Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hedeflerimiz ve Biz Klubü > Hedef Ön Hazırlık > Hedefler Makaleler

Uyarılar

Hedefler Makaleler hedefe ulaşmak, hedefe ulaşma, hedeflere ulaşmak, hedeflere ulaşma, hedeflere ulaşmanın yolları, hedeflere ulaşmak için, hedefe ulaşmanın yolları, hedefe ulaşmak için

SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM..

Hedef Ön Hazırlık ve Hedefler Makaleler SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız tresorum sen değil ben beceremedim..ses kaydı yerine worl belgesini yüklemişim bu link mp3 ün linki http://rapidshare.com/files/69827046...ASASI.mp3.html...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hedefler Makaleler telkin cd indir izle İstanbul Hedefler Makaleler nerededir kimdir Hedefler Makaleler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hedefler Makaleler hipnoz Hedefler Makaleler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hedefler Makaleler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hedefler Makaleler kuantum düşünce kitap haberi

SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM..

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15-11-2007, 09:51 AM   #21 (permalink)
hayalayaz
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM..

tresorum sen değil ben beceremedim..ses kaydı yerine worl belgesini yüklemişim

bu link mp3 ün linki


http://rapidshare.com/files/69827046...ASASI.mp3.html

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

  Alıntı ile Cevapla
Alt 15-11-2007, 10:09 AM   #22 (permalink)
Çevirmen
 
Üyelik tarihi: May 2007
Mesajlar: 327
Tesekkür: 0
90 Mesajinıza toplam 284 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tresor is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM..


canın sagolsun hayal ablacım, ne demek, sana ozelden mesaj atmıstım onu aldın mı acaba ?
tresor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-02-2008, 09:13 PM   #23 (permalink)
hayalayaz
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM..

ay kıyamam ben sana, cent ,şöyle özele gel bakayım neyi var eşinin geçmiş olsun..
ayazkizi@gmail.com
  Alıntı ile Cevapla
Alt 29-02-2008, 12:06 AM   #24 (permalink)
hayalayaz
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM..

balım ben seni yarın ekliycem bu mail adresim msn yina kudurdu bağlamıyor..yarın ilk işim seni eklemek olacak..
  Alıntı ile Cevapla
Alt 29-02-2008, 09:28 AM   #25 (permalink)
hayalayaz
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM..

canım cent' im tüm yazılarını atlamadan okumaya gayret ediiyorum..maaşallah o kadar hızlısınki tüm gayretime rağmen atladıklarım oluyor..önümüzdeki hafta bir günümü cent günü ilan edip senin yazdıklarını okuycam..mıknatıs demişsin ya...ben kendi adıma, kendi zihinsel gücümden, ve kristallerin gücünden başka bir şeye pek inanmam, ama bu gerek diyen olursa hemen bende denerim..bir gün bir dergide büyük piramidin nasıl enerji çektiğini okudum..maddi olarak yerlerde olduğum bir devredeyim...dergide,bir çok avrupa ülkelerinde,firmaların sütleri büyük piramidin küçük versiyonu olan kutularda sattıklarını yazmış sütler bozulmuyormuş..piramidin içine konulan jiletlerin körelmediğini falan yazmışlar, büyük piramidin herşeyi taze tutan ve güzelleştiren bir eneji olduğunu yazmışlar..onu inşa ederken kullandıkları matematisel sayıların keops oramidine böyle bir özellik kattığı iddia edilmiş, elimde bir lira var..hemen eve baktım bayat ekmekler ve un var tamam dedim ekmek almıyorsun, bayat ekmekleri değerlendiriyorsun..gittim kırtasiyeye kırmızı bir karton aldım..ve 52 derecelik bir üçgen yaptım dört tana..altına hesaplayıp karesini yaptım.bir koni oluşturdum..bu koninin en önemli özelliği.içinde tam ortasına gelecek bir yükseltinin olması..çünkü enerji keops piramidinin tam ortasında olan bu yükseltinin üzerinde toplanıyormuş. piramidin ortasındaki bu yükseltinin üzerinede fravunun tabutunu koymuşlar...bende kibrit kutularından böyle bir yükselti yaptım, kırmızı kartondan yaptığım bu piramidin bir tarafını açılır kapanır yaptım, en son piramidimi enerjiyle jarj edip her gece içine cüzdanımı koymaya başladım..ertesi günden itibaren ben asla parasız kalmadım..ama bunun, kendi zihinsel gücümün etkisindenmi, kullandığım kırmızı kartonun etkisindenmi,
yoksa gerçekten piramidi yaparken kullandığım matemetiksel sayıların etkisindenmi olduğunu bilmiyorum..haa piramide ne oldumu..ben piramitleri yaparım ordan biri gelir sen nasıl olsa yapıyorsun deyip alır götürür..onlarda parasız kalmazlar..
geçen gün internette gezerken aşağıdaki yazılara rastladım..etkilimidirler bilmiyorum ama çok şirin oldukları kesin..hele hele çağıran kedilerin..bu objelerden edinen olursa buraya yazsın..

