| ||||||||||
|
Hedefler Makaleler hedefe ulaşmak, hedefe ulaşma, hedeflere ulaşmak, hedeflere ulaşma, hedeflere ulaşmanın yolları, hedeflere ulaşmak için, hedefe ulaşmanın yolları, hedefe ulaşmak için |
Hedef Ön Hazırlık ve Hedefler Makaleler THE SECRET - SIR Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız harekete gecin! tek yapmaniz gereken bu istediginiz herseyi kendinize çekeceksiniz para, insanlar, ihtiyaç duydugunuz bir kitap, ne isterseniz kendinize çekeceksiniz neyi çektiginize dikkat etmelisiniz çünkü zihninizde tuttugunuz görüntüleri, kendinize çekersiniz baslangiçta hiçbir seyiniz olmayabilir hiçbir yol da olmayabilir, bir yolu ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hedefler Makaleler telkin cd indir izle İstanbul Hedefler Makaleler nerededir kimdir Hedefler Makaleler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hedefler Makaleler hipnoz Hedefler Makaleler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hedefler Makaleler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hedefler Makaleler kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #5 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Tesekkür: 0
87 Mesajinıza toplam 251 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() harekete gecin! tek yapmaniz gereken bu istediginiz herseyi kendinize çekeceksiniz para, insanlar, ihtiyaç duydugunuz bir kitap, ne isterseniz kendinize çekeceksiniz neyi çektiginize dikkat etmelisiniz çünkü zihninizde tuttugunuz görüntüleri, kendinize çekersiniz baslangiçta hiçbir seyiniz olmayabilir hiçbir yol da olmayabilir, bir yolu bulunacaktir karanlik bir yolda giden bir arabayi düsünün, sadece birkaç metre önünü görür california'dan new york'a tüm yolu sadece bu birkaç metreyi görerek gidebilirsiniz hayat da boyle ilerler görmesek de yolun devam edecegine inanirsak, hayat bizi gerçekten gitmek istedigimiz noktaya götürecektir çünkü siz böyle olmasini istersiniz ilk adimi inançla atin, merdivenin tümünü görmeniz gerekmez, ilk adimi atin yeter merak edilen diger bir konu da olusumun ne kadar zaman alacagi, araba, iliskiler, ya da olmasi istenen seyler, ne zaman gerçeklesecek? bunun bir kurali yok, 3 dakika, 3gün, 30 gün olabilir bence bu daha çok sizin evrenle ne kadar ayni hatta oldugunuzla ilgili evren için boyutlarin bir önemi yoktur bilimsel olarak, size gore devasa birseyle size gore çok küçük birseyi kendinize çekmek arasinda bir fark yoktur evren hepsini de hiç çaba harcamadan gerçeklestirir çimenler hiç çaba harcamadan cikar, evrenin muthis bir düzeni vardir hersey zihnimizdedir "bu çok büyük, olmasi zaman alir" diyen de, "bu ufak birsey hemen olur" diyen de biziz bunlar bizim tanimladigimiz ölçütlerdir, evrene göre böyle kurallar yoktur eger hemen olmasiyla ilgili duygular üretirseniz,cevap verir bazi insanlar ufak seylerle daha rahat olurlar "ufak birseyle basla bir fincan kahve al" deriz uzun zamandir gormediginiz bir arkadasinizi düsünün onunla konusmak isterseniz, o kisi sizi arayacaktir, mektup yazacaktir çok fazla insan, mevcut kosullarinda kendini kistirilmis, sikismis hisseder su anki kosullariniz ne olursa olsun o sadece su anki gerçekliginizdir, ve su anki gerçeklik, bu sirri ögrenmenizle beraber degismeye baslayacak bazen bu sizin yüzünüzdendir, çünkü ayni seyleri tekrar tekrar düsünürsünüz ve ayni sonuclari tekrar tekrar yasarsiniz sebebi sudur ki, çogu insan düsüncelerinin büyük kismini, gözlemlerine dayanarak olusturur baktiginizi düsünürsünüz, ve çekim yasasi size daha fazlasini getirir ve bu tekrar tekrar devam eder karsiniza çikana olumlu bir yönden bakmanin bir yolunu bulmalisiniz bircok insan mevcut durumlarina bakip "ben buyum" der siz bu degilsiniz siz geçmiste böyle idiniz su anki durumunuza bakarsak, diyelim ki bankada çok paraniz yok, ya