![]() |
Ynt: İstanbul Buluşması Geleceğini söyleyen kişiler 10'u geçti..Bakalim fireler olacak mi kimler gelecek... y789 |
Ynt: İstanbul Buluşması atakan abi peki nerde takılcaz yav? y789 hpm1 |
Ynt: İstanbul Buluşması Alıntı:
|
Ynt: İstanbul Buluşması Selam yarın bende büyük bir ihtimalle orada olacağım. Görüşmek üzere sevgiler...... |
Ynt: İstanbul Buluşması slm arkadaslar ben yarin gelemiyorum.nobetim var.ayarlayamadim. sad456 |
Ynt: İstanbul Buluşması Alıntı:
İlerki haftalarda tekrar buluşma yapariz o zaman gelirsin blissy |
Ynt: İstanbul Buluşması büyük ihtimal cananda gelemiyecek sanırım. |
Ynt: İstanbul Buluşması Hadi İstanbul çıkın artık evlerinizden buluşmayaa y789 şu an saat 14:44 super |
Ynt: İstanbul Buluşması anasını sattımın evinin anasını sattımın duvarlarıyla ben niye uraşmak zorunda kaldım pazar günü anlamış değilim.8 yıllık duvarlara bizzat ben çözüm bulacakmışım gibi babam sabah beni kaldırıp oğlum adamlar gelcek başında dur dedi.ve şuan daha yeni oturdum bilgisayarın başına.oysaki bugün hem buluşmaya gelicektim ordanda tünele inip yeni tel takımı alıcaktım hemde evde gitar kayıt işim vardı.işte böyle güzel bi pazar günü geçirmek istedim sadece.ama nerde orçun anca beklesin.off çok sinirlendim kendime küfretmek istiyorum aslında.not defterine yazarak rahatlıyım bari.harbi uyuz oldum ya kizgin1 kizgin1 kizgin1 kizgin1 kizgin1 kizgin1 kizgin1 kizgin1 kizgin1 |
Ynt: İstanbul Buluşması Beklenen buluşma bugün saat 14:30 da Taksim AKM önünde gerçekleşti ve sonrasında civarda bulunan bir cafede Atakan beyin önceden rezerve ettiği kocamannn bir masa et5rafında oturarak çok çok güzel paylaşımlar yaşandı. Toplamda 7 kişiydik ve herkes birbirinden güzel görüşlerini açıkladı yaşam hakkında.. Tabiii biz ( ben ve kuzenim iftar saatine başka bir randevumuz olduğu için saat 17:00 gigbi ayrılmak zorunda kaldık.. Hep beraber çektirdiğimiz fotoğraflar sanırım bu gece burada görülebilecek :) Ve muhtemelen geride kalan 5 kişi halen hep birlikteler... Gerçekten görülmeye değer bş ortamdı... Gelemeyenlerin adına çok üzgünüm... Umarım herkes içindeki korkuları yenmeyi başarabilir bi gün :)) |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:00 AM. |