![]() |
Cevap: 19 Nisan İstanbul Semineri İstanbul'da yayın yapan bölgesel gazeteyiz. Seminere gazetemiz adına katılmak istiyorum. Bilgi vermenizi rica ederim... |
Cevap: 19 Nisan İstanbul Semineri Ben katılamayacağım;ama 11.30-19.30 arası beni de hissedin yanınızda O0 Yakınlarınızda olacağım t678 |
Cevap: 19 Nisan İstanbul Semineri Alıntı:
Katılımınızdan sevinç duyarız. Seminere ait her bilgi konunun ilk mesajında mevcuttur. Sorularınız için bağlantı adresi seminer@hayatimdegisti.com İrtibat no: 0539 559 64 22 |
Cevap: 19 Nisan İstanbul Semineri Ankara'da oturduğumshalde o tarihlerde orada olmadığım için Ankara semineri'ne katılamamıştım.İstanbul,izin almak çok zor.Lütfen Ankara'ya bir kez daha gelin.. |
Cevap: 19 Nisan İstanbul Semineri merhaba, ben seminere katılmak istiyorum kredi kartı ile ödeme yapacaktım ama gitti gidiyorda yapamadım bana hesap numarası verirseniz ödemeyi oradan yaparım. |
Sevgiler. |
Cevap: 19 Nisan İstanbul Semineri selam işlerim çok yogun seminerinize katılamıyorum görüşmek üzere hoşçakalın:;) |
Cevap: 19 Nisan İstanbul Semineri yok yok böyle olmayacak ben en iyisi istanbula taşınayım;);););) |
sevgiler |
Cevap: 19 Nisan İstanbul Semineri Pazar günü gelmen yeterli Balkan'cım. Başka bir işlem yapman gerekmiyor banka yoluyla ödediysen. Az kaldı, görüşmek üzere sevincli |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:42 AM. |