Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   Kadın gözü ile erkekler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/3118-kadin-gozu-ile-erkekler.html)

asevgican 15-12-2007 03:46 PM

Ynt: Kadın gözü ile erkekler

ev işi, iş bölümü, soumluluk felan iyi hoşda, birbirini anlayabilmek ve tamamlayabilmek olay beyaa..
yani kadında ne istedini bilcek anacım biraz. herbişi bir arada olsun istiyoruz bizde.
hem yakışıklı olsun hem kimse bakmasın( güzele bakılınır..) hem ev işlerine yardım etsin ama bizim istedimiz gibi etsin( öle kafasına göre takılamaz yani temizlikde bile..)
çok anlayışlı olsun, dinlesin, destek olsun ama mesafelide olsun.( yakınlıkda çok olunca bayar bizi,ne o kardeşmiyiz deriz...:)
seksi olsun,seksi sevsin ama hep istemesin( başımız ağrıyosa ağrıyodur demi ama)
valla ben erkeklerinde bir kadınla yaşamalarının zor olduğu kanaatindeyim. :)))

asisler 15-12-2007 03:54 PM

EN BÜYÜK AYSE BAŞKA BÜYÜK YOK :)) khkh56

shamanic 15-12-2007 05:39 PM

http://gd_egesoy.sitemynet.com/mynet...erim/evrim.gif girlhaha girlhaha

http://www.raft.org/pics/amigos/smil...CE/lm_s101.gif

asevgican 15-12-2007 07:12 PM

Alıntı:

asisler Nickli Üyeden Alıntı

çok mersi.. çok mersi...:p
ben zor bir kadınım mesela...benimle olucak adam baya bi dirençli olmalı. öle şekilci biri değilim mavi göz,esmer ten tarzında ama akıllı adam seviorum ben beyaa.
bi kere zeki olcak bi adam. dedinin ardında durcak öle kıvırmıycak iki yana.
sonra duygusal ,hassas erkeklerden de irite oluyorum, ben az maço seviorum galiba ...ama.
işime karışmasın mimkinse...:p
temizliğime,mutfağıma giydiğime yaptığıma karışmasın.. özgür bırakmalı beni ve bilmeli bu mevzularda yanlışımın olmayacağını..
inanmalı bana, inanmalıyım ona.
hani şöle bi bakışda ne dedini anlamalı, ne dedimi anlatmalıyım sonra..
çok fazla oldu demi..nerden bulcamki bölesini?..:))

jaunty 15-12-2007 11:10 PM

erkek olmanin zorluklari vardır.
sorumluluk kadın olmaya göre daha fazladır diye düşünmüşümdür hep.
fakat aslında ileri vadede bu sadece reel olmayan düzeyde takılıp kalan bir sorumluluktur coğunlukla.
er yada gec varılan nihai sonuç erkeğin ergenlik döneminden başlayarak tek dişli canavar haline sokup buyutup buyutup dev yaptığı o sorumluluk tıpkı anneleri gibi gene buyuk oranda kadınlara yüklenir.
bu da benim ailemde oldugu gibi anne dişi kuşsa yuvayı yapıyorsa anneyi model alan anaç kadınların kaderidir. ttli3
oysa erkek işçi ruhludur.ürettikçe, kazandirdikça, güven sağladıkça ,gülümsetebildikçe mutlu olabilir..
kadınların bu rolu üstlenmesi çok mu şey değiştirir? hayır..o yük oradadir hep...omuzlarındaki o yüke bakıp onlara saygı duyarım hep bu yükle yaşamak zordur.
anlat anlat bitmez bu konular. dusun
erkek önce insandir bana göre..
insan olmanin gerekleri neyse onları yapamayan yada yapmayan biri eğer erkek cinsiyetine sahip biri ise onun sebebini erkek olmasına bağlayamayiz buna hakkımız yoktur.bu bir genelleme olur.
yaşam hikayesi aile sosyal hahat fizyolojisi psikolojisi gibi sebepler duru iken biz ise erkektir deyip geçmeyi seçeriz.
sevgiler kiss3

Silvara 15-12-2007 11:20 PM

Alıntı:

ayse Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

asisler Nickli Üyeden Alıntı

çok mersi.. çok mersi...:p
ben zor bir kadınım mesela...benimle olucak adam baya bi dirençli olmalı. öle şekilci biri değilim mavi göz,esmer ten tarzında ama akıllı adam seviorum ben beyaa.
bi kere zeki olcak bi adam. dedinin ardında durcak öle kıvırmıycak iki yana.
sonra duygusal ,hassas erkeklerden de irite oluyorum, ben az maço seviorum galiba ...ama.
işime karışmasın mimkinse...:p
temizliğime,mutfağıma giydiğime yaptığıma karışmasın.. özgür bırakmalı beni ve bilmeli bu mevzularda yanlışımın olmayacağını..
inanmalı bana, inanmalıyım ona.
hani şöle bi bakışda ne dedini anlamalı, ne dedimi anlatmalıyım sonra..
çok fazla oldu demi..nerden bulcamki bölesini?..:))

Valla ayşecim öyle birini bulursan bize de haber ver :)
Ama yaman bir çelişki mevcut ortada yani hem maço hem giydiğine karışmıcak zor biraz sanırsam ki :P

shamanic 27-12-2007 03:56 PM

y789

çin bilgeliğinin kadinlar için 5 oğüdü:

1. ev işlerinde ve zor işlerde sana yardım edecek olan,
aynı zamanda da iyi bir işi olan bir adam bulman
önemlidir.

2. esprili, nuktedan ve seni güldürmesini bilen bir adam bulman
önemlidir.

3. kendisine güvenebilecegin ve sana hiç yalan söylemeyecek bir
adam bulman önemlidir.

4. yatakta iyi olan ve seninle aşk yapmayı seven bir
adam bulman önemlidir.

veee sonuncu altın kurall...

5. bu dört adamin birbirlerini tanımamaları
önemlidir. girlhaha

mirza_ben87 01-02-2008 12:52 AM

kadınlar ne ister bilmem ama erkekler anlaşılmak isterler. bir karar alınacagında tabiki kadına fikri sorulur ama erkeğin fikri bir çok konuda daha önemlidir. yani erkeğin fikri=kadının fikri çarpı 2. hiç kimse alınmasın.....

cyber_shoot 01-02-2008 01:45 PM

kadın gözü ile erkekler şimdi ben içimdekilerini sölesem bütün erkekler bana cephe alacak o yüzden yorum yok wave

gunesim 01-02-2008 02:04 PM

cyber_shoot aynı fikirdeyim o yüzden bende yorum yapmıyorum.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:16 AM.