| ||||||||||
|
Hedefler Makaleler hedefe ulaşmak, hedefe ulaşma, hedeflere ulaşmak, hedeflere ulaşma, hedeflere ulaşmanın yolları, hedeflere ulaşmak için, hedefe ulaşmanın yolları, hedefe ulaşmak için |
Hedef Ön Hazırlık ve Hedefler Makaleler THE SECRET - SIR Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız insan vücudu vücudumuzdaki organ sistemleri hücreler ve molekülleri atomlari ve iste sonunda enerji! hakkinda konusulacak çok fazla seviye var evrendeki her sey enerjidir hangi sehirde yasarsaniz yasayin, vücudunuzda tüm sehri yaklasik 1 hafta aydinlatacak kadar potansiyel enerji var! cogu insan ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hedefler Makaleler telkin cd indir izle İstanbul Hedefler Makaleler nerededir kimdir Hedefler Makaleler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hedefler Makaleler hipnoz Hedefler Makaleler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hedefler Makaleler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hedefler Makaleler kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #8 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Tesekkür: 0
87 Mesajinıza toplam 251 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() insan vücudu vücudumuzdaki organ sistemleri hücreler ve molekülleri atomlari ve iste sonunda enerji! hakkinda konusulacak çok fazla seviye var evrendeki her sey enerjidir hangi sehirde yasarsaniz yasayin, vücudunuzda tüm sehri yaklasik 1 hafta aydinlatacak kadar potansiyel enerji var! cogu insan kendini bu beden olarak tanimlar siz bu beden degilsiniz mikroskop altinda bir enerji alanisiniz bir kuantum fizikcisine "dunyayi yaratan nedir?" diye sorarsaniz size "enerji" der ve enerjiyi soyle tarif eder; yaratilamaz, yokedilemez, her zaman varoldu, varolan hicbirsey yokolmaz form degistirebilir, bir formdan bagimsiz varolabilir cok güzel ayni soruyu bir din adamina sordugunuzda size "tanri" diye cevap verir ve tanriyi soyle tarif eder; her zaman varoldu, varolacak, yaratilamaz, yokedilemez, herhangi bir sekilden bagimsizdir gorüyorsunuz, tarifler ayni, sadece terimler farkli eger kendinizi biraz genis buluyorsaniz tekrar düsünün siz ruhsal bir varliksiniz hepimiz birbirimize bagliyiz sadece bunu göremiyoruz birbirinden ayri bir disarisi ve içerisi yok evrendeki hersey birbiriyle baglantili, tek bir enerji alani var siz bir enerji kaynaginin uzantisisiniz ve burda bu harika bedenlerinizle bulunuyorsunuz ama bedenleriniz sizi çogunlukla gerçekte ne oldugunuzdan uzak tutar siz enerjinin kaynagisiniz siz sonsuz varliklarsiniz siz tanrinin gücüsünüz tanriya ne diyorsaniz, siz 'o' sunuz diyebiliriz ki bizler tanrinin hayali ve suretiyiz diger bir degisle evrenin kendisi bir bilinçtir açiga çikan olasiliklarin sinirsiz hissedisiyiz ve hepsi gerçege dönüsücek butun buyuk ogretiler, yaratici gucun hayalinde ve suretinde yaratildiginizi soyler siz kendi dunyanizi yaratabilecek potansiyel yaratici guce sahipsiniz ve yaratiyorsunuz belki simdiye dek kendiniz icin mukemmel seyler yarattiniz ya da yaratmadiniz sizden gerçek isteklerinizi ve hayatinizdakilerin size layik olup olmadigini düsünmenizi istiyorum eger degillerse, simdi degistirmenin tam zamani bunu yapacak güce sahipsiniz tüm güç içerdendir ve bu yüzden kendi kontrolümüzdedir birçok insan hayatta kendini kurban olarak görür siklikla geçmisteki bir olayi