![]() |
Ynt: İstanbul Buluşması ya bence ertelemeyle alakalı olan telkini dinleyin ve hemen buluşalım.yoksa karar alınamayacak bir türlü.işim var işim var nereye kadar.yani...... |
Ynt: İstanbul Buluşması Sizce bu bulusmaya kac kısı gelır...Kimler gelir mesela dusun |
Ynt: İstanbul Buluşması ben varım.mutlaka benden büyük olsun küçük olsun(hoş aranızda en küçük ben olcam sanırım ice1) insanlarla konuşmam gereken şeyler olucak.bu telkini daha fazla hayatımda kullanmam lazım.falan filan.neyse bisürü konu var aklımda işte. |
Ynt: İstanbul Buluşması 30 Eylül Pazar günü saat 14.30 da Taksim Akm önünde İstanbul Buluşması Gerçekleşecektir. irtibat no 05395596422 Kimler geliyor arkadaşlar hadi bakalim... 956k |
Ynt: İstanbul Buluşması yaaa ben de gelmek istiom ama nöbet var inşbi gün de ben buluşuruum ağla |
Ynt: İstanbul Buluşması ben geliyoruummmmmmm uy897 ama birbirimizi nasıl tanıycaazzzzzz dusun kırmızı karanfil sevincli |
Ynt: İstanbul Buluşması Alıntı:
Gelenler arayip ulaşabilirler coffe2 |
Ynt: İstanbul Buluşması bende varım.ben kesin geliyorum.ne sf,nebilmem ne.geliyorum.işte bende burdayım!! |
Ynt: İstanbul Buluşması bende gelmeyi düşünüyorum.... |
Ynt: İstanbul Buluşması İstanbul görüşmesine katılımın neden bu kadar düşük olduğunu anlamakta güçlük çektiğimi belirtmeden edemeyeceğim. Hani dinlediğimiz ego güçlendirici, sosyallik arttırıcı vb.telkinlerin olumlu etkileri. Yoksa hepsi sadece kendi kendimize söylediğimiz yalanlarmıydı. Yada öğrenme imkanına sahip olamadığımız ( farkına bile olmadığımız ) başka sorunlarımızdamı var.... Orada olacağım.... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:41 PM. |