| ||||||||||
| |
| Hedefler Makaleler hedefe ulaşmak, hedefe ulaşma, hedeflere ulaşmak, hedeflere ulaşma, hedeflere ulaşmanın yolları, hedeflere ulaşmak için, hedefe ulaşmanın yolları, hedefe ulaşmak için |
Hedef Ön Hazırlık ve Hedefler Makaleler THE SECRET - SIR Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız THE SECRET (SIR-GİZEM) (Yaşamı Daha Mutlu Kılmanın Sihirli Fomülü) (internet ortamından ulaşan filmin altyazısı) bir yil önce hayatim yikildi babam aniden öldü, iliskilerim bozuldu ama hayatimin en büyük umutsuzlugu, en büyük hediyesini veriyordu büyük bir sırrın ipucunu almistim sırrın izini ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hedefler Makaleler telkin cd indir izle İstanbul Hedefler Makaleler nerededir kimdir Hedefler Makaleler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hedefler Makaleler hipnoz Hedefler Makaleler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hedefler Makaleler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hedefler Makaleler kuantum düşünce kitap haberi
THE SECRET - SIR | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #2 (permalink) |
| Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Tesekkür: 0
87 Mesajinıza toplam 251 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | THE SECRET (SIR-GİZEM) (Yaşamı Daha Mutlu Kılmanın Sihirli Fomülü) (internet ortamından ulaşan filmin altyazısı) bir yil önce hayatim yikildi babam aniden öldü, iliskilerim bozuldu ama hayatimin en büyük umutsuzlugu, en büyük hediyesini veriyordu büyük bir sırrın ipucunu almistim sırrın izini tarihte sürmeye basladim sır gömüldü sırra haset edildi sır gizlendi bütün o insanlarin bunu bildigine inanamadim tarihdeki en büyük insanlar tek istedigim bu sirri dunyayla paylasmak bu sirri bilen yasayan insanlari arastirmaya basladim birer birer ortaya ciktilar sır size her istediginizi verir mutluluk, saglik, servet ne isterseniz yapabilir ya da sahip olabilirsiniz neyi secersek ona sahip olabiliriz nasil bir evde yasamak istersiniz milyoner olmak istermisiniz nasil bir is sahibi olmak istersiniz daha basarili olmak ister misiniz gerçekten ne istiyorsunuz insanlarin hayatinda gerçeklesen birçok mucize gördüm finansal mucizeler, ruh ve beden sagligi ya da insan iliskileri ile ilgili mucizeler butun bunlar sirrin nasil uygulanacagini bilmekle ilgili olmuslarin, olanlarin ve tum olacaklarin cevabi sirdir muhtemelen sirrin ne oldugunu merak ediyorsunuz size nasil anladigimi soyleyecegim hepimiz tek bir sonsuz güçle calisiyoruz hepimiz ayni sekilde yolumuzu buluyoruz evrenin dogasi o kadar kesin ki hic zorlanmadan uzay gemileri yapiyor aya insan gönderiyor inis anini saniyelik bir farkla bilebiliyoruz kim oldugunuz onemli degil londra, stockholm, montreal, new york hepimiz tek bir güçle calisiyoruz tek yasa: çekim yasasi sır: çekim yasasi basiniza gelen herseyi, siz hayatiniza cekiyorsunuz ve hepsi zihninizde tuttugunuz suretlerden dolayi size geliyor ve bu düsüncelerinizdir ne düsünürseniz, kendinize cekersiniz eskinin bilge insanlari bunu bilirlerdi bunlar toplumun küçük seçkin bir kismiydi sizce neden dünya nufusunun %1i maddi gelirinin %96sini kazaniyor tesadüf oldugunu mu düsünüyorsunuz? hayir degil düzen boyledir, onlar birseyleri anlamislardir onlar sirri biliyorlar simdi siz de sirra ulasiyorsunuz bana göre çekim yasasina en basit bakis sekli kendimi bir miknatis gibi düsünürsem biliriz ki miknatisin bir çekim gücü vardir burda bir düsünce düzeyinden bahsediyoruz bizim isimiz insanlara istedikleri seyi düsünmeyi ögretmek istedigimiz seyi zihnimizde netlestirmek ve bu noktadan sonra evrenin en güçlü yasasi islemeye baslar; çekim yasasi en çok neyi düsünürseniz, onu kendinize cekersiniz ve o hale gelirsiniz düsündügünüz sey, elinize geçer bu prensip 3 basit kelimeyle aciklanabilir düsünceler nesnelere dönüsür! her düsüncenin bir frekansi vardir bir düsünceyi ölçebiliriz bir düsünceyi tekrar tekrar düsünürseniz, ya da sürekli hayalini kurarsaniz istediginiz yeni arabayi almayi ihtyaciniz olan parayi almayi ruh ikizinizi bulmayi bunlarin hayalini kurarsaniz o düsünceyle ilgili frekansi uygun bir temele yerlestirirsiniz düsünceler etrafa manyetik bir sinyal yayarlar bu sinyaller tekrar size döner bolluk icinde yasadiginizi düsünün, kendinize çekeceksiniz bu her zaman herkesde ise yarar sorun su ki çogu insan istemedikleri seyi düsünür ve baslarina niye tekrar tekrar geldigini merak eder çekim yasasi sizin birseyi iyi yada kötu algilamanizla veya olmasini isteyip istememenizle ilgilenmez sadece düsüncelerinize cevap verir eger birseye bakip kendinizi berbat hissediyorsaniz, evrene yolladiginiz sinyal budur bunu benliginizin tum katmanlarinda hissedersiniz, ve bu size fazlasiyla geri döner istediginiz birseye bakip evet dediginizde, bir düsünceyi harekete geçirirsiniz çekim yasasi bu düsünceye cevap verir ve uygun seyleri size getirir
__________________ Yasadiklarimiz, düsündüklerimizin sonucudur! |
| | |
| Bookmarks |
| |
Hedef Ön Hazırlık ve Hedefler Makaleler THE SECRET - SIR Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız THE SECRET (SIR-GİZEM) (Yaşamı Daha Mutlu Kılmanın Sihirli Fomülü) (internet ortamından ulaşan filmin altyazısı) bir yil önce hayatim yikildi babam aniden öldü, iliskilerim bozuldu ama hayatimin en büyük umutsuzlugu, en büyük hediyesini veriyordu büyük bir sırrın ipucunu almistim sırrın izini ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hedefler Makaleler telkin cd indir izle İstanbul Hedefler Makaleler nerededir kimdir Hedefler Makaleler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hedefler Makaleler hipnoz Hedefler Makaleler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hedefler Makaleler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hedefler Makaleler kuantum düşünce kitap haberi