Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Buluşmalarımız ve Seminerlerimiz > Eğitim Seminerlerimiz > İstanbul Seminerleri

Uyarılar

İstanbul Seminerleri İstanbul İli İçinde Yapılacak Seminerlerimiz

19 Nisan İstanbul Semineri

Eğitim Seminerlerimiz ve İstanbul Seminerleri 19 Nisan İstanbul Semineri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Beklenen Hayatım Değişti İstanbul Seminerimizin tarihi 19 Nisan. Özet videolar konuklar için sayfa sonunda!!! Üyelik girişi yaptıysanız bu linkten video izleyiniz. Hayatım Değişti Seminerleri Özetler on Yahoo! Video 4 Seminer 6 konu aynı gün bir arada ayrıca 2 konuda hediye ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İstanbul Seminerleri telkin cd indir izle İstanbul İstanbul Seminerleri nerededir kimdir İstanbul Seminerleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İstanbul Seminerleri hipnoz İstanbul Seminerleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İstanbul Seminerleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İstanbul Seminerleri kuantum düşünce kitap haberi

19 Nisan İstanbul Semineri

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21-02-2009, 11:56 PM   #1 (permalink)

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart 19 Nisan İstanbul Semineri

Beklenen Hayatım Değişti İstanbul Seminerimizin tarihi 19 Nisan.
Özet videolar konuklar için sayfa sonunda!!!
Üyelik girişi yaptıysanız bu linkten video izleyiniz.
Hayatım Değişti Seminerleri Özetler on Yahoo! Video
4 Seminer 6 konu aynı gün bir arada ayrıca 2 konuda hediye cd ve katılım sertifikası
Seminer Tarihi ve Yeri:19 Nisan Pazar İstanbul Taksim Square Otel Seminer Süresi:Saat 11.30 ile 19.30 arası…

Seminer Konuları:1-Subliminal Teknikler 2-Eft 3-Deep Peat 4-Sedona 5-Kuantum İki Nokta Tekniği 6-Bolluk Bereket Zenginlik

Seminerlerimiz'de amaç hayatımdegisti.com ismine yakışır şekilde gerçekten değişim sağlayan uygulamaları öğrenmenizi sağlamaktır.
Eğitimi Kimler Verecek?

Atakan Sönmez:Boğaziçi Üniversitesi Elektronik Bölümünü Bitirdi.Nlp Eğtimi Aldı.Ses frekans bilgisini de kullanarak Dünyada ilk kez ritmli okuma tekniği ile telkinler kaydetti ve büyük başarı sağlandı.Dünyada ki en geniş kapsamlı 2006 yılından beri aktif olan 45.000 üyeli hayatimdegisti.com sitesinin kurucusudur..Subliminal tekniklerin kullanımı ile ilgili bilgi verecek.Tüm yaşamınız boyunca kullanabileceğiniz somut değişimlere yol açan bilgiler.

Abdulah Canıtez:Halen Aksiyon Danışmanlık Bünyesinde eğitmen ve öğrenci koçu olarak çalışan Abdullah Canıtez eft,deep peat sedona,precision (hedef belirleme) eğitimleri dahil bir çok eğitim aldı.Bir çok seminerler verdi.Haftalık olarak uydu yayını yapan bir tv programına katılmaktadır.
Özellikle akıcı anlatımı ile dikkat çeken Abdullah Canıtez eft deep peat sedona tekniklerinin uygulamalarını anlatacak. Ayrıca öğrenci koçluğu yaptığı için öğrencilere nasıl yaklaşılması gerektiği ders çalışma için çıkan engeller konusunda başarı tüyoları verecek.

Özlem Şahin:Reiki &Healing Master:Bir çok enerjiye uyumlu olan Özlem hn aynı zamanda bolluk bereket reikisi master'ıdır.Bolluk bereket dahil bir çok eğtimlere katılmıştır.Son derece titiz ve özenli bir şekilde hazırladığı sunumu ile bolluk bereket zenginlik konusunda ki dirençlerinizden kurtulmanızı sağlayacak hem de kişisel gelişim konusunda ki püf noktaları öğrenmenize destek olacaktır.

