| ||||||||||
|
Hedefler Makaleler hedefe ulaşmak, hedefe ulaşma, hedeflere ulaşmak, hedeflere ulaşma, hedeflere ulaşmanın yolları, hedeflere ulaşmak için, hedefe ulaşmanın yolları, hedefe ulaşmak için |
Hedef Ön Hazırlık ve Hedefler Makaleler THE SECRET - SIR Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız birebir konusmalarla yaptigim danismanligin % 80 i düsünce sekli ve psikolojileriyle ilgilidir dinleyenler "ben bunu yapamam" der, oysa herkesin, parayla iliskisini düzenleyecek kapasitesi vardir parayla hiçbir sorunu olmayan ama iliskileri dökülen pek çok insan taniyorum bu da kötüdür paraya odaklanarak ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hedefler Makaleler telkin cd indir izle İstanbul Hedefler Makaleler nerededir kimdir Hedefler Makaleler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hedefler Makaleler hipnoz Hedefler Makaleler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hedefler Makaleler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hedefler Makaleler kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #7 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Tesekkür: 0
87 Mesajinıza toplam 251 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() birebir konusmalarla yaptigim danismanligin % 80 i düsünce sekli ve psikolojileriyle ilgilidir dinleyenler "ben bunu yapamam" der, oysa herkesin, parayla iliskisini düzenleyecek kapasitesi vardir parayla hiçbir sorunu olmayan ama iliskileri dökülen pek çok insan taniyorum bu da kötüdür paraya odaklanarak kendinize çekebilirsiniz ama bu varlikli olacaginiz anlamina gelmez tabi ki para zenginligin bir parcasidir, ama sadece bir parcasidir çok maneviyati olan ama her zaman hasta ve kirgin olan insanlar taniyorum bu da varlik degildir hayat her alaniyla birbirine baglidir birçok insan basarili olup, istedigi ise, eve sahip olmak ister ama tüm bunlara sahip olmak, asil istegimiz olan mutlulugu bize garantilemez bunlar iç huzuru bize getirmez, tersine iç huzuru ve mutlulugu saglamak kendimize bunlari çeker iliskilerin sirri benim için sir sudur: hepimiz bu evrende yaraticiyiz ve meydana getirmek istedigimiz her dilek, gerçeklesecek duygu, düsünce ve dilekleriniz çok önemli çünkü olusacak birgün bir eve gittim evsahibi ünlü bir sanat yönetmeniydi her kösede güzel, ciplak ve sirtini donmus, "sana bakmam" der gibi oturan kadin resimleri vardi "bence ask hayatinizda sorun yasiyorsunuz" dedim "aciklar misiniz?" "tam yedi yerde ayni kadin resmi var" "resim yapmayi seviyorum, hepsini kendim yaptim" "bu daha da kötü" dedim "çünkü tüm yaraticiliginizi buna koymussunuz" isi geregi etrafi aktristlerle doluydu ama romantizm yasayamiyordu "haftada 3 kadinla bulusmak istiyorum" "tamam, kendinizi 3 kadinla resmedin ve evin her kösesine koyun" 6 ay sonra, ona tekrar rastladim ve ask hayatini sordum "harika, sürekli ariyor, bulusmak istiyorlar" "çünkü siz dilediniz" "haftada 3 randevum oluyor" "sizin adiniza sevindim" "ama artik düzenli bir iliski istiyorum" "evlilik istiyorum ve de romantizm" "o zaman resmini yapin" boylece kendini guzel, romantik bir iliskide resmetti bir yil sonra evlendi ve çok mutlu çünkü farkli bir dilek ortaya koydu aslinda yillardir istiyordu ama gerçeklesmemisti çünkü dilegi kendi olusturdugu dis kosullar nedeniyle olusamamisti evi, kendisini her zaman engellemisti bu bilgiye sahipseniz, onunla oynamaya baslayin iliskilerde önemli olan kimin iliskiye girdigidir, burada sizden bahsediyorum, karsinizdakinden degil siz kendinizden hoslanmazken, nasil bir baskasinin hoslanmasini beklersiniz çekim yasasi size istediginizi getirecegine gore, su soruya cevap vermelisiniz, kendinize, digerlerinin size davranmasini istediginiz gibi mi davraniyorsunuz? kendi kendinizin çaresisiniz karsidan beklemeyin, onun yerine zamaninizi kendinize istemeye ayirin o bollugu hissedin ve istedikleriniz size aksin partnerimin bana güzelligimi göstermesini bekledigim iliskilerim oldu onun bana güzelligimi