BEREKETLE SEMBOLÜ OLARAK DÜNYADA KULLANILAN OBJELER
EKEKO
Güney Amerika’nın Ant Dağları Bölgesi’nde en popüler ev koruyucusu, Aymara şans tanrısı ve bereket tanrısı Ekeko’dur. O’nun heykelciğini eve yerleştirmekle, her türlü talihsizlikten korunulacağına ve bütün dileklerin gerçekleşeceğine inanılırdı.
Ekeko özgün şekliyle taştan yontulmuş yerli bir kamburdu. Modern çağlarda taş yerine parlak renklere boyanmış seramik kullanılmış ve İspanyollar’ın etkileriyle yerli insanın bütün dileklerini sırtında taşıyan beyaz derili, açık ağızlı, bıyıklı bir figüre dönüşmüştür.
Ekeko 25 Ocak’ta bir festivalde kutlanır, bir sonraki yılda şans getirmesi için Kızılderili pazarlarındaki Şaman lardan yeni heykelcikleri satın alır. Yeni yıl için özel istekler de sıralanır ve bunlar örneğin minyatür bir yiyecek torbası, minyatür bir televizyon ya da paralar olarak boynuna asılır. Şaman, Ekeko’yu eve götürülmeden önce bir buhurdanlığın dumanından geçirerek kutsar.
Özel dileklerle örtülü olan Ekeko yeni sahibinin evine yerleşir ve ev sahibi kendisine içki, koko yaprakları ve bir sigara ikram ederek tanrıyı memnun etmeye çalışır. Ekeko’nun ağzının açok olması yakılan bir sigaranın dudakları arasına yerleştirilmesi içindir. Eğer Ekeko, sigarayı içmeye devam ederse, yıllık dileklerin gerçekleşme olasılığı artacaktır.
Bugün yaklaşık 2 milyon insan hâlâ dört bin yıllık Aymara dilini konuşmaktadır. Bunlar aslında Bolivya’daysalar da Peru ve Şili’nin kuzeyine de yayılmışlardır. Katolik Kilisesi’ne bağlı olmakla birlikte özellikle yıllık festival ve kutlamalarda, Ekeko gibi eski gelenekleri sürdürmektedirler.
SAMAN KUKLALAR
Saman kukla özgün haliyle bir bereket töreninin parçasıydı. Harman mevsiminde ürün biçilirken, Buğday Ruhu biçilmemiş ekinlerin arasına kaçmak zorunda kalırdı. Eğer bu düşüncesizce biçildiği taktirde Koruyucu Buğday Tanrıçası’nın yok edilmesiyle bir sonraki yıl ürün alınamazdı. Çiftçiler bu felaketten korunmak için bu son demetin samanından küçük bir Ana Tanrıça figürü yapıp evlerine götürürler, onun bir sonraki bahara kadar özenle saklarlardı.
Ana Tanrıça’yı hasat mevsimi geçtiğinde evlerine taşırlardı (aynı zamanda Harman Kraliçesi, Yaşlı Kadın, Bakire, Cadı diye de anılırdı.) evde çiftçileri gelecekteki kıtlıktan korurdu. Bahar gelince yine tarlaya götürülür, ruhunun bir sonraki yılın ürünün tohumlarına geçmesi sağlanırdı.
Tarım makineleştikçe çiftçilerin batıl inançları da azaldı ve Buğday Tanrıçası önemini kaybetmeye başladı. Saman kuklalar da halk kültüründen silindi. Ancak birkaç uzak bölgede devamlılığını sürdürebilenler yirminci yüzyılda dekoratif bir form olarak yine ortaya çıktı. Putperest önemleri tümüyle göz ardı edildi ve sembolizmleri unutuldu.
Günümüzde Herefordshire Yelpazesi, Sakallı Yelpaze, Galli Kukla, Boyun Kuklası ve Toprak Ana diye anılmaktadırlar. Bu daha eski formların dizaynından söz konusu sembolizmin yoğun bir cinselliğe sahip olduğu görülmektedir. Buğday Tanrıçası ürünün bereketi ile ilişkili olduğundan ve sembolik olarak kadın formunu aldığından, bir sonraki adımın onun üreme organlarına yönelmek olması kaçınılmazdı. Geleneksel yelpaze şekli aslında kadın üreme organının abartılı bir biçimidir. Bunlar masum gözleri rahatsız etmeyecek kadar soyutlaşmışlarsa da, puta tapma dönemindeki doğurganlık tapınma araçları olarak uzun geçmişleri, gerçek mahiyetleri konusunda kuşkuya yer bırakmamaktadır. Evlerde ve sanayi çağı öncesi çiftliklerin duvarlarında ilk çiftçilerin yaşamları için o kadar önemli olan verimli toprakların mükemmel koruyucularıydı.