Mümin Okan:Özellike sitemizde bahsi geçen Matriks'e Hükmedin Kitabında ki iki nokta tekniği merak edilmekteydi.Bu konuda uygulamalar yapan deneyimleri olan Mümin Okan iki nokta tekniğini bağ kurmayı anlatacak.Önce elinizi önünüzde bulunan masada gezdirip bir nokta bulun sonra bağ kurun kuantum felsefesi ile ne dilerseniz gerçekleşsin.

Seminer de çok konu var tanıtım semineri mi olacak eft yi subliminal'i bolluk bereketi iki noktayı öğrenebilecek miyim?

Seminer de çok konu olmasına rağmen konuların uygulamaları anlatılacak bu sayede öğrendiklerinizi uygulayabileceksiniz.



Seminer'de hediye dökümanlar verilecek mi?
Seminer'de normalde değeri 50 tl olan subliminal telkin cd si özel kutu içerisinde ücretsiz verilecektir .Bu cd Atakan Sönmez tarafından hazırlanacak.Ayrıca 20 tl değerinde reiki master Özlem hn'in hazirladiği bolluk bereket meditasyon cd'si verilecektir.Eft ile ilgili bir adet video ve seminer sunum notları cd'ye eklenecektir.

Katılımcılar yanlarında sürekli olarak taşıdıkları bir objeyi getirirlerse (özellikle yeşim, akik, kuarz v.b. gibi taşlar) özel bolluk bereket enerjisi ile programlanacaktır.)


Seminer yeri neresidir?
Seminer yeri Taksim Square otel Taksim meydanına girince hemen soldadır.Deniz Manzaralı salonda bir yandan sunumları izleyip diğer yandan seminer ücretine dahil olan çay kahve ikramından faydalanabilirsiniz.

Seminer Ücreti Hakkında ve katılım için yapmanız gerekenler.

Seminer Ücreti 80 tl dir...
Bu ücreti banka havalesi ile yatirabilirsiniz.Bunun için seminer@hayatimdegisti.com adresine mail atıp hesap no istemelisiniz.
Dilerseniz bu formu gönderip bilgi alınız.
Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri - Bize Yazin

İrtibat Telefonu:05395596422
Kredi kartı ile taksitle ödeyebilirsiniz.Ancak kart ile odemelerde gitti gidiyor sitesi komisyon alır.Maliyetiniz 89tl civardır.Gitti gidiyor tamamen güvenli bir sitedir ebay ile ortaklığı vardır ve kart sistemi güvenlidir.
Bu linkten ödeme yapınız üyeliğiniz yoksa üye olunuz.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...QQidZZ16855376





Ek Bilgiler
Seminerin tekrarı olacak mı?
Her hafta seminer yapmamamaktayız.Bu seminerin tekrarı İstanbul'da uzun süre olmayacak.Değişim tekniklerinin anlatıldığı sonuca odaklı bir seminer olacak.
Katılım Sayısı Sınırlı mı?
Salonun alabileceği maksimum bir sayı vardır.Bu nedenle rezervasyonlarınızı son güne bırakmayınız.
Seminerlere Katılanlar Memnun Kalıyor mu?
Şimdiye kadar yaptığımız seminerlerden memnun ayrılmayan olmadı.Bir çok konu içerdiği için mutlaka biri yada bir kaç tanesi size hitap edecektir.
Katılımcılara Bilinçaltı Teknikleri Katılım Belgesi verilecektir.






Katılım ücretimiz yer ve ikram dahil:80 ytl.
Seminer Süresi:Saat 11.30 ile 19.30 arası…
Seminer yeri: Taksim Square Otel - Taksim, Taksim Otel, Taksim Hotel, Istanbul, Istanbul Otel, Istanbul Hote

Otel yeri oldukça kolay.İstanbul Taksim Meydanı girişinde hemen solda.
seminer@hayatimdegisti.com
05395596422


Seminer Salonu Fotografı.Katılım Sayısı salon büyüklüğü ile Sınırlıdır Bir An Önce son günlere bırakmadan Rezervasyonlarınızı Yaptırınız.


