Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   Kadın gözü ile erkekler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/3118-kadin-gozu-ile-erkekler.html)

cyber_shoot 01-02-2008 02:21 PM

Ynt: Kadın gözü ile erkekler

Alıntı:

gunes Nickli Üyeden Alıntı
cyber_shoot aynı fikirdeyim o yüzden bende yorum yapmıyorum.

anladım onu ben yeahhhhhhhhhhhhhhhhh

gunesim 01-02-2008 02:24 PM

art56art56

mirza_ben87 02-02-2008 07:55 PM

Alıntı:

cyber_shoot Nickli Üyeden Alıntı
kadın gözü ile erkekler şimdi ben içimdekilerini sölesem bütün erkekler bana cephe alacak o yüzden yorum yok wave

sole içinnde kalmasın dert olur

cyber_shoot 02-02-2008 08:40 PM

Alıntı:

(((enes))) Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

cyber_shoot Nickli Üyeden Alıntı
kadın gözü ile erkekler şimdi ben içimdekilerini sölesem bütün erkekler bana cephe alacak o yüzden yorum yok wave

sole içinnde kalmasın dert olur

yok beyaf ne dert olacak dert olacak olsa dökerdim şöle uzunca

mirza_ben87 06-02-2008 11:15 PM

Erkekler bu kadar zalımmı yau. bence siz bayanlar bakmasını bilmiyosunuz olaya. :)

25emel 06-02-2008 11:19 PM

khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 ayy ben bunu nasıl olduda göremedim aa34 aa34 aa34

25emel 06-02-2008 11:22 PM

Alıntı:

Erkekler bu kadar zalımmı yau. bence siz bayanlar bakmasını bilmiyosunuz olaya. :)

hade bee!!!savunmaya bak aa34 aa34 aa34

jaunty 07-02-2008 11:36 PM

Alıntı:

kadınlar ne ister bilmem ama erkekler anlaşılmak isterler. bir karar alınacagında tabiki kadına fikri sorulur ama erkeğin fikri bir çok konuda daha önemlidir. yani erkeğin fikri=kadının fikri çarpı 2. hiç kimse alınmasın.....

blook blook dusun idea3 anladım ben seni..yani diyorsun ki erkek anlaşılsın yeter başka birşey gerekmez.anlamışım dimi? girlhaha tender45
herkes anlaşılmak ister o dediğinden bizlerde de var.ee karşılıklı anlaştık birbirimizi anladık.ne olacak peki? dusun b456
ben aklıma geleni söyliyeyim mümkün olduğunca her iki tarafında çıkarına bir sonuca varılacak.
haa bu durum çok mu karışık? ttli3
yazı tura atılabilir girlhaha ve ilk çıkan kişinin fikri baz alınabilir olmadığı yani başka bir değiş ile sökmediği takdirde öbür kişinin fikri ise ikinci sırada alternatif olarak bekliyor olabilir....
o da mı olmadı? halk oylamasına sunulabilir referanduma gidilebilir. girlhaha
o da mı olmadı?camdan atlanabilir yada kadının dediği yapılabilir mesela.. girlhaha tender45
zaten çoğu kadın yufka yüreklidir.mantiklı ve yararlı bi fikirse er yada geç bir bakarsın senin fikrine de yer verilmeye başlanmış bile.off offf..
ne diyim şimdi? ttli3 burdan boyle konuşması kolay. ttli3
kiss3

mirza_ben87 08-02-2008 05:51 PM

Alıntı:

jaunty Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

kadınlar ne ister bilmem ama erkekler anlaşılmak isterler. bir karar alınacagında tabiki kadına fikri sorulur ama erkeğin fikri bir çok konuda daha önemlidir. yani erkeğin fikri=kadının fikri çarpı 2. hiç kimse alınmasın.....

blook blook dusun idea3 anladım ben seni..yani diyorsun ki erkek anlaşılsın yeter başka birşey gerekmez.anlamışım dimi? girlhaha tender45
herkes anlaşılmak ister o dediğinden bizlerde de var.ee karşılıklı anlaştık birbirimizi anladık.ne olacak peki? dusun b456
ben aklıma geleni söyliyeyim mümkün olduğunca her iki tarafında çıkarına bir sonuca varılacak.
haa bu durum çok mu karışık? ttli3
yazı tura atılabilir girlhaha ve ilk çıkan kişinin fikri baz alınabilir olmadığı yani başka bir değiş ile sökmediği takdirde öbür kişinin fikri ise ikinci sırada alternatif olarak bekliyor olabilir....
o da mı olmadı? halk oylamasına sunulabilir referanduma gidilebilir. girlhaha
o da mı olmadı?camdan atlanabilir yada kadının dediği yapılabilir mesela.. girlhaha tender45
zaten çoğu kadın yufka yüreklidir.mantiklı ve yararlı bi fikirse er yada geç bir bakarsın senin fikrine de yer verilmeye başlanmış bile.off offf..
ne diyim şimdi? ttli3 burdan boyle konuşması kolay. ttli3
kiss3

hanımlar kaba olmasın ama ipleri kadınlara verirsen bu dünyanın felaketi demektir.Yau koskaca imparatorlukları tuzbuz etme yeteneğiniz var daha ne diyim. Osmanlı tam 600 yılda kurulmuş.2 valide 1 yılda koca imparatorluğu yıkmış. Haklısınız size bi konu hakkında fikriniz sorulmalı.siz şöle yarım saat o konu hakkında o konunun tarihinde fiziğinde kimyasında bilgilerinizi bize SUNDUKTAN ARZ ETTİKTEN SONRA (siz bilmiyonuzdur arz asttan üste yapılır solimde googleden aramayın aa34) emb23 dlckrn tender45 biz size sırf egonuz tatmin olsun diye HEHEHEHEHEHE diyip işimizi erbabıyla yapmalıyız. Hepiniz iyiki varsınız
SİZ OLMASANIZ ERKEKLER KİMLE MATRAK GEÇECEKTİ YAUU sevincli derty

25emel 08-02-2008 06:21 PM

Alıntı:

Hepiniz iyiki varsınız
SİZ OLMASANIZ ERKEKLER KİMLE MATRAK GEÇECEKTİ YAUU sevincli derty

aynaya baksınlar yeter aa34 gerçi gördükleri suretten ibaret...hepimiz biliriz ki erkekler sadece görüneni görür kadınlar görünenin ardını...(kendinizi ayırmayın erkekler sizde dahilsiniz ) ha tabi bunu söylerken ne erkekler sütten çıkmış ak kaşık nede bayanlar... her iki cinsinde kaideyi bozmayan örnekleri mevcut b456

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:16 AM.