  Alıntı ile Cevapla
Alt 29-02-2008, 09:32 AM   #26 (permalink)
hayalayaz
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM..

BALIK


İsa’nın gelişinden yüzyıllar öne balık Büyük Tanrıça’nın üreme organı ve cinselliği temsil ederdi. Pekçok kişinin Cuma günleri balık yemesinin nedeni Cuma’nın adını Tötonların aşk tanrıçasının adından almasıdır. Adına tanrıça Venüs’ten VENERDİ olarak aldığı İtalya’da da Cuma günleri balık yenir.
Balık tılsımları aynı zamanda kısırlığa karşı koruma olarak kullanılmaktadır. Verimlilikten doğurganlığa, yaşamın yenilenmesine ve genel olarak refaha kadar balık pekçok kültürde yeralmaktadır. Kuzey Afrika’da, Tunus’ta dükkanların önlerinde iri balık tılsımları asılıdır; şans getirmeleri ve cinleri dükkanda uzak tutmaları beklenir.
Batı’da arabaların arkasına asılan balık figürleri, onları şeytandan koruyamasa da, cinsel zevkten yoksun kalmayacaklarını ifade etmektedir.

Doğurganlığı çağırması nedeniyle balık aynı zamanda bereketi de çağırmaktadır.
TAVŞAN AYAĞI
Tavşanlar çok hızlı üremeleri nedeniyle, bereketi temsil ederler. Burada da üreme ve doğurganlık temsili nedeniyle bereket çağıran bir tılsım özelliği kazandığını görmekteyiz. Onlardan bir parça taşıyan daha verimli, yaratıcı ve varlıklı olur. Bazı ülkelerde hamile kalmak isteyen kadınlar üzerlerinde bir yere –özellikle iç çamaşırlarının içine- bir tavşan ayağı gizlerler.
ÇAĞIRAN KEDİ
Ön ayaklarından biri, sanki sallarmış gibi havaya kalkık dimdik oturmaktadır. Genelde çiniden imal edilir ve geleneksel renklere boyanır. En eski örnekleri tahtadan yapılmıştır.
Çağıran Kedi’nin iki özelliği vardır. Birincisi sahibine şans getirir, ikincisi ise, kötü talihi uzak tutar. Çağıran Kedi alındığında genelde yanında bir kağıt verilir. Bu kağıtta ise, şunlar yazılıdır.