gösterirler mesela çok mesgul ebeveynlerle, islevsiz bir ailede büyümek burada sunu belirtmeliyim, çogu psikolog ailelerin yaklasik %85 inin islevsiz olduguna inaniyor babam bana küfrederdi annem ondan bosandiginda alti yasindaydim ciddi bir motorsiklet kazasi geçirdim bir noktada evsizdim 15 yil houston da fakirlik içinde yasadim çocukken ögrenme güçlügü çekiyordum ögrenme yetenegimin olmadigi söylendi okuyamaz, yazamaz, iletisim kuramaz, kendi basina yasayamaz kabul edildim herkesin hikayesi birbirine benzer önemli olan simdi ne yapacaginiz, neyi seçtiginiz ona da odaklanabilirsiniz, istediginizede odaklanabilirsiniz insanlar istediklerine odaklaninca, istemedikleri uzak düser istediginiz olusur, digeri ise kaybolur düsüncelerinizi kasten ortaya çikarmaya basladiginiz, düsüncelerinizi bir amaç için kullandiginiz, kendi deneyimlerinizi yaratmaya basladiginiz noktaya gelmenizi istiyoruz çünkü düsüncenizi siz yönetirsiniz çekim yasasinin güzel tarafi, oldugunuz yerde baslayabilmenizdir düsünmeye, gerçekten düsünmeye baslayabilirsiniz kendi icinizde mutluluk ve ahenk hislerini uretmeye baslayabilirsiniz yasa buna cevap verecektir artik farkli inanclar gelistirmelisiniz, "evrendeihtiyactan fazlasi var" ya da "benim icin hersey yolunda" gibi "yaslanmiyorum, genclesiyorum" gibi cekim yasasi ile tum isteklerimizi olusturabiliriz kendinizi kulturel engellerinizden, sosyal inanislarinizdan kurtarabilirsiniz bir kez daha sizdeki gücün dünyadakinden fazla oldugunu anlarsiniz simdi söyle düsünebilirsiniz "bu çok güzel, ama yapamam" "o yapmama izin vermez" "bunu yapacak kadar param yok" "bunu yapacak kadar güçlü degilim" "yeterince zengin degilim" "degilim" "degilim" "degilim" "degilim" her bir "degilim" bir yaratimdir ister yapabileceginizi ister yapamayacaginizi düsünün, haklisiniz bir sinir var mi;kesinlikle yok bizler sinirlandirilmamis varliklariz yetenek, güç, ve kapasitede bir tavanimiz yok bu gezegendeki her bir yaratilmis varlik sinirsizdir hayatin sirri gökyüzünde tanrinin sizin hayattaki amacinizi yazdigi bir yazi tahtasi yok gökyüzünde söyle diyen bir tahta yok: neale donald walsch yakisikli adam 21. y.y. in ilk yarisinda yasadi ve gerisi bosluk tek yapmam gereken gerçekten niye burada oldugumu anlamak için o yazi tahtasini bulmak ve tanrinin benim için ne planladigini ögrenmek ama öyle bir yazi tahtasi yok yani amacinizi siz seçersiniz hedefinizi kendiniz belirlersiniz hayatiniz kendi yarattiginiz gibi olur ve kimse sizi elestiremez bunu anlamam yillarimi aldi yapmam gereken bir seyleri yapmadigimda tanrinin mutsuz olacagi düsüncesi ile büyümüstüm ana amacimin iyi hissetmek oldugunu anladigimda bana mutluluk getiren davranislarda bulunmaya basladim sevgi, mutluluk, özgürlük nese, kahkaha hissedilmesi gereken bunlar eger meditasyon yapmaktan zevk aliyorsaniz, yapin eger salamli sandviçten zevk aliyorsaniz, yiyin "kedimi severken haz duyuyorum" "doga yürüyüsü yapmaktan haz aliyorum" kendimi sürekli o ruh halinde tutmak isterim böylece istedigimi kendime çekecek etkiyi yaratirim ve istegim olusur basarinin kosulu iç mutluluktur sizi mutlu eden hersey, daha fazlasini size çekecektir su anda bunu dinliyorsunuz bunu hayatiniza siz çektiniz size iyi geliyorsa, hayatiniza geçirmeyi seçersiniz iyi gelmiyorsa, birakirsiniz ve size iyi gelecek bir sey bulun saadetinizi izleyin,sadece duvarlarin