![]() |
aşığım demek size neyi ifade ediyor bağımlılık,onun için yaşamak bir hastalık esaret,delilik,olağanüstü bişey,nedenini bilmediğim bir duygu ne bileyim yorumlarınızı bekliyorum |
aşığım demek size neyi ifade ediyor evet ben cevap vereyim.çok saçma olduğunu bilmekle birlikte aşk bana hep güçsüzlük ve suçluluk hissettirir arkadaşlar.halbuki saçam ama... |
aşığım demek size neyi ifade ediyor bana 5 yıldır sıırler yazdıran terım thumbsanim |
aşığım demek size neyi ifade ediyor aşk benim için sevdiğim erkeği beklemek demek, 12389 dönecek ve yeniden biraya geleceğiz demek, gssmile fbsmile umut demek, u859 olmasa bile onun için iyi şeyler dilemek demek, sapkal89 sadece onu düşünmekle bile hayatın anlam kazanması demek k8908 hep bir yerlerde iyi olsun istemek demek 956k |
aşığım demek size neyi ifade ediyor geçici birşey sad456 |
aşığım demek size neyi ifade ediyor evet etterna geçici ama nasıl baktığına nasıl algıladığına da bağlı biraz 12389 "Ne bâtıl tasavvur, ne imkânsız hayal! Aşk, insan fehminden yükseklerdedir Ne kavuşmaya benzer, ne ayrılığa Hayalden her ne suret çıkarsa Aşk enginliğiyle gölgelendirir." demiş Mevleviler ve aşkı, muhabbetten sonraki bir üst mertebe olarak belirlemişler 25889 hoşgörünün ve sevginin adına paylaşmak istedim art56art56 |
aşığım demek size neyi ifade ediyor Ben de o yüce duyguları tattım ama ta ki o üst mertebede muhabbetle bağlandığım kişinin hiç de öyle abarttığım kadar matah bi şey olmadığını anlayana kadar. şuan evlendiğim kişiyle ise aşık olmadan evlendim.Onu inanılmaz seviyorumve o bana "sana aşığım" dediğinde ve ben ona "ben sana değilim"dediğimde üzülüyor.Ben de ona diyorum ki "birine aşık olunca sevmek çok kolaydır bense zoru başarıyorum" |
aşığım demek size neyi ifade ediyor hımmm..umarım benim abarttığım kişi matah biridir :)))) |
aşığım demek size neyi ifade ediyor umarım herşey istediğin gibi olur. onayi Gerçekten çok güzel duygular yaşadığını anlıyorum. |
aşığım demek size neyi ifade ediyor bizimkisi aşk mıdır bilemiyorum, çoktandır tanıdığım sınıf arkadaşım kendisi. 12389 olmazsa da en yakın arkadaşım olsun isterim u859 zaten demin bahsettiğim şey sevgi aşk ya da adına her ne denirse, önemli değil tanımlar, önemli olan muhabbettir, muhabbet beslemek derler eskiler 12389 keşke chat odası yapsa atakan bey de böyle karşılıklı konuşsak 956k |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:57 AM. |