![]() |
Kadın gözü ile erkekler Kadın gözü ile erkekler nasıldır nasıl olmasını bekleriz neler isteriz onlardan onlar neler yapar bunlara karşılık ister kardeşimiz abimiz babamız sevgilimiz hayatımızdaki erkeklerle yaşadığımız anlar zorluklar komiklikler yaşanmasını istediklerimiz yaşayamadıklarımız ....... |
Ynt: Kadın gözü ile erkekler |
Ynt: Kadın gözü ile erkekler Alıntı:
|
Ynt: Kadın gözü ile erkekler Bakın size mangal yapan bir çiftin yaşadıkarı :P Mangal : Bu aktivite esnasında, bir erkeğin gerçek mutfak hünerine tanıklık ederiz. Bir erkek, mangal başına geçmek için gönüllü olduğunda, aşağıda detaylandırılan bir seri olay yaşanır: http://www.resim-yukle.com/img01/14/555503FARK.jpg khkh56 khkh56 khkh56 |
Ynt: Kadın gözü ile erkekler bu mangal olayları aynen böyle oluyor canım...tam isabet... http://img42.exs.cx/img42/8173/valentine0905iy.gif |
Ynt: Kadın gözü ile erkekler İstisnaların kaideyi bozmadığından haberim var ama bu konuda istisna olmak güzel bişey... En azından erkek kadın diye ayırt etmiyorum ev içerisindeki iş dağılımını... Bulaşıkta yıkıyordum evli olduğum zamanlarda.. Yeri geldiğinde elde çamaşırda ! Eşimin çalıştığı bi kaç yıllık süreç içinde, onun eve gelm zamanından önce evde olursam yemeğide yapıyordum üstelik ! Şu anda da hiç bi yerde aşçılık vb. bi meslekle uğraşmadığım halde " benim " diyen kadınada yemek konusunda ders verebilirim... ama işte asıl mesele burada değil.... Asıl mesele çok daha derinlerde... derin düşünebilmekte... |
Ynt: Kadın gözü ile erkekler Kaptancım ciddileşmiş biraz :P y789 Ama açık ol vallahı mangal olayı suzzynin de dediği gibi gerçekten böyle yada buna yakın bir çerçevede gelişiyor :P khkh56 khkh56 Gerçi artık günümzde eşine yardımcı olan erkek de çok ama tabii işin espirili kısımları bunlar. Kaptannnnnnnn :))) khkh56 khkh56 khkh56 |
Ynt: Kadın gözü ile erkekler sevgili asisler iş tabiki incliklerde sende çok hoş paylaşımlarla eşine yardımcı olmuyorsun ne mutlu ben ayrım olsun diye değil bu başlığı açmam sebebim içimizde olan ama dile getirmediklerimizi paylaşmak içindi samimiyetle verilen cevaplar neşelendirmek için eklenen karikatür ve yazılarla hoş olacağını düşündüm bende her türlü arımcılığa karşıyımdır biline blook smiliyface |
Ynt: Kadın gözü ile erkekler Pisimbat :) başımıza tac ettiklerimizin daha rdan inmeleri söz konusu dahi değildir... khkh56 Sende ordasın y789 |
Ynt: Kadın gözü ile erkekler smil56 mersi asisler kardeşim bellii ılıman bir çoçuksun ablana çemkirmiyorsun khkh56 şaka bir yana tüm ilişkiler inceliklerde ve detaylardaki farklılıkları göre bilenler için çok keyiflidir. ark5 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:30 PM. |