| ||||||||||
| |
| Hedefler Makaleler hedefe ulaşmak, hedefe ulaşma, hedeflere ulaşmak, hedeflere ulaşma, hedeflere ulaşmanın yolları, hedeflere ulaşmak için, hedefe ulaşmanın yolları, hedefe ulaşmak için |
Hedef Ön Hazırlık ve Hedefler Makaleler THE SECRET - SIR Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız istemediginiz birseye baktiginizda ve ona hayir diye bagirdiginizda onu uzaklastirmaz, aksine onunla ilgili düsünceyi harekete geçirirsiniz ve bu defa çekim yasasi o düsünceyle ilgili seyleri önünüze siralar evren çekim yasasini temel aliyor hersey çekim yasasi ile ilgili çekim yasasi her ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hedefler Makaleler telkin cd indir izle İstanbul Hedefler Makaleler nerededir kimdir Hedefler Makaleler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hedefler Makaleler hipnoz Hedefler Makaleler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hedefler Makaleler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hedefler Makaleler kuantum düşünce kitap haberi
THE SECRET - SIR | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #3 (permalink) |
| Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Tesekkür: 0
87 Mesajinıza toplam 251 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | istemediginiz birseye baktiginizda ve ona hayir diye bagirdiginizda onu uzaklastirmaz, aksine onunla ilgili düsünceyi harekete geçirirsiniz ve bu defa çekim yasasi o düsünceyle ilgili seyleri önünüze siralar evren çekim yasasini temel aliyor hersey çekim yasasi ile ilgili çekim yasasi her zaman isliyor inanin, inanmayin, anlayin ya da anlamayin her zaman isler gecmisi, bu ani,gelecegi düsünüyor olabilirsiniz bu esnada dahi o düsünceyi harekete gecirisiniz ve evrenin en güçlü yasasi olan çekim yasasi bu düsüncenize cevap verir yaratim her an devam ediyor her anin kendi düsüncesi ya da sürekli bir kuantsal düsünce sekli vardir. sürekli yaratim sürecindedirler çekim yasasi " neyi düsünür ya da odaklanirsan onu alirsin der" ondan yakiniyor olman yakindigini sana daha cok yaklastirir bir ögrencim vardi, adi robert robert escinseldi bana e-mail le ulasiyordu hayatinin tum gerçeklerini yazardi isyerinde herkes onunla ugrasiyordu her zaman ona ne kadar kötü davrandiklarindan yakiniyordu sokakta yürürken her köseden onunla ugrasan insanlar çikardi stand-up komedyeni olmak istiyordu ama sahneye her çikisinda birileri onunla ugrasiyordu tüm hayati mutsuz ve umutsuzdu ve tum düsüncesi escinsel oldugu icin saldirildigi idi ona olmasini istemedigi seye odaklandigini soyledim bana gonderdigin maillere bak, hep istemedigin seylerden bahsediyorsun birseye bu kadar cok odaklanirsan, cok daha hizli meydana gelir sonra gercekten istegine odaklanmaya basladi sonraki 68 haftada olanlar gercekten mucizeydi isyerinde onunla ugrasanlarin hepsi ya isi birakti, ya baska bölüme alindi, yada onunla ugrasmaktan vazgecti ve isini sevmeye basladi sokakta onunla ugrasan insanlar da artik yoktu komedi gosterilerinde de kimse onunla ugrasmiyordu tüm hayati degisti çünkü olmasini istemedigi, korktugu seylere odaklanmak yerine olmasini istediklerine odaklandi çok pozitif bir yönelimimiz olabilir, ve pozitif kisi, olay ya da durumlari kendimize cekeriz veya negatif yönelimli ve kizgin olabiliriz, bu durumda da olumsuz kisi yada kosullari kendimize cekeriz bilinçli veya bilinçsiz, aklinizda tuttugunuz sizi etkileyen düsüncelerden kurtulun asil zorluk budur sirra dikkatli baktiginizda, düsüncenin gücüne, günlük hayatinizda her an etrafimizda tek yapmamiz gereken, gözlerimizi açip bakmak çevrenizde çekim yasasinin kanitlarini görürsünüz en çok hasta