![]() |
Ynt: izmir buluşması slmlar, actionsmile internette gezerken şans eseri bu forumu-siteyi buldum, telkinler felan okumaya calıştım birde asagılara bakmak istedim; amanın birde ne göreyim izmir yazıor, buluşma yazıor..... şimdi izninizle biraz sayfalarınızı okumak istiyorum, kafamda birseylerin şekillenip yerlerine oturması gerek... coffe2 şimdi bir soru daha burası bayanların oluşturdugu bir aktivite mi? sanırım hep bayan uye zannedersem, yazı yazmaktan çekindim, bir açıklama yazabilirmisiniz.. saygılar hismiley |
Ynt: izmir buluşması Alıntı:
yok olur mu ,coşkun var ,murat var ,dost var...hadi arkadaşlar çıkın ortaya.... |
Ynt: izmir buluşması blook öhö öhööö smileydance hoş geldiniz.emin olun çok güzel bir yere geldiniz cilgin897 |
ayy budamı gelecekti başımıza khkh56 khkh56 gece gece nasıl güldüm anlatamam khkh56 olurmu yahu sadece bayanların sahip oldugu bir site varmı? yoksa varda bizim mi haberimiz yok khkh56 yok varsa söleyin üye olayım kesin matrak bişiy olur khkh56 khkh56 |
MURAT içim rahat etti seni görünce, cidden acayip bi çekingenlik hiissettim utananadam 25emel ne gülüosun hatun içinde oldugum ortamı tanımıyorum, birde sanaldan saldırıya ugramayalım 2600 ''Bacılarımızın topicine ne girip rahatsız edion'' die, saldırı olmasa bile uyarı yerim dedim kendimce şaşkın yanlış düşünmüşüm bunu fark ettim |
Ynt: izmir buluşması Merhaba hoşgeldin İzmir'in neresindesin bilgi alabilir miyim |
Ynt: izmir buluşması mavişehir taraflarında oturuyorm, tanışma sayfası açmak gerekiyor mu? yoksa burdamı tanıtmam gerekior kendi mi? dusun BURCU. sıcak hoşgeldin için tşkr ederim. güzel bir aile ortamı oluşturmuşsunuz, clapping gezmeyi seven bir karakterim var, buluşma diye okuyunca tutamadım kendimi ilk msj larımı attım hemen. bugunde sürekli forumda zaman gecirdim, epey bilği edindim... onayi |
Ynt: izmir buluşması Evet bahtiyar haklısın ööle bir ortam var gerçekten burada.Ben birçok arkadaş edindim.İzmir'de olduğum sürece de görüşüyoruz.Sen de katıl aramıza;toplantı olunca mutlaka haberin olur zaten..tekrar hoşgeldin..iyi vakit geçirmeni dilerim. thumbsanim |
Ynt: izmir buluşması Tanışma bölümümüz var forumun başında izmirden üyelerimiz çoğalıyor çok güzel en kısa zamanda uygun bir yerde tanışabiliriz belli tarih koymuştuk ama artık koymuyoruz. Kim ne zaman müzsaitse ona göre ayarlıyoruz. Salı günü Bugle ile buluştuk mesela 44 Yarında birlikteyiz bu hafta en kısa sürede seninle de tanışmak isteriz. messenger adresim profilimde var oradan ekleyerek seni tanımak iyi olur hemde buluışmalarımız hemen haber verebilirimsapkal89 |
Ynt: izmir buluşması Tahmin etmiştim avatarından kesin gittiğim mekana gidiyor ve ortak tanıdığımız olacak dedim ve oldu utananadam sanırım biz Bahtiyarla tanışıyoruz 44 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:36 AM. |