Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   hayatimdegisdi iştima er gazinosu :D nöbet durumu (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/9625-hayatimdegisdi-istima-er-gazinosu-d-nobet-durumu.html)

acemi-sirine 08-06-2008 08:48 PM

Ynt: hayatimdegisdi iştima er gazinosu :D nöbet durumu

sevgili hayatimdegisti sayfasi ve sevgili hayatimdegisti sayfasi arkadaslarim ve canim cankim ark5,

burada hic bir kimse yazdigi uzun yada kisa cevaplarla bu siteyi kirlemiyor yada bu siteyi kücültmüs durumuna getirmiyor...

her verilen cevapta kisi kendini bir adim daha düzetlme cabasinda.. her kim olursa olsun bu cankim dahi olsun burada bu sayfada bu sitede sanmiyorum kii

duygularini sahte bir bicimde yansitsin.. yada duygu sömürüsüne basvursun... kisi anlatmak istedigini yasamak istedigini anlatir ve yazar.. bundan dolayi

kimse kimseden özür dilemeli de degil.. her uyariya acik, her elestiriye bir düzeltme olarak görmeliyiz... ama kirici olmadan...

ben bu sayfadan cok memnunum ve bu sayfada okudugum ve cevap vermek isteyipte cevapladigim her konu hakkinda rahatim uzun kisa anlamli yada

anlamsiz gelsin kisilere..

ben cünkü bu sayfada ögrendim hatalarimdan ögrenmeyi yada sucluluk hissiyatimin cogalmamasini.. yada kendimi gelistirmeyi..

cok degil 3-5 gündür sadece buradayim ve aile gibi hissettigim bu sayfada herhangi birilerinin yazdiklarini ne olur hemen bu foruma yakismiyor diye hitap

etmeyelim... cünkü o anki durumumu o anki cevap verme istegimi o anki duygu yogunlugumuzu kimse bilemez, burada ögreniyoruz hereseyi..

ben bu forumda ne yazilirsa yazilsin, kim nasil cevap vermisse versin sacma bulmuyorum cünkü burasi bir gelisim sitesi..

ben bu sayfada hata yapmaliyim ki ögrenebileyim, cünküü

eminimki hepimiz ayri konularin ve davranislarin uzmaniyiz ve birbirimizi anlamaliyiz... buraya cünkü mutlu olanlar, huzurlu olanlar yada mükemmeliyeti bulanlar

degil, var olan durumlarindan yada olmayan durumlarindan en iyisini elde edebilmek icin burdalar...

kusura bakmayin bu yazimla umarim kimseyi üzmemis kirmamis ve zor durumda birakmamis olurum... Niyetim kimseyi kirmak degil niyetim burada fikrimi

belirtmek.. Canim cankim ne olur üzülme sana kiyamam ben, üzülmene dayanamam ben... Sen iyi olan ne varsa hak ediyorsun bunu bil..

iyiki tanistim bu sayfa ile, iyiki tanistim bu sayfadaki yazan herkesle, iyiki tanistim telkinlerle iyiki tanistim sevgili cankimle

sevgi ve saygilarimla neseli56

shamanic 08-06-2008 09:27 PM

merhabalar...

ben yemek yapıp karnımzıı doyurana kdar neler olmuş neler.. ttli3

hem buradaki hemde özelime attığınız mesajlarınızı okudum..

zannedersem bu başlık altında yazan forumdaki en eski arkadaşınız benim..

sizlere karşı olan saygımı ve sevgimi biliyorsunuz..

her biriniz için genelden olduğu kadar özelden de hislerimi paylaştım..

ve samimiyetinize güvenerek sevgi yetkimi kullandım..

ve mesajların akışını değiştirdim..

konuyla ilgisi olan her birimiz yazdıklarımızı okuduğumuza göre bizden sonra bu sayfayı okuyacak olanlara hoş bir akış bırakmak istedim..

eğer isteseydik yazışmalarımız gerçektende böyle olabilirdi diye düşünüyorum..

bana katılmazsanız her birinizin mesajını eski haline getirebilirim..
sizlerden tek tek onay almadan bu değişikliği yaptığım için özür dilerim..

online olmadığım süre içerisinde erken müdahale edemediğim için bende kendimi suçlu buluyorum..

daima hatırlatmak istediğim nokta şu..

ben yada ayşe fatma ali bu forumda geçici olacağız..
ama arkamızda bıraktığımız izler bizlerle aynı yoldan geçen arkadaşlarımıza çıkmaz sokaklarda sandıkları zaman kendilerini
daha rahat yön bulmalarını sağlayacak izler olacak..

