![]() |
Cevap: 19 Nisan İstanbul Semineri Eveeet,seminerin başlamasına dakikalar kaldı,iyi dileklerim de son ana.. Arkadaşlar hepinize başarılar,bu seminerin de bilgi dolu,keyifli ve verimli geçeceğine inanıyorum.. En başta organize eden ve eğitim verecek olan arkadaşlar olmak üzere,kendilerine değişim adına değer veren tüm katılımcılara sonsuz teşekkürler.. Pisiciğim, bu seminere seninle birlikte gitmeyi çok isterdim..Düşüncemde olmasına rağmen,işlerim gereği il dışında olmam gerektiği için gerçekleşemedi.. İnşaallah bir dahaki sefere..Sana shaman la iyi didişmeler diliyorum..Hatta yanağına da benim için ısırıklı bir öpücük kondurabilirsin..http://img22.imageshack.us/img22/667...26ca4d2503.gif herkese selamlar,sevgiler..actionsmile |
Cevap: 19 Nisan İstanbul Semineri Anadolu yakasındayım şu an. Bensiz n'apıyosunuz acaba seminerde ay merak ettim şimdi :) bana da enerji yollayın ;) |
Cevap: 19 Nisan İstanbul Semineri Katılabilecekmiyim katılamayacakmıyım derken Seminer geldi ve su gibi aktı geçti.. Katılabilmiş olmaktan dolayı çok mutluyum.. Atakan bey'e, Abdullah bey'e, Mümin bey'e, Özlem hanım'a ve Belgin hanım'a bu güzel organizasyona imza attıkları için çok teşekkür ederim.. |
Cevap: 19 Nisan İstanbul Semineri çok isterdim istanbuldaki seminere katılmayı ama öyle bi imkan yok sevinclimayıstada bursa da olsun nolurO0 |
Cevap: 19 Nisan İstanbul Semineri dünkü seminer için emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. emeğinize yüreğinize sağlık.hayra ve barışa yönelik hizmet yapmak herzaman kutsaldır. bende bu kutsallığın içinde bulunup kendime de fayda sağlamanın mutluluğunu yaşadım. çok faydalı bir gün oldu.bu fayda yalnız benim için değil bizde evde 4 kişiyiz.hepinize çok çok teşekkür ediyorum.herkese iyi haftalar diliyorum sevgiyle hoş kalın |
Cevap: 19 Nisan İstanbul Semineri gthumbsanim çok güzel bi seminerdi.. rahatsız olmama rağmen sonuna kadar kaldım. sigrt56 uzun süredir forumdan takip ediyordum, sizlerle tanışınca daha iyi anladım ki herşeyi gönülden ve aşkla yapıyorsunuz, sizi tebrik ediyorum..ortada çok büyük bir emek var. bize de alkışlamak düşüyor.. clapping 25889 teyzem ve ben çok memnun kaldık.. f678h seminerde katkısı bulunan Atakan bey, Özlem hanım, Abdullah bey, Mümin bey, Belgin hanım, emeğinize ve yüreğinize sağlık...Sizlerle tanıştığım için çok çok mutluyum. Herkese sevgiler.. kiss3 ve bu arada özlem hnm ödevlerimi yapmaya başladım bile.. siirokul |
Cevap: 19 Nisan İstanbul Semineri katılan arkadaşlarıma güzel enerjilerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. sizlerle olmak mutluluk vericiydi. yeniden görüşünceye dek mutlu kalın... forumum :) sapkal89 |
Cevap: 19 Nisan İstanbul Semineri seminerde emeği geçen herkese çok teşekkürler... herşey çok güzeldi:) |
Cevap: 19 Nisan İstanbul Semineri çok güzel ve verimli bir seminerdi. tüm konuşmacılara ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. ödevlerimi yapıyorum ve olumlu sonuçlarını müjdelemek için can atıyorum! sevgiler... |
Cevap: 19 Nisan İstanbul Semineri Herkese merhaba..seminere il dışından katıltım.. bu fırsatı tanıdığım için öncelikle kendime(yol kısmını dert edip mızmızlanmıştım evvelindey789) ve sonra da emeği geçen herkese teşekkür ediyrm..orada olmak ve sizleri(Atakan bey,Özlem hanım,Abdullah bey ve Mümin Okan)tanımak mutlu etti beni.. Sevgiler.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:18 AM. |