Seminer Salonu Ferah ve Deniz Manzaralıdır.Salonu özellikle En Üst Katta Seçtik aralarda çayınızı kahvenizi yudumlarken manzarayı izleyebilir dinlenebilirsiniz.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-02-2009, 12:59 PM   #2 (permalink)
Üsteğmen
 
yasal06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2008
Mesajlar: 486
Tesekkür: 2,608
515 Mesajinıza toplam 3,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud of
Standart

yok yok böyle olmayacak ben en iyisi istanbula taşınayım:D
__________________
..neden diye sorma ne olur,cevabını sen bul ve kendine sakla..çünkü bu yolda öyle hakikatler var ki bu yollarda anlatırken bile sır kalmalı..
yasal06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-02-2009, 01:03 PM   #3 (permalink)

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart

Sen de yani canım 1 hafta kaldı şurada Ankara' ya hemen İstanbul' a göz koydun

Gel gel. Bende taşınıyorum yakında zaten

Sinan' dan daha ses çıkmadı, görmedi konuyu herhalde
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-02-2009, 03:30 PM   #4 (permalink)
Paşa Site Kedisi
 
pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2007
Bulunduğu yer: catland
Mesajlar: 3,019
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart

tamam uygun olursam gelirim vallahi
__________________
asi,hırçın,hür,asabi,küstah
pisimbat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-02-2009, 04:21 PM   #5 (permalink)
Üsteğmen
 
yasal06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2008
Mesajlar: 486
Tesekkür: 2,608
515 Mesajinıza toplam 3,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud of
Standart

Alıntı:
redflowers Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sen de yani canım 1 hafta kaldı şurada Ankara' ya hemen İstanbul' a göz koydun

Gel gel. Bende taşınıyorum yakında zaten

Sinan' dan daha ses çıkmadı, görmedi konuyu herhalde
ankara seminerini bekleye bekleye bi hal oldum, gün sayma diyosun ama beynim otomatik olarak sayıyo:D napim çok merak ediyorum hepinizi ve anlatacaklarınızı.. zpr şey beklemek azizim zor şey:D

istanbul konusuna gelince doğal olarak en sosyal şehir orası, herşey orda.. en iyisi taşınim ben, böyle olmayacak..:D böylece her istanbul seminerine toplantısına zırp pırt gelebilirim
__________________
..neden diye sorma ne olur,cevabını sen bul ve kendine sakla..çünkü bu yolda öyle hakikatler var ki bu yollarda anlatırken bile sır kalmalı..
yasal06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-02-2009, 04:30 PM   #6 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2008
Mesajlar: 8
Tesekkür: 0
7 Mesajinıza toplam 42 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
asil_35 is an unknown quantity at this point
Standart

herkese selam arkadaşlar ya bende çok istiyorum ama biliyorsunuz krizi bahane edip işten ediyorlar ve çalışsakta para alamıyoruz ve gerçekten benim bu seminere çok ihtve hayatımı degiştireceginede eminim kesinlikle bana dua edermisiniz ve enerji gönderirmisiniz oraya gelecek paramı ayarlayayım lütfen buna gerçekten ihtiyacım var lütfen benim için bunu yapın sevgi enerjisine ve işlerimin yolunda gitmesine çok ihtiyacım var çok şey istemedigimi düşünüyorum sanıırm
asil_35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-02-2009, 10:44 PM   #7 (permalink)
Teğmen
 
SinanATASOY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Bulunduğu yer: Istanbul
Mesajlar: 129
Tesekkür: 193
137 Mesajinıza toplam 995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
SinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud of
Standart

Çekim yasası çalışıyor ve ben orda olacağım.. Hemde eşimle birlikte.. İşte budur dedirten bir başlık oldu.. Olumsuz tek bir düşünce yok.. Hem seminer için hem hayatımızı değiştiren sizlerle tanışmak için orda olacağız.. Teşekkür ederim bu seminer için..
__________________
Benim için zor yoktur. İmkansız ise biraz zaman alır..
SinanATASOY isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-03-2009, 09:59 AM   #8 (permalink)
Üsteğmen
 
ebru_li - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2009
Mesajlar: 284
Tesekkür: 2,835
289 Mesajinıza toplam 1,631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ebru_li is a splendid one to beholdebru_li is a splendid one to beholdebru_li is a splendid one to beholdebru_li is a splendid one to beholdebru_li is a splendid one to beholdebru_li is a splendid one to beholdebru_li is a splendid one to behold
Standart

çok güzel ya bende o seminerde olacağım nihayet:)
__________________
sizi seviyorum
ebru_li isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-03-2009, 04:25 PM   #9 (permalink)
Teğmen
 
didle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2008
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 45
Tesekkür: 118
44 Mesajinıza toplam 314 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
didle has a spectacular aura aboutdidle has a spectacular aura aboutdidle has a spectacular aura about
Standart

