Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hayatım Değişti Kafesi

Uyarılar

son dakika haberleri

Hayatım Değişti Klubü ve Hayatım Değişti Kafesi son dakika haberleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Yaralı vatandaşlarımıza Allahtan acil şifalar diliyorum....

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hayatım Değişti Kafesi telkin cd indir izle İstanbul Hayatım Değişti Kafesi nerededir kimdir Hayatım Değişti Kafesi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hayatım Değişti Kafesi hipnoz Hayatım Değişti Kafesi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hayatım Değişti Kafesi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hayatım Değişti Kafesi kuantum düşünce kitap haberi

son dakika haberleri

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31-10-2010, 02:11 PM   #11 (permalink)
Yüzbaşı
 
vittoria è nostra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2009
Bulunduğu yer: İstAnbul
Mesajlar: 501
Tesekkür: 9,013
553 Mesajinıza toplam 1,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to all
Standart Cevap: Taksimde Meydana Gelen Patlamada Yaralılarımıza ACİL KAN LAZIM

Yaralı vatandaşlarımıza Allahtan acil şifalar diliyorum.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

vittoria è nostra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-10-2010, 02:42 PM   #12 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: son dakika haberleri

Yardımların kısa sürede toplanacağını hatta şuan toplanmış olduğunu düşünüyorum.

Acil şifalar tüm yaralananlara.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-11-2010, 10:03 AM   #13 (permalink)
Üsteğmen
 
zamanı_geldi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2010
Bulunduğu yer: tc.
Mesajlar: 463
Tesekkür: 593
357 Mesajinıza toplam 832 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zamanı_geldi has a spectacular aura aboutzamanı_geldi has a spectacular aura aboutzamanı_geldi has a spectacular aura about
Standart Cevap: son dakika haberleri

yaralananlara acil şifalar diliyorum..duyarlılığın için teşekkür ediyorum...
__________________
zamanı_geldi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-11-2010, 11:21 AM   #14 (permalink)
Üsteğmen
 
zamanı_geldi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2010
Bulunduğu yer: tc.
Mesajlar: 463
Tesekkür: 593
357 Mesajinıza toplam 832 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zamanı_geldi has a spectacular aura aboutzamanı_geldi has a spectacular aura aboutzamanı_geldi has a spectacular aura about
Standart Cevap: son dakika haberleri

KPSS'deki sızdırma ve kopya iddialarının ardından iptal edilen Eğitim Bilimleri Sınavı, dün gerçekleştirildi. Olağanüstü güvenlik önlemleri alınırken adaylar didik didik arandı. Türbanlı öğrenciler salonlara alınırken, başörtüleri de arandı. Sınava kopyacıya yönelik 'ahlak' sorusu damgasını vurdu. İşte, yenilenen KPSS'nin detayları:
- 295 BİN ADAY: Sınava 294 bin 909 öğretmen adayı katıldı. Polisler hariç toplam 40 bin 800 ÖSYM çalışanı görev aldı. Adaylara 120 soru yöneltilerek 150 dakika süre verildi.
- SORULAR KOLAYLAŞTI: İlk sınavda 100 net ve üzeri yapan adaylar AKŞAM'ın daha önce duyurduğu gibi sınava sadece İstanbul ve Ankara'da girdi. Bazı adaylar öncekine göre soruları zor bulurken, genellikle kolay olduğunda birleşti.
- PSİKOLOJİM BOZULDU: İptal edilen sınavda 117 doğru 3 yanlış yapan adaylardan A. İ. de, 'Ankara'dan İstanbul'a gitmek zorunda kaldım. Yol zaten beni yordu. Gece hiç uyuyamadım. Sınav sorularının hepsini çözmeye çalıştım. Bir önceki sınavdaki başarımı tekrarlayacağıma inanıyorum. Ancak bu düşünce benim üzerimde büyük baskı uyandırdı. Hep aklıma ya yapamazsam diye düşünceler geldi. Ben önceki sınavda hakkımla soruları yaptım. Ama bu kadar çok bizlerle uğraşılması psikolojimi bozdu' dedi. İstanbul'dan Ankara'ya gelerek sınava giren adaylardan Kübra Çınar da, 'Ankara'ya gelmek çok zor oldu bizim için. 100 netin üzerinde yapınca herhalde böyle sürgüne uğruyorsunuz. Kalacak yeri ya da yol parası bulamayan kişiler olabilir' dedi.
- İKİNCİ KEZ İNCELENECEK: Sınav bitiminde sınav evrakları özel kutulara konularak polis ve özel güvenlik denetiminde ÖSYM'ye gönderildi. ÖSYM 100 net ve üzeri yapan yaklaşık 7 bin adayın cevap kağıtlarını ayrı bir incelemeye alınacak. Bu adayların soru kitapçıkları da incelenecek. Bir önceki sınava oranla ciddi farklar ortaya çıkarsa adaylar 'şüpheli' olarak savcılığa bildirilecek. Savcılık gerek duyarsa ilk sınavdaki karalamalar ile bu sınavdaki karalamalar karşılaştırılacak.
- BAŞKAN TEFTİŞTE: ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ali Demir, binlerce adayın sınava girdiği Gazi Üniversitesi'nde incelemelerde bulundu.
- KALEMLER BEĞENİLMEDİ: ÖSYM, adaylara, kalem, silgi, kalemtıraş, su, şeker ve peçete dağıttı. Birçok aday sınavda dağıtılan kalemlerin kalitesiz buldu.
- POLİSE 80 LİRA: ÖSYM ilk kez, sınavda görev alan polislere 80'er lira ödeme yaptı.

