![]() |
Cevap: güne başlarken Günaydınlaaaar. kiss3 hepinize mutlu neşeli bol çekimli bir hafta diliyorum.956k956k956k |
Cevap: güne başlarken http://www.ozgunresimler.com/data/me...naydn10ol3.gif G ünaydın, günün aydın olsun. Ü züntü ve kader senden uzakta olsun. N azlar niyazlar gelsin seni bulsun. A ydınlık dolu güzel bir günün olsun. Y arının dünden güzel D ünün hatıra olsun I sıtsın güneş içini N e dilersen o olsun…. |
Cevap: güne başlarken yepyeni bi yasama baslayan insan...:D o mukemml oldu..kım mı ben...:D:D gunaydınnnnnnnnnnn canlar gunaydınnnnnnnnnn |
Cevap: güne başlarken herkese bolluk ve bereketle, sağlık ve huzurla dolu geçireceği bir hafta diliyorum |
Cevap: güne başlarken herkese kocaman günaydın günümüz güzelliklerle dolu geçsin |
Cevap: güne başlarken her gün yepyeni... çok mutluyum... keyfim yerinde.. ve bu gün gerçekten aydın..y789 |
Cevap: güne başlarken her gününüz dünden daha güzel olsun günaydıny789 |
Cevap: güne başlarken güzel bir hafta dileğiyle günaydıny789 |
Cevap: güne başlarken herkese günaydın. bol gülücüklü bir hafta diliyorum hepinize.956kkhkh56 |
Cevap: güne başlarken güneşin yüreğinizi ısıttığı, bütün dileklerinizin adrese teslim geldiği, mutluluğun , bolluğun ve bereketin yanınızda olduğu güne günaydıny789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:38 AM. |