göstermesine ihtiyaç duyuyordum çünkü kendimi güzel hissetmiyordum çünkü büyürken ki idollerim charlie' nin melekleri, wonderwoman idi hepsi harika kadinlardi, ve ben hiçbirine benzemiyordum bu böyle devam etti, ta ki ben lisaya, oldugu gibi asik olana dek bundan sonra dünyanin geri kalani lisaya asik olmaya basladi sizinle ilgili harika birsey soyleyecegim, kendimle tam 44 yil calistim, kendimi opmek istiyorum çünkü siz kendinizi seveceksiniz burada kibirden degil, saglikli bir ruh halinden bahsediyorum ve kendinizi sevdikce baskalarini da seversiniz bazen "isteki insanlar çok negatif" "birlikte yasadigim adam çok asabi" "çocuklarimla basim dertte" derler kendinizi etrafinizdaki insanlarin en iyi yönlerini görmeye alistirin birlikte çok zaman geçirdiginiz insanlarin iyi yönlerinin bir listesini yapin kötü bir olay yasadigimiz, kötü bir iliskimiz olan biri olabilir zihninizde biraz çabayla onun en sevdiginiz yönlerine odaklanirsaniz, size daha çok öyle davranir bunu gerçeklestiremeseniz bile, ondan beklediginiz davranislari göstermeyecekse, çekim yasasi sizi ayni ortamda tutmayacaktir frekanslariniz tutmayacaktir mutlu olma potansiyelinizi farkediyorsaniz iyi hissetmek için kimseden degismesini istemezsiniz özgür kalirsiniz, dünyayi, esinizi, çocugunuzu kontrol etme isteginin verdigi imkansizlik hissinden kurtulursunuz kendi gercekliginizi yaratan sadece sizsiniz bunu sadece siz yapabilirsiniz, baskasi degil, sadece siz sagligin sirri vücudumuz düsüncemizin bir ürünü olduguna gore modern tipta artik anliyoruz ki düsüncelerimiz vücudumuzun görüntüsünü, isleyesini ve sagligini etkiler iyilestirme yontemlerinde plasebo etkisi diye bir kavram oldugunu biliyoruz plasebo, herhangi bir etkisi olmayan içi seker dolu kapsüllerdir hastaya bunun etkili oldugunu söylersiniz bazen plasebo o etki icin tasarlanan ilactan daha fazla etki gosterir iyilesmede en önemli faktör insan zihnidir bazen ilaçlardan daha çok ise yarar hasta olan kisinin zihninde bunu yaratan dusunceyi arastirma secenegi vardir once tibbi kullanarak tip bize zihnin neyi ortaya cikardigini anlamamizda yardimci olur iyilesmenin her yolu isimize yarar mutlulugun tek bir akimi vardir tek bir pozitif enerji akimi vardir ve tüm evren bununla doludur burasi temelleri refaha dayali bir dunya refah her yerde bulunur bu refahin ve bollugun size akmasina izin verirseniz çok çok iyi hissedersiniz ve bunu reddederseniz pekde iyi olmaz kabul yada reddediginiz tek bir bolluk ve refah akimi vardir ve duygulariniz size ne yapacaginizi soyler: bu akima direnebilir ya da izin verebilirsiniz son dönem hastalarini görmüssünüzdür binlerce hastalik ve tedavi sekli var ama hepsi tek bir seyin sonucudur; stres bir zincire ya da düzenege yeterince stres uygularsaniz kirilir psikolojimiz hastaliklari yaratir bu sekilde yeterince mutlu ve minnettar olmadigimizi kanitlar vücudumuzun belirti ve isaretleri kötü bir sey degildir bir hastaligi ortaya cikan kisinin sikça sordugu dogru düsünce yöntemleriyle bunu yenip yenemeyecegidir cevabi evet yenebilirsiniz -23 kasimda meme kanseri oldugumu ögrendim güçlü bir inançla ve tüm kalbimle zaten iyilesmekte olduguma inandim, gün boyunca iyilestigim icin sukrettim tekrar tekrar iyilestigime sükrettim iyilestigime tüm kalbimle inandim sanki hiç kanser olmamisim gibi düsündüm bu sürecte iyilesmeme yardimci olmak icin komedi filmleri izledim bol bol güldük hayatimiza hic stres sokmadik çünkü stresin, iyilesmeye çalisan biri için en kötü sey oldugunu biliyorduk tani konduktan sonra iyilesmem yaklasik 3 ay sürdü ve kemoterapi ve radyoterapi almadim kendini iyilestirmeye dair temel bir yapimiz var bir yarayi kapatabilirsiniz bir infeksiyon kaptiginizda bagisiklik sisteminiz onu yokeder bagisiklik sistemimiz kendimizi iyilestirmek icin vardir hastalik saglikli ruh hali olan bir vucutta var olamaz vucudunuz her saniye milyonlarca hücreyi yokedip yenilerini yapiyor vücüdumuzun bazi parcalari, kendilerini birkaç günde bazilari