Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İstanbul Seminerleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/istanbul-seminerleri/)
-   -   19 Nisan İstanbul Semineri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/istanbul-seminerleri/227217-19-nisan-istanbul-semineri.html)

Aidaf 21-04-2009 12:47 AM

Cevap: 19 Nisan İstanbul Semineri

..Belgincim seni unutmadımactionsmile Hepiniz çok güzeldiniz,tekrar teşekkürler...

hayatimdegisti 22-04-2009 10:28 PM

Ankara Semineri İzmir'e göre %50 daha fazla kişi ile gerçekleşmişti..
İstanbul Semineri'de Ankara'ya göre %50 daha fazla katılımcılıydı yani İzmir'in iki katıydı.Bizimle olduğunuz için ilginiz için çok teşekkürler.

Her seminerimiz bir öncekinden daha iyi oluyor.Bizler de daha iyisini yapmak istiyoruz.
Özellikle seminer sonrası gelen geri bildirimler çok sevindirici.Bugun il dışından arayanlar oldu ayrıca memnun oldum.

Gerek şehir içinden gerekse şehir dışından gelen tüm katılımcılara teşekkür ediyorum.

Organizasyonu yapan Redflowers
Seminer sunum yapan arkadaşlarım Shamanic(Özlem hn),Mümin Okan,Keops (Abdullah bey) çok teşekkürler...

yasal06 22-04-2009 10:36 PM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 418273)
Ankara Semineri İzmir'e göre %50 daha fazla kişi ile gerçekleşmişti..
İstanbul Semineri'de Ankara'ya göre %50 daha fazla katılımcılıydı yani İzmir'in iki katıydı.Bizimle olduğunuz için ilginiz için çok teşekkürler.

Her seminerimiz bir öncekinden daha iyi oluyor.Bizler de daha iyisini yapmak istiyoruz.Z
Özellikle seminer sonrası gelen geri bildirimler çok sevindirici.Bugun il dışından arayanlar oldu ayrıca memnun oldum.

Gerek şehir içinden gerekse şehir dışından gelen tüm katılımcılara teşekkür ediyorum.

Organizasyonu yapan Redflowers
Seminer sunum yapan arkadaşlarım Shamanic(Özlem hn),Mümin Okan,Keops (Abdullah bey) çok teşekkürler...

biz de size teşekkür ediyoruz Atakan Bey.. böyle güzel bir site ile bizi buluşturduğunuz ve bizleri bilgilendirdiğiniz için..

seminerde değildim ama organizasyon için kendini heba eder gibi uğraşan redflovers'a, o güzel güler yüzü ile bizlere varlığıyla bile pozitif enerji veren shamanic'e, ve güzel, öğretici bilgilerini bizlerle paylaştığı için Mümin Okan ve Abdullah Bey'e sonsuz teşekkürler...

comte 27-04-2009 11:31 PM

Seminer gayet güzeldi. Bütün arkadaşları kutluyorum.alk78

Seminer sonrası da güzel vakit geçirdik.

Atakan Bey, Shamanic, Keops, Belgin, Metin06, Pisimbat ile birlikte
Kız Kulesinde, Belgin'in doğum günü kutlamasını yaptık. Çok güzel bir gündü. Harika bir yer.super

Sevgili Şaman bizi evinde ağırladı. Kendisine ve eşine çok teşekkür ediyorum.

Seminer dışında, Sanemce, Pamukk, Serpil22, Ecem18 ve Keops ile de güzel bir sohbetimiz oldu. Onlara da ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Ayrıca, Atakan Bey ve keops'un bana özel olarak gösterdikleri ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Özel vakitlerini ayırıp nezaketle ilgilendiler.Özellikle Atakan Bey, çok misafirperver ve ince düşünceli bir insan. superAbdullah ise zaten bildiğimiz gibi pozitif, enerjik ve kafa dengi bir dost. Beni baya yordu enerjisiyle.(yürümekten ayaklarım şişti)y789

Aklıma daha ismi gelmeyen tüm değerli dostlara çok teşekkür ediyorum. Başka güzel günlerde buluşmak temennisiyle.super

keops 28-04-2009 11:53 AM

Seminer gayet güzel geçti bymehmetin dediği gibi...
Hem seminer ekibi olarak hemde forum sakinleri sakin sakin takıldık...
1 hafta istanbulun keyfini çıkardım..
Bu organizasyona veslie olan öncelikle Atakan beye,redflowersa,sevgili shamanic'e ve mümine teşekkürlerimi sunuyorum huzurlarınızda
İstanbulda takıldığımız bymehmete,prof19a
özellikle sevgili bymehmetle kapalı çarşı maceramız iyiydi :))
Ayrıca istanbulda görüştüğümüz forum sakinlerinden pamuğa,serpil ablaya,eceme,sanemceye şükranlarımla,
İstanbuldaki kardeşim Onura
ve nurhanzaya ve kızına bize tuluhan uğurlunun konserini en uygun şekilde bizim için organize edip bize eşlik ettiği için.
VE seminerdeki katılımcılara sonsuz şükranlarımla....
Sevgi ve ışıkla kalın..............

metin06 29-04-2009 01:26 AM

ne güzel keopscum İstanbul da bayağı bi gezmişin maşallah,nası iyimiydi konser felan :) semineriniz için de tebrik ediyorum sizleri..by mehmet kardeş iyiki gelmişin İstanbula o hiperaktif enerjini bizlere aktardın teşekkürler

keops 29-04-2009 10:36 AM

YA metin06 seni yazmayı unutmuşum:))pardon senlede iyi vakit geçirdik...
Bi ara yanına gelicem yoganın sırlarını öğrenmek için :)))

prof19 01-05-2009 12:41 AM

Aklım orada, bedenim şantiye sınırları içinde kaldı. Seminere katılamadım ama bu aralar bu nefes teknikleri konusuna kilitlenmiş durumdayım. Saatler de uyuşuyor.
Bensiz bir kişi eksiksiniz biliyorum :D

fazela 16-05-2009 10:10 PM

Merhabalar
19 nisan seminerine katıldım çok keyifliydi. Katkısı olan herkese çok teşekkür ediyorum.
Ancak seminer sonunda bize verilen cd de sadece zlem hanım'ın bollukbereket meditasyonu var. Bahsedilen Atakan beyin hazırlayacagı subliminal telkin ve seminer konusu özetleri yok. Acaba ben mi açamadım? Aydınlatırsanız çok sevinirim.

Belgin ∞ 16-05-2009 10:40 PM

Hepsinin içinde olması gerekiyor. Özel mesajla ben size tekrar ulaştırmaya çalışıyım.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:34 AM.