da iliskileriniz, sagliginiz istediginiz gibi degilse bu sizin geçmisteki düsünce ve hareketlerinizle ilgilidir sürekli bu döngüyü tekrarlarsaniz kendinizi su andaki kosullarinizla tanimlarsaniz gelecekde de aynilarini yasamaya kendinizi mahkum edersiniz yasadiklarimiz, düsündüklerimizin sonucudur hayatinizi duzenlemek için simdi ne yapabilirsiniz? size sunu önerebilrim, minnettar oldugunuz seylerin listesini yapmaya baslayin çünkü bu düsüncenizi ve enerjinizi degistirir bu egzersizden önce istemediklerinize, sorunlariniza odaklaniyor olabilirsiniz bu egzersizden sonra farkli bir yöne dönersiniz hoslandiginiz hersey icin minnettar olmaya baslarsiniz minnet gercekten de daha fazlasini hayatiniza getirir herkes bilir, küçük seyler için sükretmek, daha fazlasini istemektir her zaman sükretmek, kaynaklari size dogru ceker düsündügümüz ve sükrettigimiz seyleri kendimize çekeriz bu hepimizin hergün yapmasi gereken çok güçlü bir egzersiz her sabah kalkip sükretmek dis firçalarken, sükrettigim seyleri düsünmek sabah rutin islerimi yaparken bu minnet duygusunu hissetmek sahip olduklarinizla ilgili hislerinizi ne kadar çabuk degistirirseniz minnet duyduklarinizi o kadar çabuk hayatiniza çekersiniz çünkü "istedigim arabaya sahip degilim" "istedigim eve sahip degilim vs..."derseniz durun durun, bunlar istemediginiz seyler sahip oldugunuz icin sükrettiginiz seylere odaklanin mesela bu filmi izleyecek gözleriniz var! ya da sahip oldugunuz giysiler, sahip oldugunuz icin sükrederseniz, kisa sure sonra daha iyisine kavusursunuz herkesin, islerin kötü gittigini düsündügü zamanlar olur ben de böyle bir zamanimda , bir tas buldum beni bu tasi tutarken görebilirsiniz bu tasi cebime koydum bu tasa her dokundugumda sükrettigim birseyi düsünürüm her sabah kalktigimda cebime koyarim, sükrettiklerimi düsünürüm gece tekrar çikaririm bununla ilgili farkli deneyimlerim oldu, mesela güney afrikali bir arkadasim vardi, bu tasi düsürdügümü gördü, ne oldugunu sordu ona bunun bir sükran tasi oldugunu söyledim 2 yil sonra bana güney afrikadan bir e-mail atti oglu çok nadir bir hastaliktan olmek üzereymis benden 3 tane sükran tasi istedi sükran tasi, yolda buldugum siradan bir tasti, disariya tas aramaya çiktim, güzel 3 tas buldum ve yolladim 4-5 ay sonra ondan bir e-mail aldim "oglum iyi, hersey yolunda" diyordu "tanesi 10 dolardan, 100den fazla sükran tasi sattik", "ve paranin hepsiyle bagis yaptik, çok tesekkür ederiz" sükretmek çok önemli hayatinizi degistirmeye baslamak icin önerecegim bir diger sey tasavvur etmek tasavvur etme yöntemini, apollo programindan aldim ve 1980-90lar boyunca olimpik programa uyguladim "gorsel prova" adini aldi tasavvur ettiginizde, gerçeklestirirsiniz olimpik kafileleri biyolojik olarak gözlemledigimiz bir ortama aldiktan sonra
__________________ Yasadiklarimiz, düsündüklerimizin sonucudur! |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hedef Ön Hazırlık ve Hedefler Makaleler THE SECRET - SIR Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız harekete gecin! tek yapmaniz gereken bu istediginiz herseyi kendinize çekeceksiniz para, insanlar, ihtiyaç duydugunuz bir kitap, ne isterseniz kendinize çekeceksiniz neyi çektiginize dikkat etmelisiniz çünkü zihninizde tuttugunuz görüntüleri, kendinize çekersiniz baslangiçta hiçbir seyiniz olmayabilir hiçbir yol da olmayabilir, bir yolu ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hedefler Makaleler telkin cd indir izle İstanbul Hedefler Makaleler nerededir kimdir Hedefler Makaleler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hedefler Makaleler hipnoz Hedefler Makaleler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hedefler Makaleler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hedefler Makaleler kuantum düşünce kitap haberi