![]() |
kiss3kiss3kiss3 Günaydıııııııınnn GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDIN HEPİNİZE BU GÜZEL GÜNDEN GÜNAYDIN HARİKA BİR GÜN OLACAK BUGÜN BİLİYORUM COŞKUN BİR SEVİNÇ YALIMI GEÇİYOR İÇİMDEN GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNÜNÜZ HEP AYDIN HEP SEVGİLİ OLSUN MUTLULUK,HUZUR,BAŞARI HEP SİZİNLE OLSUN GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDIN ........................................Selçuk Sen..... |
Herkese GUNAYDINNNNNNNNNNN Cok guzel bır gun olacak.... |
GÜNAYDIN***kahvesmiley Günaydın soğuk kış gecesinde beni ısıtan ateşim Günaydın sabaha ışık saçan güneşim Günaydın gökleri parıldatan yıldızım Günaydın benim herşeyim Günaydın sıcak yaz gününde bir yudum suyum Günaydın kurumuş topragımdaki yağmurum Günaydın kalbimdeki en derin duygum Günaydın benim herşeyim... kiss3 |
|
Cevap: güne başlarken |
Cevap: güne başlarken Alıntı:
duygulandırdı beni bu yazı.teşekürler. |
Cevap: güne başlarken kiss3kiss3kiss3 Günaydın Çatma kaşlarını gülümse biraz Seher vakti esen yele günaydın Sabrı hoş görüyü özümse biraz Ovaya vadiye çöle günaydın Ermez akıl evrendeki sırlara Uzak kaldım kardelene kırlara Selâm olsun doruktaki karlara Eğiten öğreten dile günaydın Bir lokma, bir hırka, bir eski aba Mağrur olma sakın sığmaz adaba Denize, balığa, kuma, merhaba Toprağa can veren ele günaydın Açlığı tokluğu bilmeli yoku Çile tezgâhında dostluğu doku Biraz Mevlâna’yı Yunus’u oku Tomur tomur açan güle günaydın Yakın ol insana, hem sev hem sevil İlimin âlimin önünde eğil Adam olmak öyle hiç kolay değil Mızrabın sırdaşı tele günaydın Fikret Kuşçuoğlu kiss3kiss3kiss3 |
Cevap: güne başlarken Alıntı:
|
Cevap: güne başlarken gerçekten enerji verici bir şiir. sabah dopingin için teşekkürler Güneşim |
Cevap: güne başlarken Günaydın,günaydın!!!!Pozitif düşün bugün, Önce gülümse, Sonra gül, Kahkaha at Ve hatta, Ve hatta... Katıla katıla Gül, korkma!!! Siyah renk gidecek önce Günün pozitifleşecek Gökkuşağı gibi aynen ,renk renk...... Bil ki 7 renkten oluşan renk Beyazdır... Ve gülmek bulaşıcıdır Haydi, bulaştır! aa34y789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:23 AM. |