![]() |
aşığım demek size neyi ifade ediyor bağımlılık,onun için yaşamak bir hastalık esaret,delilik,olağanüstü bişey,nedenini bilmediğim bir duygu ne bileyim yorumlarınızı bekliyorum |
aşığım demek size neyi ifade ediyor evet ben cevap vereyim.çok saçma olduğunu bilmekle birlikte aşk bana hep güçsüzlük ve suçluluk hissettirir arkadaşlar.halbuki saçam ama... |
aşığım demek size neyi ifade ediyor bana 5 yıldır sıırler yazdıran terım thumbsanim |
aşığım demek size neyi ifade ediyor aşk benim için sevdiğim erkeği beklemek demek, 12389 dönecek ve yeniden biraya geleceğiz demek, gssmile fbsmile umut demek, u859 olmasa bile onun için iyi şeyler dilemek demek, sapkal89 sadece onu düşünmekle bile hayatın anlam kazanması demek k8908 hep bir yerlerde iyi olsun istemek demek 956k |
aşığım demek size neyi ifade ediyor geçici birşey sad456 |
aşığım demek size neyi ifade ediyor evet etterna geçici ama nasıl baktığına nasıl algıladığına da bağlı biraz 12389 "Ne bâtıl tasavvur, ne imkânsız hayal! Aşk, insan fehminden yükseklerdedir Ne kavuşmaya benzer, ne ayrılığa Hayalden her ne suret çıkarsa Aşk enginliğiyle gölgelendirir." demiş Mevleviler ve aşkı, muhabbetten sonraki bir üst mertebe olarak belirlemişler 25889 hoşgörünün ve sevginin adına paylaşmak istedim art56art56 |
aşığım demek size neyi ifade ediyor Ben de o yüce duyguları tattım ama ta ki o üst mertebede muhabbetle bağlandığım kişinin hiç de öyle abarttığım kadar matah bi şey olmadığını anlayana kadar. şuan evlendiğim kişiyle ise aşık olmadan evlendim.Onu inanılmaz seviyorumve o bana "sana aşığım" dediğinde ve ben ona "ben sana değilim"dediğimde üzülüyor.Ben de ona diyorum ki "birine aşık olunca sevmek çok kolaydır bense zoru başarıyorum" |
aşığım demek size neyi ifade ediyor hımmm..umarım benim abarttığım kişi matah biridir :)))) |
aşığım demek size neyi ifade ediyor umarım herşey istediğin gibi olur. onayi Gerçekten çok güzel duygular yaşadığını anlıyorum. |
aşığım demek size neyi ifade ediyor bizimkisi aşk mıdır bilemiyorum, çoktandır tanıdığım sınıf arkadaşım kendisi. 12389 olmazsa da en yakın arkadaşım olsun isterim u859 zaten demin bahsettiğim şey sevgi aşk ya da adına her ne denirse, önemli değil tanımlar, önemli olan muhabbettir, muhabbet beslemek derler eskiler 12389 keşke chat odası yapsa atakan bey de böyle karşılıklı konuşsak 956k |
aşığım demek size neyi ifade ediyor burdayım2006 senin aşka yaklaşımın çağımıza uzak görünebilir ama bana çok yakın... Nasıl bir toplum olduk,nasıl herşey bu kadar basite indirgendi ve sevgi bile basitleştirildi anlayamıyorum.Bence aşk çok yüce bir duygu,100 kişiye hissedilebilecek,sürekli sevgili değiştirilebilecek bişey asla değil.Hatta bu nedenle 1960larda filan yaşamalıydım diyorum 4897 smiliyface smiliyface (Neyse bu arada belirtmek istediğim bişey var ''matah'' değil, ''mataf'' arkadaşlar) actionsmile |
aşığım demek size neyi ifade ediyor Sevgili müge sanırım benim yazdıklarıma istinaden bi şeyler yazdın.Benim duygusuz biri olduğumu düşünmüş olabilirsin ama bu hayatın gerçeği; yaşın kaç bilmiyorum ama yaşadıkça öğrenecek çok şeyin var anladığım kadarıyla.O kadar toz pembe değil hayat "bence" demiycem çünkü hayat bana bunu kesin bi şekilde öğretti canım.Sana nasihat edecek değilim ve ihtiyacın olmadığını da görüyorum çünkü çok akıllı bi kıza benziyosun forumda diğer yazdıklarını da inceledim ve bu sonuca vardım. smiliyface Ha bir de bu matah muhabbetine gelince kaynak vermek ihtiyacı hissettim sonuçta bilgi paylaşıyoruz değil mi? http://www.tdk.gov.tr/TR/YazimKlavuz...FF3F96B01BD67B |