birkaç ayda bazilari birkaç yilda yeniler yani birkaç yilda bir yepyeni bir vücudumuz olur bir hastaliginiz varsa, ona odaklanip insanlara bundan bahsediyorsaniz daha fazla hasta hücre üretirsiniz kendinizi çok saglikli farzedin hastalikla ilgilenmeyi doktora birakin kalçanizdaki agri nedeniyle korku hissetmekle o agriya olumlu yaklasmak arasindaki farka dikkat edin korku ve umut arasindaki fark "iyilesmek ya da iyilesmemek" tir daha mutlu düsünceler daha mutlu bir vücut biyokimyasi olusturur ve bu da daha saglikli ve mutlu bir beden yaratir tam tersi olumsuz düsünce ve stres vücudu düskün kilar çünkü düsüncelerimiz vücudumuzu tekrar tekrar yaratir düzenler kurar kendimizi psikolojik stresden uzak tutarsak vücut programlandigini yapar: kendini iyilestirir yenilenen böbrekler gördüm iyilesen kanserler gördüm geri gelen veya düzelen görme yetisine tanik oldum iyilestirilemez bir sey olmadigini göreceksiniz kendinizi iyilestirip hayatinizi iyilestirebilirsiniz -hikayem asla unutamayacagim o gün basladi bir uçak kazasi geçirdim hastanede gözlerimi açtigimda tamamen felçtim yutma fonksiyonum bozulmustu öyle ki bir sey yiyip içemiyordum kendi kendime nefes bile alamiyordum tek yapabildigim göz kirpmakti hayatimin geri kalaninda sadece gözlerimi kullanabilecektim bana çizilen tablo böyleydi ama onlarin ne düsündügünün bir önemi yoktu benim düsündügüm tek bir sey vardi: "noele kadar yürüyecegim" zihnimde kendimi hastaneden yürüyüp çikan saglikli bir insan olarak resmettim hastanede yapabildigim tek çalisma zihnimi bu yönde çalistirmak oldu doktorlar bir daha normal soluk alip veremeyecegimi çünkü diyaframimin zedelendigini söylemislerdi ama birgün kendim soluk alip vermeye basladim ve onlar buna bir açiklama bulamadilar beni hedefimden uzak düsürecek hiçbir düsünceyi zihnimde tutmadim noelde hastaneden yürüyerek çikmak hedefimdi hastaneden kendi ayaklarimin üstünde yürüyerek çiktim onlar bunun mümkün olmadigini söylemislerdi o günü asla unutamam bu filmi su anda izleyenlere hayatimi bes alti kelime ile özetleyecek olursam insan neyi düsünürse basina gelir dünyanin sirri etrafimizda hayatini kosullu yasayan bir çok insan var etraflarindaki güzelliklere "evet" derler "bunun için mücadele etmeye enerjimizi vs. harcamaya devam edecegiz" ve etraflarinda istemedikleri seyleri görünce kendilerinin ya da baskalarinin yasamasini istemedikleri korkunç olaylari görünce "bunlardan kurtulmak için birseyler yapmamiz lazim" derler bilmezler ki istenmeyeni ittikçe ona güç verirler bu dünyada savas var; güce karsi kansere karsi erken yasta gebelige karsi terörizme karsi siddete karsi tekrar belirtelim terörizme karsi tüm bu girisimler sadece daha fazlasini doguruyor cünkü "hayir" deyip ortadan kaldiramazsiniz "hayir!!" diye bagirdiginizda çekim yasasi onu olusturur neye direnç gösterirseniz varligini sürdürür çünkü "bunu istemiyorum, bana kötü hissettiriyor" dediginizde o güçlü ruh hali ile bu durumun yaratilmasina kaynak olusturursunuz savas karsiti hareket daha çok savas yaratir uyusturucu karsiti hareket daha fazlasini yaratir çünkü istemedigimizin üzerine odaklanmis oluruz insanlar "bunlar gerçek, niye bu konuya odaklanmayayim" derler bu ayni sunun gibidir, biri yapilmasini istemedigi bir davranisa fazlaca dikkatini verirse bir zaman sonra "bunu ben de yapmaliyim" der gerçekten bu mantigi anlamiyoruz rahibe teresa savas ortaminda bulunmazdi, "baris ortami varsa beni davet edin" derdi sirri biliyordu, anlamisti dünyaya yaydigi düsünceye bakin eger savas karsitiysaniz baris için çalisin eger açliga karsiysaniz insanlarin daha çok yiyecek bulmasi için çalisin eger kötü politikacilara karsiysaniz, rakibi için çalisin siklikla seçimleri insanlarin gerçekten karsi oldugu adaylar kaznir çünkü tüm enerji üzerinde toplanmistir istemediginize degil, istediginize odaklanmalisiniz tabii ki istemediginize bakacak, tam tersini arayip ne istediginizi bulup onu olusturacaksiniz gerçek su ki istemediginizden ne kadar