“Şans kedimizi aldığınız için teşekkür ederiz. Sağa veya sol patisini kaldırıp, Japon sitilince yüzü ileri dönük olan talihli kedi hakkında çok eskiden beri anlatılan hikayeler vardır. Kedi sol patisini kaldırıyorsa, bir iş yerine müşterileri; sağ patisini kaldırıyorsa, eve refahı çağırmaktadır. Beyaz kedi mutluluğu, sarı renklisi ise zenginliği çağırır. Kara kedi sağlık çağrısında bulunur. Gününüzü neşelendirmek için talihli kediyi evlerin girişlerine ve dükkanların vitrinlerine koymalısınız.”
Çağıran Kedi’nin efsanesi ise, oldukça ilginçtir. Gotoku-ji pek yoksul bir tapınakmış, ancak keşişler aç olsalar da yiyeceklerini kediler ile paylaşırlarmış. Kedi birgün tapınağın önünde otururken, bir grup zengin samuray oradan geçmekteymiş. Kedi patisi ile onlara işaret etmiş ve samuraylar tapınağa girmişler. Samuraylar içeri girer girmez müthiş bir fırtına kopmu; gök gürlemeye ve yıldırımlar düşmeye başlamış. Bir yıldırım samurayların kedini çağrısına uyup, tapınağa girmeden önce durdukları yere düşmüş. Böylece kedi hayatlarını kurtarmış. Yağış epey uzun sürünce samuraylar içerde uzun saaatler boyu kalmışlar ve bu arda Budist felsefesi ile tanışmışlar. Daha sonra içlerinden biri dini daha iyi öğrenmek için tapınağa dönmüş ve tapınağa büyük topraklar bağışlamış. Samuray ve ailesi oraya gömülmüşler ve mezarlarının yakınlarına Çağıran Kedi anısına küçük bir kedi tapınağı inşa edilmiş. Söz konusu tapınak bugün hâlâ ayaktaysa da, Tokyo’nun Batı varoşları arasında kaybolup gitmiştir. Ancak kedileri için dua edenlerin uğrak yeridir. Japon Kısakuyruğu olarak bilinen efsanevi Çağıran Kedi’nin soyundan olduğuna ve bunlardan birini evde beslemenin de talih getireceğine inanılır.
Çağıran Kedi ile ilgili olarak bir başka efsane daha vardır. Bir kadın tehlikeli bir yılanın saldırısına uğramak üzereymiş bunu gören kedisi patisini kaldırarak, sahibini uyarmak istemiş ama yılan tarafından öldürülmüş. Kadın bu cesur davranışı hatırlatması için, kedini tahtadan bir heykelini yaptırmış ve daha sonra bunun kopyaları uğurlara dönüşmüş.
Kedilerden sol patisini kaldıran müşteri çağıran kedi özellikle bolluğu davet eden bir tılsım ifadesi oluşturmaktadır. Dükkan kapıların önlerine konan Çağıran Kedi tılsımı içeriye müşteri çekmeyi amaçlamaktadır.
Ayrıca koruyucu bir tılsım olarak da kullanılmaktadır.
BEREKETLE İLGİLİ TAŞLAR
YEŞİM TAŞI
Takanı çok zengin yaptığı düşünülen Yeşim Taşı bu özelliğiyle bir bolluk sembolüdür. Çin’de düğünlerde sonsuz sevgi sembolü olarak yeşim taşından yapılmış kelebekler armağan edilir.


Bir efsaneye göre büyük Çin Ejderi’nin yeryüzüne boşalttığı tohumlarının donmuş biçimidir. Bu efsane de Yeşim Taşına bir bolluk sembolü olma özelliği daha kazandırır. Günümüzde bile bazı Çinli iş adamları ellerinden yeşim taşından yapılmış bir obje tutmadan önemli anlaşmalar imza atmaz ve önemli alış verişler yapmazlar. Çin ekonomisi göz önüne alındığında belki de denemekte fayda vardır...

TOPAZ (SARI YAKUT)
Topaz yaygın deyimiyle “Bereket Taşı” olarak bilinir. Etkisi ile manevi anlamda bolluğu yani bereketi çağıracağına inanılır. Pekçok rengi olan topazın sağlıksızlıktan, korkaklıktan ve namussuzluktan koruduğu da söylenir.
Ortaçağ’da nazardan korunmak için altın bileziğe takılmış olarak sol kolda taşınırdı.
“Aşk Taşı” da denilen topazın, takanı iki âşık arasına girebilecek bir soğukluktan koruduğuna inanılır.
Roma İmparatoru Hadrian’ın en sevdiği taş buydu. Parmağındaki tılsımlı yüzükte üstünde Tanrı’nın doğaya galebe çalacağı yazılı bir topaz vardı. Romalılar yolculukta kendilerini tehlikelerden ve kötülüklerden koruyacağına inandıklarında topaza “Güç Taşı” adını vermişlerdir.
AKİK TAŞI
Geleneğe göre Akik Taşı toprağın korunmasında ve verimliliğinde özellikle önemlidir. Bu inanca göre eğer bir çiftçi elinde akik taşı bulundurursa, tarlası daha verimli olacaktır. Bir çiftçi tarım araçlarına bir akik taşı taktığı taktirde ise, daha çok ürün alacaktır. Ortadoğu’da toprakların bol verim alma kavramı, Akik Taşı’nın gücünün gömüleri bulmaya yaradığını söyleyecek kadar abartılmış ve yaygınlaşmasına neden olmuştur. Türkiye’de de oldukça yaygın olarak kullanılan bir taştır. Aynı zamanda ruhsal korunmayı sağladığı düşünülür.
Akik Taşı İslam Ülkeleri’nde üzerine Kurân-ı Kerim’den Ayetler yazmak için seçilen taşların başında gelir.
resimleri koymayı beceremedim..akşam oğlum geldiğinde öğrenip koyarım veya şaman gelince öğretir yaparım..şaman yokken ben neyapıyordum acaba? dusun

yeşim taşı örnekleri..
kelebek modeli..
işlenmiş yeşim taşı
doğal yeşim taşı..

topaz (sarı yakut ) örnekleri...



akik taşı örnekleri..



