Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

maviinci 21-01-2012 08:48 PM

Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 818178)
Anam maviinci kaç :)) Ben de şunu merak ediyorum gerçekten dünyada mavi olan inci var mı? :))

ÖHÖHMMM khkh56khkh56khkh56 BEN VARIM YA AYNEN guitar PROFİLDEN Bİ RESMİM:

http://img2.blogcu.com/images/i/y/i/...1237740562.jpg

sweeet 21-01-2012 08:49 PM

10 numara bir söz yazıcam şimdi.

Sev seni seveni yer ile yeksan olsa, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan olsa. ;)

Işıldayan Safir 21-01-2012 08:49 PM

Biraz sönük kaldı ama neyseee... En azından dalındalar misler gibi... Hadi affettim seni... Abla yüreği işte. Yine dayanamadım. y789

sweeet 21-01-2012 08:50 PM

Boncuk gibi duruyor o gerçek inci değil ki geçen gün ben de aradım herhalde google görsellerde mavi araba çıkıyor :D

maviinci 21-01-2012 08:50 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 818182)
10 numara bir söz yazıcam şimdi.

Sev seni seveni yer ile yeksan olsa, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan olsa. ;)

eli yüzü düzgün biri gelsin sevsin, ben de sevicem :D hem de çok pis sevicem şaşkınx

maviinci 21-01-2012 08:52 PM

Alıntı:

Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 818183)
Biraz sönük kaldı ama neyseee... En azından dalındalar misler gibi... Hadi affettim seni... Abla yüreği işte. Yine dayanamadım. y789

CANIM GURBAN SAA GIIZ ;D ;D khkh56khkh56khkh56khkh56

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 818184)
Boncuk gibi duruyor o gerçek inci değil ki geçen gün ben de aradım herhalde google görsellerde mavi araba çıkıyor :D

HAHAHAHAA :d :d YA VİZYONUM GENİŞ NAPIYİM khkh56

maviinci 21-01-2012 08:54 PM

KIZLARR, MORALİMİ DÜZELTTİNİZ ;) YAA BEN DE İŞTE ÇOK ÇEKİCİYİM, AMA KIYMETİMİ BİLMİYOLAR.. EEAHHH :D :D REKLAMIN İYİSİ KÖTÜSÜ OLMAZ sevincli ben çıkıyorum kendinize iyi bakın ;) öptümmm :)

sweeet 21-01-2012 08:55 PM

Sen sevmek istiyorsun ya iyi bir bak etrafında seni seven, senin de sevgini hak edecek alçakgönüllü bir prenses olmasın. Ya iyice bak ya da bir bilene baktır.

Işıldayan Safir 21-01-2012 08:56 PM

Alıntı:

maviinci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 818189)
KIZLARR, MORALİMİ DÜZELTTİNİZ ;) YAA BEN DE İŞTE ÇOK ÇEKİCİYİM, AMA KIYMETİMİ BİLMİYOLAR.. EEAHHH :D :D REKLAMIN İYİSİ KÖTÜSÜ OLMAZ sevincli ben çıkıyorum kendinize iyi bakın ;) öptümmm :)

Hadi bay baaayyyy... actionsmile

frezya 21-01-2012 09:15 PM

Allahım yaa,ben size ne diyim hahaha çatladım yani okurken.Alemsiniz hepiniz.Benim gitmemi mi beklediniz bu kadar muhabbete.Konuyu açın Kızlar Kahvesi olsun girlhahaBu erkekler var yaaaaa sırf meraklarından gelirler,kovsak nick değiştirir gelirler :) Eft yapmam lazım.Gece yine gelirim ben.Mümkünse buralarda olun çene çalalım biraz kızlaaaar.Sweetcim kızacak gece gece yenmeez diye ama Zerynthiacım sen gelirsen şu meşhur ikram edeceğin pastalardan getir biraz ben yerim,kahveyle.Sonra da uğraşırım aldığım fazlalıkları vermek için plates mi başlasam,diyet mi yapsam,koşsam mı yürüsem mi diye bisiklet

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:40 AM.