![]() |
Cevap: Hayatımı değiştiren adam ve o başlık. Üllke ile alakası yok yüzeysel insanlarla alakası var. |
Cevap: Hayatımı değiştiren adam ve o başlık. Konuya geri dönelim. Her sosyal fobik birey gibi bende internette birçok araştırmalar yaptım ve birçok tedavi yöntemlerine, birçok taktiğe, ve bir çok bilgiye ulaştım. Bu illeti yenmiş tecrübeli bireylerin hayat hikayelerini okuyarak bilgime daha da bilgi kattım. Zaman geçtikçe olumlama yöntemini keşfettim, ve hergün yazdığım kendine güven, sosyal fobi, sosyallik arttırıcı vs vs gibi telkin cümlelerini tekrar ediyordum. Olumlama yöntemi bir nevze bu hastalığı azaltmıştı ama hala daha etkisi altındaydım sosyal fobinin. |
Cevap: Hayatımı değiştiren adam ve o başlık. Her gün araştırma yapıyor, her gün kendi içimde adeta bir savaş veriyordum. Ama ben bu savaşımda yanlızdım, uzanan bir yardım eli yoktu. Anlatacak, derdimden anlayacak tek bir sıkı arkadaş bir sırdaşım bile yoktu. Çünkü güvenemiyordum kimseye sırrımı verecek kadar. Güvendikleriminde derdimden anlayabileceklerini düşünmüyordumda zaten. Eğer beni anlayabilselerdi yanlız bırakmazlardı... |
Cevap: Hayatımı değiştiren adam ve o başlık. Alıntı:
|
Cevap: Hayatımı değiştiren adam ve o başlık. Alıntı:
Birinin seni sevmesi için önemli olan kendine olan özgüveninin tam olmasıdır sen gidip hiç birşey kaybetmiyecekmiş gibi çatır çatır kızla konuşursan o kızın sana hayır diyeceğini sanmıyorum. Aynı durum erkek içinde geçerli bi kızı dış görünüş olarak beğenirsin ama yanına gittiğinde saçma sapan bi insan olduğunu anlarsın ve ondan soğursun eğer sadece dış güzelliğine bakıp o kızla ilişki yaşıyosa bi insan ben o insanın önce kalbinden sonra zekasından şüphe ederim. |
Cevap: Hayatımı değiştiren adam ve o başlık. heyecan yaptım bekliyorum devamını. Ama biraz fazla kesik olmuş . Bir mesajda daha çok şey yazabilirsiniz. |
Cevap: Hayatımı değiştiren adam ve o başlık. Devamını bekliyorum sabırsızlıkla sırf bu başlık için şimdi üye oldum lütfen hızlı yazınız :) |
Cevap: Hayatımı değiştiren adam ve o başlık. dizi gibi olmuş arkası yarın bekliyoruz ;) |
Cevap: Hayatımı değiştiren adam ve o başlık. Arkadaşlar şu hafta pek giremedim foruma o yüzden yazamadım özür dilerim kusurumu görmezden gelin :) Hikayemize dönelim. --------------------------------------- Ben ezik bir çocukluk dönemi yaşadım, Hayatımın bütün evresinde. İlkokuldan tut lise hayatına kadar. Biri yerimden kaldırsa kalkar, bir yere gönderse giderdim. Hakkımı savunamazdım kısacası. İşte bu yüzden de hep kölelik psikolojisiyle yaşadım. Hayatım yanlız geçti. Herkesin neşeli bir hayatı varken ben hep mutsuzdum, insanların çoğuna karşı içimde bir kin ve nefret vardı, çünkü en yakın bildiğim dostlarımın ble beni bu ezikliğim yüzünden aşağılaması ve benim yüzüme vurmaları, beni bu duruma getirmişti. Artık herkese güvenimi yitirmiştim. Dostlarımın bana olan samimiyetine şüpheyle yaklaşıyordum. Çünkü her sevgi gösterişlerinde "acaba bunun altından ne çıkacak" diye düşünürdüm. Biliyorsunuzdur işte çıkarcı insanlar... |
Cevap: Hayatımı değiştiren adam ve o başlık. Aslında sosyal fobinin bana kazandırdıklarıda vardı. Derslerimin iyi oluşu yahut öğretmenlerimin gözlerinde saygılı bir öğrenci olmam. (Kendimi övmek gibi olmasın ama lise2 de en saygılı öğrenci ödülü almıştım) Sosyal fobimin bana bir getirisi olarak, evden hiç çıkmayışım, internette sürekli işime yarayacak bilgiler okumam, Kendimi geliştirmekle alakalı Ve birazda ilgimi çeken konularla uğraşmam beni biraz olsun geliştirmişti Sorsanız herşeyi bilirdim İlluminati, siyaset, derin devlet, tarih, psikoloji, edebiyat vs vs. Ama kendini ifade edipte bu bilgileri açığa çıkaramadıktan sonra neye yarar bu kadar şeyi bilmek ? Bunları sadece ben bileceksem neye yarar bu kadar şeyi öğrenmek ? Öğretmenlerimin gözünde saygılı, efendi biriydim, etrafa karşı salak, şizofren, değişik vs vs |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:19 AM. |