çağıran kedi..



  Alıntı ile Cevapla
Alt 29-02-2008, 09:15 PM   #27 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM..

oh ohh maşallah ne güzel sohpetler olmuş.. ama bne eskisi kadar laf yetiştiremiyorum size.. bende tam bir kristal hastasıyımdır..
eh fena sayılmayacak bir kolaksiyona da sahibim.. forum içerisinde bu kadar çok sevdiğim canlarım en sevdiklerimden bahsedince nası mutlu oldum anlatamam..

biim bir doğal taş bölümüz olcaktı.. bu konu burda bitmez.. daha eteğimizde çok taş var dökeceğimiz..

olmadı ben bu mesajları bu konunun içinden oraya taşırım..

hayal ablam istediğin resimler bunlarmıydı kuzum.. eksik varsa eklediklerimden tamamlarım..
kıyamadım sana gece vakti uğraşcan ekleyiverdim mesajının altına..


google de arama yaparken görseler de yada imageste arama yaparsak aradığımız anahtar kelime ile ilgili olarak sırf resimli konular ekrana gelir.. resimlerin üzerine sağ tıklayarak diyeceğim ama gerisi zaten normal resim ekleme konumuz ile aynı..


__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-02-2008, 11:19 PM   #28 (permalink)
hayalayaz
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM..

şamanım kuzum aslında bu mevzuya bir dalarsak çıkamayız işin içinden ..bizim yaptığımız şey hani olurya bazı sofralar..her şey tadımlıktır..işte burasıda öyle..zaten ilgilendiğimiz hangi konu gelgeç konudur oda ayrı...emeğin için çok teşekkür ederim..kuzum allah seni iyiki yaratmış ve benimle karşılaştırmış şükürler olsun ona..
  Alıntı ile Cevapla
Alt 01-03-2008, 03:50 AM   #29 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM..

hayal ablam centcim çok tatlısınız.. bal damlamış yine kelimelerinizden...

cent çaktırma güzelim.. ben öle arada kaynayıp gitcem deşifre etme yaw.. (güzel dileklerin için sağolasın.. )
utanıyom ben sonra tebrik kutlama falan onun için..

canım ablam yine al bastı yanaklarıma.. naptım ki kuzum.. bu kadar güzel sözü hakedecek sanki..
olanda senin izlerinden geldiğim belli olsun diyedir.. tamamlanalım diye yaratmış yaradan sizler gibi özel güzel insanları..


__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-03-2008, 03:26 PM   #30 (permalink)
Çevirmen
 
eylulx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2007
Mesajlar: 312
Tesekkür: 4
112 Mesajinıza toplam 354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
eylulx is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM..

secret ın yanı bu cekım yasasının herkese ne faydası oldu bılmıyorum .bana sorarsanız okudum duusndum ustunde ama cok cıddı bır sekıldede uygulamaya gecırmedım nıye mı?! cunku kafama oturmayan yerler var dı yanı tam ıkna olmadım ama butun bunlara ragmen okudum duusndugum ve yaptıgım kadarı bıle bende bırseyler degıstırdı ne mı?!

cabuk karamsarlıga duserdım uzuntulerımı daha uzun sure kendımde tasırdım cabuk atlatmazdım ama sımdı cok daha olumluum bırsey benı ıncıtse bıle ustumden cabuk atıyorum eger dusunulurse bunlarda hıc hafıfe alınacak seyler degıl tum bu soyledıgım seyın tam anlamıyla karakterıme yerlestıgını soyleyemem ama oldukca gıclendıler boule hıssedıyorum


yanı bu cekım yasası dogru bıle olmasa en basından soyledıgımız gıbı sadece dunyaya olumlu bakmaya yarasa bıle yeter



ya sızce?

bırde karıyer yapma konusunda ve ıyı bır ıs bulma konusunda ıse yarasa hanı ekstra da ıyı bır ask degıl mı yanıııı


__________________
su.21
eylulx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM..

Hedef Ön Hazırlık ve Hedefler Makaleler SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız tresorum sen değil ben beceremedim..ses kaydı yerine worl belgesini yüklemişim bu link mp3 ün linki http://rapidshare.com/files/69827046...ASASI.mp3.html...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hedefler Makaleler telkin cd indir izle İstanbul Hedefler Makaleler nerededir kimdir Hedefler Makaleler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hedefler Makaleler hipnoz Hedefler Makaleler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hedefler Makaleler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hedefler Makaleler kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.