| ||||||||||
|
Hayatım Değişti Klubü ve Hayatım Değişti Kafesi HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız redflowers elbette iletildi selamın..çok teşekkür ederim..hepiniz harika insanlarsınız.. suzzycim teşekkür ediyorum..sizlerinde desteğiyle yeniden başlayacağım yazmaya...pardon başladım yazmaya:) senaryolar,şiirler yolda..sonuca bağladım mı hazırdır:)ilhamperilerim de kızıyorlar bana zaten.. birşeyi farkettim bu arada..yazmak gerçekten çok etkili..konuşmanın etkisi,düşünmenin etkisi çok büyük elbette ancak belkide ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hayatım Değişti Kafesi telkin cd indir izle İstanbul Hayatım Değişti Kafesi nerededir kimdir Hayatım Değişti Kafesi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hayatım Değişti Kafesi hipnoz Hayatım Değişti Kafesi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hayatım Değişti Kafesi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hayatım Değişti Kafesi kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #10 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tesekkür: 29
190 Mesajinıza toplam 493 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() redflowers elbette iletildi selamın..çok teşekkür ederim..hepiniz harika insanlarsınız.. suzzycim teşekkür ediyorum..sizlerinde desteğiyle yeniden başlayacağım yazmaya...pardon başladım yazmaya:) senaryolar,şiirler yolda..sonuca bağladım mı hazırdır:)ilhamperilerim de kızıyorlar bana zaten.. birşeyi farkettim bu arada..yazmak gerçekten çok etkili..konuşmanın etkisi,düşünmenin etkisi çok büyük elbette ancak belkide fazla önemsemediğimiz yazma olayı,aslında gittiğiniz yolun anahtarı..sadece düşündüğümü yazıyorum şuan..ve kanıtlamış olurum belleğime..düşünceleri tutmak biraz zor..konuşmalar havada uçuşup gidiyor..ama yazmak imza gibi..düşünüyorsun...sözlere aktarıyorsun..ve yazarak imzalıyorsun..ne hoş değil mi?şiir gibi:)) bu siteyi yakından takip edenler zaten neyin ne olduğunu biliyorlar..ya da yazılan yazının tekrarını gördüklerinde,evet biliyorum okumuştum diyorlar..bunu bende çok söyledim..ancak her zaman söylüyorum,bilmek maalisef tek başına yeterli olmuyor..tAtbik etmediğimiz sürece,o bilgi bize tekrardan hatırlatıldığında anımsayabiliyoruz ancak..ve geriye doğru baktığımızda, o bilgiyi ilk algıladığınız andan,yeniden size hatırlatıldığı ana kadar çok uzun bir zaman kaybı yaşamış oluyorsunuz..ve yine tatbik edemezseniz,bir daha ki seferimiz ya vardır,ya yoktur.. bildiklerimizi.. sevgimizle... anda... uygulamamızı diliyorum...sevgilerimle
__________________ bilge insan güneşi gösterir..anlayan güneşe..anlamayan bilgenin parmağına bakar.. |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
gunaydinlar |
| |
Hayatım Değişti Klubü ve Hayatım Değişti Kafesi HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız redflowers elbette iletildi selamın..çok teşekkür ederim..hepiniz harika insanlarsınız.. suzzycim teşekkür ediyorum..sizlerinde desteğiyle yeniden başlayacağım yazmaya...pardon başladım yazmaya:) senaryolar,şiirler yolda..sonuca bağladım mı hazırdır:)ilhamperilerim de kızıyorlar bana zaten.. birşeyi farkettim bu arada..yazmak gerçekten çok etkili..konuşmanın etkisi,düşünmenin etkisi çok büyük elbette ancak belkide ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hayatım Değişti Kafesi telkin cd indir izle İstanbul Hayatım Değişti Kafesi nerededir kimdir Hayatım Değişti Kafesi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hayatım Değişti Kafesi hipnoz Hayatım Değişti Kafesi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hayatım Değişti Kafesi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hayatım Değişti Kafesi kuantum düşünce kitap haberi