aşığım demek size neyi ifade ediyor Aşk gönl-ü feda ister... Aşk iki gönül bir ister... 96 |
aşığım demek size neyi ifade ediyor Alıntı:
Merhaba etterna_ hayır sizin yazdıklarına cevaben yazmadım zaten yazımın başında burdayım2006nın yazısıyla alakalı olduğunu belirttim.Kesin olarak net söyliyim ki sizi duygusuz olarak filan nitelendirmedim nerden böyle bir çağrışım yaptı size bilemiyorum 4897 Şunu da belirtiyim 22 yaşındayım ve yaşa bilgiye herzaman saygılıyımdır,her zaman herkesin bi bildiği vardır diye düşünürüm kişinin hayattaki konumu çok da mühim değildir,herkesten birşeyler öğrenebilirim.Hayatta yaşanılanlar insana gerçektende çok şey öğretir nitekim hayattan aldığınız bir takım dersler size hayatın tozpembe olmadığını öğretmiş evet olabilir henüz ben bunu deneyimlemedim umarım deneyimlemem ama hayatın kolay olmadığını hiçbir başarının kolay elde edilmediğini çok iyi biliyorum.Bu arada hayır fikirlerinizi nasihat olarak değerlendirmedim paylaşmanız gayet güzel.Fakat tekrar söyliyimki sizin yazdığınıza bir cvp verecek olsaydım burada yazınızdan alıntı yapar ya da size hitap ederdim bundan en ufak kuşkunuz olmasın.hııı unutmadan hayat tozpembe demiş miyim?! Hayır! sadece aşkın ne kadar kutsal olduğunu ve toplumumuzun bu konuda eskiye göre ne kadar örselendiğini yazmışım ve de bu devire ait olmadığımı.... Ayrıca hakkımdaki yorumunuz için teşekkür ederim.Sevgiyle.... actionsmile Unutmadan bunu tdk dan bulmanız şaşırtıcı evet birşey öğrenmiş oldum fakat mataf olduğuna kesin emin olmamla birlikte yazılarda görünce google girdim.hayret yanlış mı biliyorum yıllardır diye oradanda görünce emin olarak düzeltmek istedim (http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=mataf) ama siz tdk dan bulduğunuz için birşey diyemem elbette. dusun |
aşığım demek size neyi ifade ediyor Sevgili Müge ne acı ki bazı şeyleri deneyimle ve çoğunlukla canımız yanarak öğreniyoruz.Umarım hayat sana iyi davranır.Sevgiyle kal. sung66 |
aşığım demek size neyi ifade ediyor bir zamanların en moda filozofu Hegel evrendeki tüm ilişkilerde bir taraf köle bir taraf efendidir,diyor,ben bu adamcaaza hiç ısınamadım..ancak ıskalarken bir şeye dokundurma var evrende tek bir efendi var diğer tüm varlıklar köle...aslında aşkın derininde yatan ;maşuk olmaktır,yani sevilenin tam kendisi olmayı ister aşık bunun içinde seven her zaman sevdiğine benzer,ta ki gitgide o oluncaya kadar...seven sevdiğinden bir parca hisseder kendini,bütüne ulaşmak için atar kendini deryada eritir....yeter ki kendinden geçmeli,murad edilen belki gül yüzünden gösterir...bunun için yüce Yratıcı kendi esmasından bir zerrecik ışık alanları sever,çünkü O yine kendini sevmektedir,..bir zamanlar bu evrende Plotinos diye bir adam yaşadı,Yunanlı şeyh dediler ona,şu vucuttan utanıyorum dedi bi keresinde..çok maddeydi ona göre bu beden..zaten yine ona göre madde varlıgın en karanlık basamagıydı,en yüksek nokta nurun taşması yani evrende tek ışıgın kendini göstermesiydi,her basamak kendine göre nasipleniyordu bu ışıktan...onun yaşadıgı çağda son elçi teşrif etmemişti henüz..o yaşadıgı aşka garkoldu,kendi deyimiyle dört kez cezbe-yani kendini kaybetme yaşadı aşk yüzünden....en derin gözle baksak her zerreyi aşktan sarhoş görürüz de insan hep yüce kendini incitip durur bir sığ kabın içinde... dört büyük kutuptan biri oldugu söylenen Hz.Bedevi peçe takardı..bir gün kendine aşık talebelerden birisi peçesini çıkarmasını istedi...-çıkarırsam dayanamazsın,dedi..ve ısrar gelince çıkardı..talebesi yere serildi birden..baktı ölmüştü... |
