![]() |
Ynt: aşığım demek size neyi ifade ediyor sances kardess huu ne yaptın kıza acıldın mı? ay meraktan ölücem sevincli |
Ynt: aşığım demek size neyi ifade ediyor Aşığım demek, ''sana tutkuyla bağlıyım, her an aklımdasın , her yanım yanıyor, seninle kavruluyorum'', demek. Eskiden aşkın hastalık olduğunu düşünürdüm. Bir nevi şok etkisi. İnsan aşık olduğunda kendine geliyor mu yoksa kendinden geçiyor mu, tartışılır smiliyface Fakat bildiğim bir şey var ki, aşk çok güzel bir duygu, ateş gibi yakıcı. Yine de o ateşte yanmaya razıyım. Yeter ki adı AŞK olsun.. ttli3 |
Ynt: aşığım demek size neyi ifade ediyor Aşığım demek; Seninle her şeye varım ben, diyebilmektir.. smiliyface http://www.youtube.com/watch?v=wtsmHkHdb8Q |
Ynt: aşığım demek size neyi ifade ediyor Aşığım demek, ''sana tutkuyla bağlıyım, her an aklımdasın , her yanım yanıyor, seninle kavruluyorum'', demek. Eskiden aşkın hastalık olduğunu düşünürdüm. Bir nevi şok etkisi. İnsan aşık olduğunda kendine geliyor mu yoksa kendinden geçiyor mu, tartışılır smiliyface Fakat bildiğim bir şey var ki, aşk çok güzel bir duygu, ateş gibi yakıcı. Yine de o ateşte yanmaya razıyım. Yeter ki adı AŞK olsun.. ttli3 http://img240.imageshack.us/img240/244/akhakkndarp1.jpg |
Ynt: aşığım demek size neyi ifade ediyor "Aşk için ölmeli aşk o zaman aşk " diyenlerdensiniz sanırım ark5 |
Ynt: aşığım demek size neyi ifade ediyor aşkın varolmasını isteyen ama bunun malesef öyle bir duygunun varolmadığını kendini kandırmaca olduğuna inananlardanım |
Ynt: aşığım demek size neyi ifade ediyor Alıntı:
|
Ynt: aşığım demek size neyi ifade ediyor Alıntı:
|
Ynt: aşığım demek size neyi ifade ediyor aşığım... bir kız doğaya yağmurda sigara yakmaya.. bazen muslım dinleyip hüzünlenmeye. doyasıya gülmeye aşığımm. ALLAHA aşığım. bizi yoktan var eden hiç ihtiyacı yokken bizi yaradan o yüce kudrete aşığı. aşığım demek bana sadece birşey degil varlık sebebimi hatırlatııyor |
Ynt: aşığım demek size neyi ifade ediyor aşıgım demek bana hiç bir şey ifade etmiyor kendini kandırmaca gibi iyi olan herşeyi ben severim aşık olurum neden sahip olmak için galiba buda aşk mı pffffffff aşk kandırmaca |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:21 PM. |