oldugu bir yerde evren size kapilar açacaktir joseph campbell "saadetinizi izleyin" demis, bizce bu bir insanin agzindan çikan en iyi kelimeler eger biri mutlulugunu izleyebiliyorsa, siz de her konuda bolluk ve refahin izini takip edebilirsiniz hayatin tadini çikarin çünkü hayat muhtesem bir yolculuk farkli bir gerçeklikte farkli bir hayat yasayacaksiniz insanlar size bakip "benden farkli ne yapiyorsun" diyecek farkli olan tek sey siz sirra göre hareket ediyorsunuz böylece insanlarin sizin için imkansiz dediklerini gerçeklestirir veya sahip olursunuz yeni bir çag basliyor bu, siniri uzay degil, akil olan bir cag sinirsiz olasiliklarin, sinirsiz potansiyelin oldugu bir gelecek görüyorum insanlar zihinlerindeki potansiyelin en fazla %5 ini kullanabilirler uygun egitimin sonucunda zihnin potansiyelinin %100 ü kullanilabilir insanlarin tüm zihinsel ve duygusal potansiyellerini kullandiklari bir dünya düsünün heryere gidebilir, her seyi yapabilir, her seye ulasabiliriz kendinizi istediginiz ile farzedin her din bize bunu söyler her önemli felsefe kitabi, her büyük lider bize ayni seyi söyler gecmisdeki bilge insanlari arastirin birçoklari size bu programda tanitildi hepsi sirri anlamisti simdi siz de anliyorsunuz daha fazla kullandikça daha fazla anlayacaksiniz bu sözleri hayatinizin ilk gününde duysaydiniz herseyin daha kolay olacagini hissediyor olabilirsiniz ve eger hayatinizin ilk gününde konussaydik "dünyaya hosgeldin" derdik "yapip, ulasip, olamayacagin hiçbir sey yok" "sen muhtesem bir yaraticisin" "güçlü ve kesin burada olma arzunun sonucunda buradasin" "pesinden git" istegini düsünerek, ne istedigine karar vermene yardim edecek hayat deneyimini kendine çek ve bir kez karar verince bütün düsünceni ona ver zamaninin çogu bilgi toplamakla geçecek bilgi, istediginin ne olduguna karar vermeni saglayacak ama asil isin ne istedigine karar verip, ona odaklanmak ve ona odaklanarak onu kendine dogru çekmek yaratimin süreci budur harika oldugunuza inaniyorum, muhtesem bir tarafiniz var hayatta basiniza ne gelirse gelsin ne kadar genç ya da yasli oldugunuzu düsünüyor olursaniz olun içinizde dünyadan daha güçlü bir kuvvet oldugunu düsünmeye basladiginiz an ortaya çikmaya baslayacak hayatinizi degistirecek sizi doyuracak, giydirecek, koruyacak, yol gösterecek eger izin verirseniz varliginizi besleyecek kesin olarak bildigim bu "anne, bunun yardimi olur" "iyi hisset"
__________________ Yasadiklarimiz, düsündüklerimizin sonucudur! |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hedef Ön Hazırlık ve Hedefler Makaleler THE SECRET - SIR Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız insan vücudu vücudumuzdaki organ sistemleri hücreler ve molekülleri atomlari ve iste sonunda enerji! hakkinda konusulacak çok fazla seviye var evrendeki her sey enerjidir hangi sehirde yasarsaniz yasayin, vücudunuzda tüm sehri yaklasik 1 hafta aydinlatacak kadar potansiyel enerji var! cogu insan ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hedefler Makaleler telkin cd indir izle İstanbul Hedefler Makaleler nerededir kimdir Hedefler Makaleler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hedefler Makaleler hipnoz Hedefler Makaleler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hedefler Makaleler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hedefler Makaleler kuantum düşünce kitap haberi