aşığım demek size neyi ifade ediyor |
Ynt: aşığım demek size neyi ifade ediyor Kafama Sıkar Giderim. |
Ynt: aşığım demek size neyi ifade ediyor Aşk gelip geçicidir ,aşk sevgiye dönüşüyorsa bir ömür sürer actionsmile |
Ynt: aşığım demek size neyi ifade ediyor imzamda yazanı ifade ediyor. ne güzel söylemiş Ahmet Telli üstat... wink77 |
Ynt: aşığım demek size neyi ifade ediyor aşk dediğin zaman gözümün önüne kırmızı arabası olan,lüle lüle uzun saçlı ince uzun bir gençle,güzel ve birazda salak olan 17 yaşında bir kız geliyor.meğer kızın aşk dediği şey sevilmeyi sevmekmiş...ve aslında genç uzun değil sadece inceymiş,her sözü yalanmış..yalanlarına önce kendisi inandığı için gerçekmişcesine inandırıcı oluyormuş..kısacası...aşk dediğin hayal kırıklığı,ve birlikte olunduğu süre içinde her gün biraz daha zorlaşan hayatmış...boşanmak ise köle zincirlerini kırıp alabildiğine özgür olmakmış.. |
Ynt: aşığım demek size neyi ifade ediyor ask siradan bir gunde basin yerde herhangi bir zamanda kendi kendine yuruken aniden bir elektrik diregine toslamak gibi birseymis yalniz elektrik biraz caninizi yakabilir bir o kadarda kalbinizi atesleyebilir hatta tum bedeninizi dikkat vallahi tehlikeli hic sakasi yok hem de hic.......................................!!! ooo67 |
Ynt: aşığım demek size neyi ifade ediyor Alıntı:
neşeyi smiliyface |
Ynt: aşığım demek size neyi ifade ediyor yaşamın tadını tuzunuuu....... utananadam |
Ynt: aşığım demek size neyi ifade ediyor coşkuyu paylaşımı akışı.. bir olmayi.. oh anlatilmaz yaşanir demek istedim şimdi.. kiss3 |
Ynt: aşığım demek size neyi ifade ediyor kim söylemişti bu güzel sözü hatırlayamadım ama benim aşka bakışımı yansıtmış.. o söylemese ben zaten söylerdim.. girlhaha gözün gördügü sadece resimdir... gönül ona can verir...renk olur... tad olur.. güzel bir koku olur.... bakmasini bilen göze hersey ve herkez aşk olur." |
Ynt: aşığım demek size neyi ifade ediyor bir ask hikayesi bir zamanlar tum duygularin birlikte yasadigi bir ada vardi. mutluluk, uzuntu, tecrube ve diger duygular ask ile birlikte bu adada yasardi. bir gun tum duygulara o adananin batacagi bildirildi. hepsi kayiklarini tamir ederek adayi terk etmeye karara verdi. ancak aralarinda ask sona ana kadar beklemeyi tercih etmisti. ask o kadar beklemisti ki; ada neredeyse batacakti. ask bu durum karsisinda , diger duygulardan yardim istemeye karar verdi. zenginlik kocaman bir kayıkla adayi terk etmek uzere ask’in onunden geciyodu. ask : “zenginlik ben de seninle birlikte gelebilir miyim?”diye sordu. zenginlik : ”maalesef gelemezsin, kayigim agzina kadar gumusle dolu ve sanirim sana hic yer yok burada” diye cevapladi. ask cok muhtesem bir kayikla gecmekte olan kibir’e sormaya karar verdi: “lutfen bana yardim eder misin?” kibir : “senin varligin ve bu aglamakli halin benim muhtesem kayigima zarar verebilir. maalesef sana yardim edemem” diye cevapladi. o sirada uzuntu oldukca kendi halinde kayigiyla sessiz sedasiz gecmekteydi. ask ondan yardim istedi: “uzuntu seninle birlikte gelmeme izin verir misin”. uzuntu: “ah dostum ask, ben o kadar uzgunum ki yalniz kalmaya ihtiyac duyuyorum” diye cevapladi. ask arkadan gelmekte olan mutluklulugu beklemeye basladi. mutluluk cok neseli ve enerjik gorunuyordu. hatta o kadar mutluydu ki ;ask’in yardim cagrisini duymadi bile. ask artik umudunu kaybetmek uzereydi ki, ansizin bir ses duydu. ask sesin sahibine baktiginda karsisinda cok yasli ve tanimadigi bir duygu vardi. ses ask’a : “ ask benimle gelebilirsin”diyordu. ask o kadar sevinmisti ki, sevincinden karsisindaki kisinin adini bile sormayi unutmustu. birlikte yaptiklari kisa yolcukluktan sonra bir karaya ulasabildiler. kim oldugunu hala bilmedigi yasli duygu kendi yoluna gitmek icin kayigi terk etti. ask dusuncelere dalmisti . birden karsisinda baska bir yasli duygu gordu. bu tum hasmetiyle ve bilgeligiyle tecrubeydi.. . hemen ona sormak istedi: “bana yardim eden kimdi?”tecrube cevapladi: “zaman”… ask sasirmisti. tecrubeye tekrar sordu.: “peki ama neden zaman bana yardim etmisti. tecrube gulumseyerek derin bir yasanmislikla cevap verdi : “ askin ne kadar buyuk bir duygu oldugunu sadece zaman anlayabilir de ondan…” yazar : bilinmiyor. derleyen : debra stitt ceviri : cuneyt yigitsoy ttli3 |
Ynt: aşığım demek size neyi ifade ediyor Aşk cesaret ister, kocaman bir yürek ister. Aşk hayata karşı işlenilen en doğru suç ortaklığıdır, Aşk hayatıntekdüzeliğine, bütün sıradanlığına en soylu başkaldırıdır. Ondan korkup kaçmak hiç kimseye yakışmaz. Ve elbetteAşkı suçlamak, yargılamak, karalamak inkar etmek de asla yakışık olmaz.... actionsmile |
Ynt: aşığım demek size neyi ifade ediyor an gelir olduğun yere çivileniveririsin,baka kalırsın öylece...izlersin...gülüşünü,duruşunu,bakışını... ve düşünürsün neden? neden bu insanı merak ediyorum?neden özlüyorum? neden benimle konuşmasa bile sesini duymak istiyorum?...aslında hiçde hayal ettiğin gibi deildir...bilinen tek şey sadece hissettiğinidir,hoş çogu zaman oda bilinemez ya nese 44 koridorun öbür ucunda sesini duyar,koşa koşa gidersin işittiğin sese... birileri ile sakalasıyor gülüyordur belki izlersin öylece...seni görmesi yada kiminle ne konuştugu önemli deildir o anda.önemli olan senin onu görmendir!yine durur düşünürsün ben sana neden bu kadar deger verdim? çokmu mükemmel yada hoşmu hoş görünüyor göze?! hayır hiç biri...neden ne biliyormusunuz? nedenin olmaması ttli3 çünkü sevgide sadece,sevmek!! vardır... nedeni olmaz onun,sebebi aracısı... yürek ister ve yine yürek sever!karşılılısız,beklentisiz,çıkarsız... ve sen uyum saglarsın yüregine git der gidersin gel der gelirsin...ve anlarsın onu degerli kılan aslında onun degeri deil senin kendine ve yüregine verdiğin degerdir... |
Ynt: aşığım demek size neyi ifade ediyor beter bişe |
|
|
|
|
|
Ynt: aşığım demek size neyi ifade ediyor buyrun size aşk çeşitleri khkh56 için felsefi yorumlar... mantık evliliği http://img523.imageshack.us/img523/5402/mantik0on.jpg platonik aşk http://img106.imageshack.us/img106/9163/platonik8iw.jpg gerçek aşk http://img241.imageshack.us/img241/876/ask0de.jpg |
Ynt: aşığım demek size neyi ifade ediyor Hayatımda bir kere aşık oldum,ondada çok üzüldüm kırıldım... Bie kere daha yaşamak istiyorum...Ama bu sefer karşımdaki kişininde beni sevmesini istiyorum...Umarım olur... |
|
Ynt: aşığım demek size neyi ifade ediyor Aşığım demek size neyi ifade ediyor? cevap veriyorum f678h : KESİNLİKLE HİÇ BİR ŞEEEYYY!!! kizgin1 yu89 (ay yine sinirlendim rt67 ) |
Ynt: aşığım demek size neyi ifade ediyor asik olmak, sanki ayaklarinizin yerden kesilmesi her problemin bir cozumu olmasi gibi bi sey!! cok guzel bir duygu hele bir de isin icinde sevgi varsa, mesela ben asigim ama sevgm ve saygim daha agir basiyor tabii http://mimnun.files.wordpress.com/20...hakkndarp1.jpg http://tbn0.google.com/images?q=tbn:...images/lg2.gif http://img133.imageshack.us/img133/9705/bebek5wc4.jpg bu da askin meyvesi olsa gerek s456 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:15 AM. |