Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   hayatimdegisdi iştima er gazinosu :D nöbet durumu (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/9625-hayatimdegisdi-istima-er-gazinosu-d-nobet-durumu.html)

bigci 07-06-2008 12:45 AM

hayatimdegisdi iştima er gazinosu :D nöbet durumu

arkadaslar su an su sanye neler yapıyosunuz güncel olarak :D takılallım saat vererek vede :d gulensmiley

00:44 damardannnn gidiyoruz azer bülbüll canım yanarrr off bee 96

MuminOKAN 07-06-2008 12:51 AM

Ynt: hayatimdegisdi iştima er gazinosu :D nöbet durumu

klavyeden yazıyorum 0051

bigci 07-06-2008 04:36 PM

16:36 uyumadan işe gittim :d cok yorgunum geri gitcem bir azdan

teoman_ 07-06-2008 05:09 PM

işyerindeyim, ara sıra forma bakıyorum. pc05
çaktırmayın patron duymasın sakın wave

bigci 08-06-2008 01:03 AM

01:03 cantanem kankamla msn nedeyim ;?=

Belgin ∞ 08-06-2008 01:11 AM

Sinir oluyorum.Forum ne hallere geldi diye düşünüyorum 01:10

sanemce 08-06-2008 01:15 AM

forumun farklı yerlerine yazdığım mesajları göndermeden silip, erteleme telkinini dinlemeyi çoğaltma kararımı verdim (başkalarını hoşgörebilmek adına ) 01:14

acemi-sirine 08-06-2008 01:21 AM

hosgörülü olabilmek biz insanlar icin cok zor olsada basarirken en cok sevindigimiz özel hareket ve davranislarimizdan biridir 25889 alk78

basarilar ve sabirlar diliyorum, bilmiyorum ne gibi bi sorunun var ama insaallah cözümlerini bir an önce bulabilirsin smil56

güzel bir konuya deginerek benide bilmeyerek bu konuda uyarmis sayiyorum kendimi, bunun icin ayrica tesekkür etmek istiyorum smiliyface

shamanic 08-06-2008 03:36 PM

merhabalar..

sa:15:19 sevgili dostlarıma rica mesajı yazıyorum...

forumumuz içerisinde özellikle bir sohbet yada güncel ismi ile chat bölümü bulunmaktadır..

mesajlarımızın kalıcı ve öğretici izler taşımasını istediğimiz için bu kararı aldık..
genel sohpet olarak kafe bölümümüzü kullanabilir ilerleyen kişisel sohpetleriniz için özel mesajları kullanabilir
daha da ilerleyen sohpetleriniz için msn yada benzeri adresler ile birbirinize ulaşabilirsiniz..

forumda özellikle korumak istediğimiz türkçemizin güzel kullanımıdır..

mesajlarımızı yazarken bu konuda bize destek vermenizi önemle rica ediyorum..

yabancı harf yada kelime kullanmadan açık ve okunur bir şekilde kuracağınız cümleler çok daha keyifli okunacaktır..

mesajlarımızı yazarken duygularımızı pekiştirmek adına kullanacağımız simileyleri abartmadan peş peşe eklemessek
daha rahat okunur mesajlar göndermiş oluruz..

özellikle bir kişisel gelişim adresinde bir arada olduğumuzu tekrar hatırlarsak burada birbirimize tavsiye edeceğimiz
her şey birbirimizi bir üst basamağa taşımak adına olmalıdır..

arabesk müzik elbette sevenleri tarafından dinlenebilir.. ki bende zaman zaman dinlemişimdir..
ama bunları size önermiyorum.. özellikle açtığımız bir başlık var ki mutluluk veren şarkılar..

etrafımız acı yumağı ile örülü.. üzüntülerimizi tetikleyecek milyarlarca konu açabilirim size..
burada bir araya geliş amacımız mutluluğu yaşamak huzuru yakalamak..
bu yolda ilerlerken hepimizden ricam mutluluk motivasyonumuzu arttıracak konular üzerine yoğunlaşarak
kişisel gelişimimize katkıda bulunmamız..

zaman her birimiz için oldukça değerli..
zamanımızı en iyi şekilde değerlendirmek dileklerimle..

sevgiler.. actionsmile

comte 08-06-2008 04:55 PM

Sevgili Shamanic... sapkal89

Yazdıklarına katılıyor ve yazdığın tavsiyelerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum... alk78

Kişisel gelişim adına girdiğimiz bu sitenin, daha güzel hale gelmesi ve her birimizin faydalanabilmesi adına, başta ben olmak üzere bütün arkadaşlarımın da, tavsiyelerini dikkate alacaklarından eminim...

Tekrar sana ve bütün forumdaki arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ediyor, ilerlemek ve gelişmek adına yol aldığımız bu sitenin, daha bir çok arkadaşımza faydalı olacağını düşünüyor ve buna bütün kalbimle inanıyorum... sung66

Sağlıcakla... hismiley

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:41 AM.