela 44 Yarında birlikteyiz bu hafta en kısa sürede seninle de tanışmak isteriz. messenger adresim profilimde var oradan ekleyerek seni tanımak iyi olur hemde buluışmalarımız hemen haber verebilirimsapkal89

BURCU GELEGEN 30-08-2007 05:46 PM

Tahmin etmiştim avatarından kesin gittiğim mekana gidiyor ve ortak tanıdığımız olacak dedim ve oldu utananadam sanırım biz Bahtiyarla tanışıyoruz 44

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:36 AM.