olan, hastaliktan en çok bahsedendir bolluktan en çok bahseden, bolluk icindedir çekim yasasi heryerde asikardir, eger ne oldugunu anlarsaniz. siz bir miknatissiniz düsünceleri, insanlari olaylari, hayatlari kendinize cekersiniz. yasadigiz herolayi bu güçlü çekim yasasiyla kendinize cekersiniz size sadece istekli düsünce veya hayal çilginligindan bahsetmiyorum size derin, temel bir anlayistan bahsediyorum kuantum fizigi gercekten tam da bu kesfi isaret etmeye basliyor akil olmadan bir evren düsünemezsiniz diyor aslinda algilanan herseyi akil sekillendirir anlamamaniz, reddetmeniz anlamina gelmez elektrigin nasil olustugunu da anlamazsiniz ilk basta kimsenin elektrigin ne oldugunu bilmesine gerek yoktur ama herkes ondan faydalanir nasil calistigini biliyormusunuz? ben bilmiyorum ama bilirim ki elektrikle bir adama yemek pisirebilirsiniz ayrica adami da pisirebilirsiniz! insanlar çekim yasasini anlamaya basladikca, çogunlukla önceden sahip olduklari olumsuz düsunceler nedeniyle korkarlar 2 seyden uzak olmalisiniz bilimsel olarak aciklanmistir ki, yapici düsünce olumsuz düsünceden 100 kat güçlüdür zaman tamponu olan bir gerçeklikte yasiyoruz ve bu gerçekten isimize yariyor düsüncelerinizin aninda gerçeklestigi bir çevrede yasamak istemezdiniz! düsüncelerinizin ortaya çikisi biraz zaman alir ve bu iyi birseydir! düsüncelerinizi farketmeli, seçmeli, ve bundan hoslanmalisiniz çünkü siz, kendi hayatinizin saheserisiniz, siz hayatinizin michealangelo'susunuz ve bunu düsüncelerinizle yapiyorsunuz geçmiste bu sirri bilen liderler sirri sakladilar ve insanlar bu sirri bilmediler ise gittiler, eve geldiler, calismaya devam ettiler güçleri olmadan kostular, çünku sirri çok az insan biliyordu yasalari olan bir evrende yasiyoruz mesela yerçekimi yasasi, eger bir binadan düserseniz iyi veya kötü olmaniz farketmez yere düsersiniz hayatinizdaki herseyi, yakindiklariniz dahil, hayatiniza siz cektiniz ilk bakista bunu duymaktan nefret ediceginizi biliyorum "trafik kazasini ben cekmedim" "bu durumu ben çekmedim" yada yakindiginiz herhangi birseyi çekmediginizi söylersiniz bu noktada söylemeliyim ki: evet hepsini siz çektiniz bu almasi en zor olan kavramdir ama bir kez kavranirsa, hayat degistirir bu büyük sirrin bir parçasidir birçogumuz bir tersligi çekeriz, ve bunu kontrol edemeyecegimizi düsünürüz duygu ve düsüncelerimiz degisir ve hersey bu terslikle bozulur bunu ilk kez duyuyorsunuz, "düsüncelerimi degistirmek zor olacak" diyorsunuz ilk basta öyle gelecek, ama sonra eglenceli olacak sizden düsüncelerinizi yönetmenizi istemiyoruz, bu sizi çilginliga iter zihninize farkli yönlerden, farkli objelerden, farkli o kadar cok düsünce gelir ki burada duygusal rehberlik sisteminiz
__________________ Yasadiklarimiz, düsündüklerimizin sonucudur! |
| | |
| Bookmarks |
| |
Hedef Ön Hazırlık ve Hedefler Makaleler THE SECRET - SIR Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız istemediginiz birseye baktiginizda ve ona hayir diye bagirdiginizda onu uzaklastirmaz, aksine onunla ilgili düsünceyi harekete geçirirsiniz ve bu defa çekim yasasi o düsünceyle ilgili seyleri önünüze siralar evren çekim yasasini temel aliyor hersey çekim yasasi ile ilgili çekim yasasi her ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hedefler Makaleler telkin cd indir izle İstanbul Hedefler Makaleler nerededir kimdir Hedefler Makaleler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hedefler Makaleler hipnoz Hedefler Makaleler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hedefler Makaleler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hedefler Makaleler kuantum düşünce kitap haberi