fazla bahsedip yakinirsaniz onunla ilgilenip "ne kadar korkunç" derseniz ondan daha fazla yaratirsiniz bazen derler ki "ama bilgilenmeliyim" tabi ki bilgilenin, ama onun bir parcasi olmaniz gerekmez sakin olmayi ve dikkatinizi istemediginiz durumdan uzak tutmayi ogrenin ve tum enerjinizi yasamak istediginiz deneyime yonlendirin disardan gelen düsüncelerden çok iç sesiniz ve içgörünüzü derinlestirmeye baslarsaniz hayatinizi siz yönetirsiniz tüm dünyayi istediginiz sekle sokmak için dogmadiniz kendi dünyanizi seçtiginiz sekilde yaratmak için dogdunuz digerlerine de kendi seçtikleri dünyayi yaratmalari için izin vermelisiniz su anda sizin akliniza gelmese de mutlaka biri soruyordur, "herkes bu sirri ögrenir ve evreni bir katalog olarak kullanirsa, herkes istedigini alirsa, geriye ne kalir??" bu sirla ilgili en güzel bilgi, herkes için hepsinden fazlasiyla oldugudur insanligin beyninde bir virüs gibi yasayan bir yalan var bu yalan;hiçbir seyin yeterince iyi olmadigi düsüncesi bu yalan insanlari korkuya, açgözlülüge sürükler ve bu duygular onlarin yasantilari olur böylece dünya bir kabus hapi almis gibi olur gerçek su ki etrafta ihtiyaçtan fazla iyilik var ihtiyaçtan fazla yaratici düsünce var ihtiyaçtan fazla güç var ihtiyaçtan fazla sevgi var ihtiyaçtan fazla nese var tüm bunlar, kendi sonsuz dogasinin farkinda olan bir akildan ortaya çikar dünyaya gelmis her büyük ögretici, hayat bolluk için iyi halde olusturulmustur, der yani mevcut kaynagimizin yetersiz kaldigini farkedince, hedefimize ulasmak için yeni bir kaynak buluruz kendimizi çaresiz hissettigimizde aslinda etrafimizdakileri görmüyoruzdur insanlar kalplerinden geçeni yapmaya baslayinca ayni seyleri yapmak istemezler bunun güzelligi buradadir hepimiz ayni kisi olmak istemeyiz ayni deneyimleri yasamak istemeyiz hepimiz ayni giysileri istemeyiz bu herkese yeter inanir, ona göre hareket ederseniz size görünecektir gerçek bu gerçekliginizin çesitliligi sizi özgür biraksin ve istediklerinizi seçin ve yasamak istediginiz birsey gördügünüzde, onu düsünün onunla ilgili duyguyu bulun ve o duyguya bürünün ondan bahsedin, onunla ilgili yazin onu kendi gerçekliginize dönüstürün ve yasamak istemediginiz deneyimleri görünce onunla ilgili konusmayin, yazmayin endiselenmeyin, tepki vermeyin görmezden gelmek için kendinizi zorlayin, dikkatinizi vermeyin istediklerinize olan dikkatinizi bölmeyin geçmisdeki liderlerin çogu sirrin en önemli parçasi olan insanlarla paylasmayi esgeçtiler simdi tarihte yeni bir sayfa açmak için en iyi zaman çünkü ilk defa bilgiye parkmaklarimizin ucundan ulasabiliyoruz sizin sirriniz etrafimiza, hatta kendimize baktigimizda gördüklerimiz buzdaginin görünen kismidir bir saniye elinizi tutun ve bakin eliniz bu sekilde görünüyor ama aslinda öyle degil elinize bir çesit mikroskopla bakarsaniz, sadece enerji dalgalari görürsünüz eliniz, yildizlar ya da okyanus, hepsi aslinda ayni seyden meydana geldi hersey enerjidir söyle anlatabilirim evren, galaksimiz samanyolu gezegenimiz
__________________ Yasadiklarimiz, düsündüklerimizin sonucudur! |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hedef Ön Hazırlık ve Hedefler Makaleler THE SECRET - SIR Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız birebir konusmalarla yaptigim danismanligin % 80 i düsünce sekli ve psikolojileriyle ilgilidir dinleyenler "ben bunu yapamam" der, oysa herkesin, parayla iliskisini düzenleyecek kapasitesi vardir parayla hiçbir sorunu olmayan ama iliskileri dökülen pek çok insan taniyorum bu da kötüdür paraya odaklanarak ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hedefler Makaleler telkin cd indir izle İstanbul Hedefler Makaleler nerededir kimdir Hedefler Makaleler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hedefler Makaleler hipnoz Hedefler Makaleler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hedefler Makaleler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hedefler Makaleler kuantum düşünce kitap haberi