İŞTE O SORU
ÖSYM dünkü sınavda, kopyacıya yönelik imalı bir soruya da verdi. Adaylara Ahlaki Gelişim Kuramı'nın mimarı ünlü psikolog Lawrence Kohlberg'ın araştırmalarıyla ilgili bir soru yöneltti. Doğru yanıtı 'B' şıkkı olan imalı soru şöyle:
- Soru: Kohlberg'in ahlaki gelişim kuramına göre, aşağıdakilerden hangisi gelenek öncesi ahlak anlayışını kesin yanısıtır?
A- Eğer camı kırdığımı itiraf etmeseydim tüm sınıf ceza alacaktı
B- Kopya çekmedim çünkü yakalanırsam okuldan atılırım
C- Hiçbir suç cezasız kalmamalıdır
D- Elimden geleni yapmasaydım kendimi suçlu hissederdim
E- Adaletli olmak merhametli olmaktan önemlidir

GÖNÜLLÜ EMANETÇİLER
ÖSYM'nİn günlerdir sınava kalem, telefon, küpe dahil hiçbir metal eşya getirilmemesi uyarılarına rağmen birçok aday sınava 'yasak eşya'larla geldi. Bina önünde yakını olmayan adaylar, eşyalarını başka adayların yakınlarına emanet etti. KPSS'de sağlık raporu bulunanlar haricinde adayların tuvalete gitmesine de izin verilmedi. Saatlerin önceki gece bir saat geri alınması nedeniyle, salonlara asılan saatleri, görevliler tek tek ayarlamak zorunda kaldı.

Maddi 8 milyon, manevi sonsuz
ÖSYM, sınavın tamamlanmasının ardından, ilk sınavın iptal edilmesine yol açan kopyacıları kınadı. Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: Ülkemizde sosyal barış ve adalet duygusunu zedeleme boyutunda olan bir sahtecilik nedeniyle çoğunluğu teşkil eden dürüst adaylarımızın yaşadıkları sıkıntılardan büyük üzüntü duyuyor, hesaplanamaz manevi maliyeti yanında, toplam maddi maliyeti yaklaşık 8 milyon TL'yi geçen bu sınavın tekrarlanmasına sebep olanları şiddetle kınıyoruz. Sınavın sağlıklı biçimde yapılmasına yardımcı olan görevlilere teşekkür ediyoruz.
__________________
zamanı_geldi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-11-2010, 01:13 PM   #15 (permalink)
Üsteğmen
 
zamanı_geldi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2010
Bulunduğu yer: tc.
Mesajlar: 463
Tesekkür: 593
357 Mesajinıza toplam 832 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zamanı_geldi has a spectacular aura aboutzamanı_geldi has a spectacular aura aboutzamanı_geldi has a spectacular aura about
Standart Cevap: son dakika haberleri

Kitap okumada Afrika'dan gerideyiz!

