![]() |
Ynt: hayatimdegisdi iştima er gazinosu :D nöbet durumu bu başlıgın silinmesini istedim daha güzel konularda buluşmak üzere kardeşlerim.. |
Ynt: hayatimdegisdi iştima er gazinosu :D nöbet durumu Sevgili arkadaşlarım.. Burada, senin benim durumu yok... Bir bütün halinde, hayatimdegisti ailesi olarak paylaşımlarda bulunuyoruz... Sitenin genel ve bütün halini korumak ve geliştirmek sadece benim, senin değil hepimizin görevi.. Sonuçta hepimiz bu ailenin birer ferdiyiz.. Sağlıcakla... hismiley |
Ynt: hayatimdegisdi iştima er gazinosu :D nöbet durumu tamam konuyu toparladığımız iyi oldu.. gerekirse yetkili arkadaşlar kapatsınlar.. |
Ynt: hayatimdegisdi iştima er gazinosu :D nöbet durumu arkadaşlar... sevincli bize yakıştığı gibi toparladık.. thumbsanim gerginliklerimiz son buldu.. 25889 ne dersiniz böyke daha güzel olmadı mı.. 12389 |
Ynt: hayatimdegisdi iştima er gazinosu :D nöbet durumu hepinize ricalarımızı dikkate aldığınız için teşekkürler.. s456 |
Ynt: hayatimdegisdi iştima er gazinosu :D nöbet durumu bu güzel ortamın korunması için hepimziin katkıları şart.. super hep birlikte daha iyi günlere.. s456 |
Ynt: hayatimdegisdi iştima er gazinosu :D nöbet durumu arkadaşlar biz bu forumda olarak seçkin kişiler olduğumuzu gösterdik önce kendimize, sonra da hayatım değişti ailesine.. yazdıklarımıza dikkat ederek seçkinliğimizi korumak ve yeni gelenlere önderlik etmek durumundayız... lütfen bunun zıttı olan davranışlarda ve sözlerde bulunmayalım.. bu ailenin birer ferdi olarak üzerimize düşeni yaparsak, hiç kimse üzülmez... saygılar hismiley |
Ynt: hayatimdegisdi iştima er gazinosu :D nöbet durumu Bu güzel ortam tabii ki herkesin hakkı.Herkes yorumlarını ve fikirlerini açık ve güzel bir dille anlatıyor.Fakat rahatsızlıklar varsa,ve bu artık açık açık konuşuluyorsa insan kendine durup bir uzaktan bakmalı.Burada herkes iyi bir şeyler yapmak adına bulunuyor,hepimiz birbirimizin en büyük destekçisiyiz kuşkusuz. bu güzel durumu koruduğumuz için hepimize kocaman alkış.. 25889 |
Ynt: hayatimdegisdi iştima er gazinosu :D nöbet durumu Aslında herhangi bir cevap vermeyi düşünmüyordum ama son olarak şunu söyleyebilirim... Sanemce, sana katılıyorum ama bazı şeyler yerinde ve zamanında yapılır...Yapacağımızı yaptık da zaten... Önderlik yapacağız diye hoş olmayan usluplara muhatap olacak değiliz...Bu senin için de benim için de herkes için de geçerli... Saygılar... hismiley |
Ynt: hayatimdegisdi iştima er gazinosu :D nöbet durumu isterseniz son noktayı koyalım. anlatılmak istenen burasının kişisel gelişim ile alakalı bir forum olup bu doğrultuda deneyimlerimizin, araştırmalarımızın paylaşıldığı bir forum. tabii arada espriler yada ne bilim farklı konuşmalar oluyor olmuyor değil. fakat kafe kısmında bu gibi durumların paylaşılmasının daha doğru olacağına inanıyorum. umarım kırıcı olmamışımdır. hismiley |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:14 AM. |