![]() |
Cevap: güne başlarken Günaydııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn : ))))))) Güzel bir şiire bugüne büyük bir şans verelim ;)) hadi uyan, günışığı çilemeye başladı başucunda denizler bir mavilik edindi günden seher yeline uyup kuşlar yerinden uçtu bu türküyü duymayacak mısın hadi uyan, aydınlığa çık da çil gözlerin ışısın ilkyazlar sıcağı biriksin yüreğine yoksul olsan da uyan, garip olsan da uyan madem ki güzelsin, güzeli yaşatmak için madem ki iyisin, iyiyi yaşatmak için madem ki umutlusun, umudu yaşatmak için Metin Eloğlu |
Cevap: güne başlarken Günaydınlaar. hepinizin günü aydınlık olsun. cadı bm şiir güzeldi. sabah sabah çok iyi geldi bana paylaşımın için teşekkürler. |
Cevap: güne başlarken bugün karsılastıgım en güzel sürprizdi,alk78 teşekkürler "cadı_bm" |
Cevap: güne başlarken Rica ederim 956k Sevdiklerimle güzel şeyler paylaşmak benim için de çooookkk büyük mutluluk89778977 Sizi seviyoruummmmmmmmmmblissy |
Cevap: güne başlarken her kese mutlu bir gün diliyorum. günaydınO0 |
Cevap: güne başlarken Alıntı:
bende tünaydın diyeyim arkadaşlar cadı bm şiiir harikaydı ellerine sağlık |
Cevap: güne başlarken HALA ESNİYORUM AMA GÜZEL BİR GÜN... GÜNAYDIN HERKESE...http://1.bp.blogspot.com/_3Nq7CKYaRd...n_Bebekler.jpg |
Cevap: güne başlarken güzel bir haftayla herkese günaydıny789 |
Cevap: güne başlarken günayyyyyyyyyyyyyyyyyyyydıııııııııııııııııııınnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnn :))))) |
Cevap: güne başlarken kiss3Günaydınlaaaar. hepinize mutlu neşeli sevgi dolu bir hafta diliyorum. kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:08 AM. |