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata, Birleşmiş Milletler(BM)'in geçen yıla ilişkin hazırladığı istatistik bilgiye göre, Türkiye'nin kitap okuma konusunda Afrika ülkelerden bile geride kaldığını belirtti.

Rakamlara göre, Türkiye'de düzenli kitap okuyanların oranı toplumun yüzde 0.01'i oranında.

Kayseri Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE şubesi tarafından örnek Apartman Kütüphanesi açılışı yapıldı. Açılışta konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata, şu bilgileri verdi: "Her kesimden ve her yaştan insana eğitim ve öğretim yapma fırsatını sağlamak İl Milli Eğitim Müdürlüklerinin görevleri arasında yer almaktadır. Gençlerimizin ve çocuklarımızın bilinçli birer birey olarak topluma kazandırılmasında eğitim ve öğretim faaliyetleri önem kazanmaktadır. Yapılan her çalışma gençlerimizin zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmesine yardımcı olmalıdır. Çağımızın bilgi ve teknolojiye yön verilen bir süreç olduğu kabul edilmektedir. Bu nedenle yetiştirdiğimiz öğrencilerimizin bilgi ve teknolojiyi en iyi şekilde takip eden ve aynı zamanda düşünmeci zihniyete de sahip olması gerekmektedir. Okumak insanlarda zekanın gelişmesinde önemli rolü olduğu bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Toplumda gelişmişlik düzeyi ölçülürken kişi başı basılan kitap sayısı ve okunma oranları dikkate alınmaktadır. Gelişmiş ülkelerde okunan ve basılan kitap sayısı hesaplandığında ülkemiz ve şehrimizin gerilerde olduğu görülmektedir. Ülke yöneticilerimizin bu konu üzerinde özellikle durduğu ve yapılacak olan bütün çalışmalara katkı destek verdiği görülmektedir."

Erdoğan Ayata, İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak yapılacak olan bu proje sayesinde 'okuma' eylemi içerisine girmekte zorlanan ve bir öncünün ortaya çıkmasını bekleyen gençlere örnek olunmaya çalışıldığını söyledi. Ayata, "Proje sayesinde zamanlarının çoğu kısmını televizyon, internet ile meşgul olan, sokaklarda bilinçsiz şekilde eğlenmeye çalışan gençlerimize yol gösterilerek birer örnek model ortaya konmaya çalışılacaktır. Aşağıda 2009 yılı BM verileri kullanılarak sayısal veriler çıkarılmıştır. Türkiye'de kitap okuma konusunda çoğu Afrika ülkelerinin gerisinde kalmış durumda. Japonya'da toplumun yüzde 14'ü, Amerika'da yüzde 12' si, İngiltere ve Fransa'da yüzde 21'i düzenli kitap okur iken Türkiye'de durum on binde bir.

Toplam nüfusu sadece 7 milyon olan Azerbaycan'da kitap ortalama 100 bin tirajla basılırken, Türkiye'de bu rakam 2-3 bin civarında basılmaktadır. Birleşmiş Milletler İnsani Gelişim Raporu'nda kitap okuma oranında Türkiye, Malezya, Libya ve Ermenistan gibi ülkelerin bulunduğu 173 ülke arasında 86. sıradadır" diye konuştu.

BM'nin raporuna göre bir yılda kişi başına okuma sayıları ise şöyle: Bir Japon bir yılda ortalama 25 kitap okuyor. Bir İsviçreli bir yılda ortalama 10 kitap okuyor. Bir Fransız bir yılda ortalama 7 kitap okuyor. Türkiye'de 6 kişiye yılda 1 bir kitap düşüyor. Türkiye'de okuma alışkanlığına sahip olan kişi sayısı ortalama 40 bin kişi.
__________________
zamanı_geldi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


son dakika haberleri

Hayatım Değişti Klubü ve Hayatım Değişti Kafesi son dakika haberleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Yaralı vatandaşlarımıza Allahtan acil şifalar diliyorum....

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hayatım Değişti Kafesi telkin cd indir izle İstanbul Hayatım Değişti Kafesi nerededir kimdir Hayatım Değişti Kafesi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hayatım Değişti Kafesi hipnoz Hayatım Değişti Kafesi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hayatım Değişti Kafesi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hayatım Değişti Kafesi kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:15 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.