bu izler sevgi dolu olmalı.. bu izler saygı dolu olmalı.. bu izler kolay ve anlaşılır olmalı..

istesekte birbirimizden kopamayız.. bir bütünüz.. istesekte istemesekte bir bütünüz..

her birimiz diğerimize aynayız.. sevsekte sevmesekte aynada gördüğümüz yüz bizim..

bigci sanemce redflowers mümin.okan bymeymet acemi şirine her biriniz benim diğer yanımsınız..
(melodis benim hem hemşerim hemde diğer yanım.. ttli3 dün bu mesajı yazarken ismini unuttuğum için ona bir özür borçluyum.. kiss3 )
her yanımı sevgi ile kabul ediyorum.. benden daha iyi olan yanlarım kadar mükemmel olmak için çaba sarfediyorum.. öğreniyorum uyguluyorum..

şimdi hep birlikte yolculuğumuza kaldığımız yerden devam edelim..
içine biraz daha sevgi koydum.. elimi her birnize uzattım..

burası bizim evimiz ise.. bizlerde aile isek bütün aile fertleri yanımızda olarak evimizi temizleyeceğiz..
ayrılmak isteyeni bırakmayız.. birlikte yaşamanin verdiği yükümlülükleri sevgiyle öğretiriz..
bazen kızarız ama çoğunlukla sevgimiz her şeyin üstüne çıkar.. ve bu sevgi sayesinde birbirimizi affederiz..
affederiz ki bütünlüğümüz sevgi ile devam etsin..

her birinize yanımda olduğunuz için sonsuz teşekkürler..

en büyük arkadaşlıklar biraz sorun ile başlarmış.. girlhaha

sevgiler..

bigci 08-06-2008 09:31 PM

biricik ablacıgım rica ediyorum bu baslıgı kitlermisin

gunesim 08-06-2008 10:08 PM

shamanic yazdıkların o kadar güzel o kadar sevgi doluki çok duygulandım. kiss3

MuminOKAN 08-06-2008 10:12 PM

okuren yüzümde oluşan gülümseme için teşekkür ederim. kiss3

comte 08-06-2008 11:00 PM

Shamanic.... sapkal89

Yazdıkların çok güzel olmuş gerçekten... 25889

Özür dilemene de gerek yok bence... super

İyi yapmışsın... art56art56

Tekrar teşekkür ederim... sung66

Pamukk 09-06-2008 12:55 AM

canım benim
yine sevgi dolu,
yine sağduyulu,
yine olgun,
yine asil,
yine saygı dolu
ve farkını + farkındalığını öne çıkaran,
nefsi hırslarımızı,kızgınlıklarımızı yer yüzünde bırakarak
olaylara nasıl da yukarıdan,objektif bakış açısıyla
bakmamız gerektiğine örnek teşkil eden bir yazı olmuş
25889
insan okurken sevgiyi,karmayı hissediyor,
işte böyle olmalıyız arkadaşlar..bu bakış açısına sahip olabildiğimiz zaman hafifleyeceğiz,lütfen birbirimizin olumlu yönlerinden güzelliklerinden etkilenelim,dışarıdaki o kadar çirkinliğin sahteliğin saygısızlığın içinde burada bir cevher gibi bulduğumuz,katkılarımızla yarattığımız bu forumun kıymetini bilelim ve ne olur dışarıdaki dünyaya benzetmeyelim,bizim sevgiye ihtiyacımız var,çöldeki su gibi ..başka bir şeye değil..lütfen biliyorsunuz dünya yeterince acımasız.herşey bizim elimizde..sevgilerimle... hismiley ttli3

acemi-sirine 09-06-2008 01:26 AM

alk78

Pamukk 09-06-2008 01:32 AM

Bu konuya son mesajım bu.Daha diyecek birşey bulamıyorum sadanim
ben çok üzülüyorum arkadaşlar.....
gerçekten çok ama çok üzülüyorum..
beni buradan tanımış olan arkadaşlar neye üzüldüğümü anlamışlardır... sadanim sadanim

acemi-sirine 09-06-2008 01:41 AM

insaniz.

mantigimizdan fazla yarali olan duygularimiz konusur y789

bu yüzden birbirimizi anlamaya calismaliyiz, cok cabuk tepki veriyoruzzz krz56

basimiza gelincede gösteremedigimiz anlayisi bekleriz dusun

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:37 AM.