Bi manim çıkmazsa bu sefer kesinlikle katılıcam.
Hem seminerleri çok merak ettiğim için hem de sizlerle tanışmak ortamdaki havayı solumak için. Mümkünse teyzemide yanımda getirmek istiyorum. Kendisi kişisel gelişimle çok ilgili. Ek olarak onun pozitif enerisi, deneyimleri ve bilgileri benim çekingenliğimi biraz olsun kapatır diye düşünüyorum :) Sabırsızlıkla bekliyorum...
Acaba seminerlerin yapılacağı yer yakın zamanda mı açıklanır?? İstanbulu yeni öğreniyorum söylerseniz hemen haritadan bakıcam! :)

Bir de eğitim veren kişilerin açık olarak isimlerini öğrenmemiz mümkün mü acaba?? uzun zmndır takip ediyorum fakat - samimiyetimin fazla olmamasından gerek - mümin okan hariç kimsenin adını soyadını göremedim. Mümkünse yakınlarımda gelmek isteyen olursa bu siteden bahsetmek ve seminer hakkında kısa bilgiler vermek isterim.
Şimdiden teşekkürler.. :)
didle isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-03-2009, 06:09 PM   #10 (permalink)

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart

Merhaba didle

Katılıyor olmanıza çok sevindim, seminerlerimizin gerçekten farklı bir havası oluyor. Ayrıca teyzenizle tanışmak bizim için şans olacaktır, seminerimize geldiğiniz zaman çekingenliğiniz kalacağını sanmıyorum :) Sonuç olarak hepimiz birbirimizi yakınen tanıyoruz, simalarımızı bilmiyor olmamız bizi birbirimize yabancı yapmaz

Yer konusu genelde seminere 2 hafta kala tam olarak netlik kazanıyor, her zaman anlaştığımız bir yer var ama kesinleşmeden yazmak istemiyorum. En kısa zamanda sizlere belirtirim.

Ayrıca arkadaşlar özel bir ricam var sizlerden. Bana özel mesajla yada mail yoluyla;

Mecburi olanlar

1. Adınız ve Soyadınız
2. Telefon numaranız
3. Mail adresiniz
4. Siteye üye iseniz nickiniz


Mecburi olmayıp, isteğe göre doldurulacak alanlar

Meslek
Şehir
Telkinleri dinlediniz mi etkiler neler oldu ?
Eft (Duygusal Arınma) tekniğini duydunuz mu?
Yaşamınızda bolluk bereket ile ilgili dirençler var mı?
Kuantum denilince aklınıza ne geliyor?
Seminerden beklentileriniz?
Seminerde en çok ilginizi çeken konular sıra ile belirtiniz(Telkinler,eft ,deep peat ,sedona,bolluk bereket,iki nokta)
Hedefleriniz ve görüşleriniz

bu şekilde numaralandırarak bilgileri vermeniz gerekmekte. Seminer yerimiz en kısa zamanda duyurulacaktır.

Eğitimcilerimiz:
1.Atakan Sönmez- Nlp Practitioner & Subliminal Expert
2.Abdullah Canıtez- Kişisel Gelişim Uzmanı
3. Mümin Okan- 2 nokta
4.Özlem Şahin- Reiki & Spiritual Healing Master

Sevgiler.
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
istanbul, nisan, semineri


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


19 Nisan İstanbul Semineri

Eğitim Seminerlerimiz ve İstanbul Seminerleri 19 Nisan İstanbul Semineri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Beklenen Hayatım Değişti İstanbul Seminerimizin tarihi 19 Nisan. Özet videolar konuklar için sayfa sonunda!!! Üyelik girişi yaptıysanız bu linkten video izleyiniz. Hayatım Değişti Seminerleri Özetler on Yahoo! Video 4 Seminer 6 konu aynı gün bir arada ayrıca 2 konuda hediye ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İstanbul Seminerleri telkin cd indir izle İstanbul İstanbul Seminerleri nerededir kimdir İstanbul Seminerleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İstanbul Seminerleri hipnoz İstanbul Seminerleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İstanbul Seminerleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İstanbul Seminerleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:44 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.