![]() |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
http://img2.blogcu.com/images/i/y/i/...1237740562.jpg |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) 10 numara bir söz yazıcam şimdi. Sev seni seveni yer ile yeksan olsa, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan olsa. ;) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Biraz sönük kaldı ama neyseee... En azından dalındalar misler gibi... Hadi affettim seni... Abla yüreği işte. Yine dayanamadım. y789 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Boncuk gibi duruyor o gerçek inci değil ki geçen gün ben de aradım herhalde google görsellerde mavi araba çıkıyor :D |
|
Alıntı:
|
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) KIZLARR, MORALİMİ DÜZELTTİNİZ ;) YAA BEN DE İŞTE ÇOK ÇEKİCİYİM, AMA KIYMETİMİ BİLMİYOLAR.. EEAHHH :D :D REKLAMIN İYİSİ KÖTÜSÜ OLMAZ sevincli ben çıkıyorum kendinize iyi bakın ;) öptümmm :) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Sen sevmek istiyorsun ya iyi bir bak etrafında seni seven, senin de sevgini hak edecek alçakgönüllü bir prenses olmasın. Ya iyice bak ya da bir bilene baktır. |
|
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Allahım yaa,ben size ne diyim hahaha çatladım yani okurken.Alemsiniz hepiniz.Benim gitmemi mi beklediniz bu kadar muhabbete.Konuyu açın Kızlar Kahvesi olsun girlhahaBu erkekler var yaaaaa sırf meraklarından gelirler,kovsak nick değiştirir gelirler :) Eft yapmam lazım.Gece yine gelirim ben.Mümkünse buralarda olun çene çalalım biraz kızlaaaar.Sweetcim kızacak gece gece yenmeez diye ama Zerynthiacım sen gelirsen şu meşhur ikram edeceğin pastalardan getir biraz ben yerim,kahveyle.Sonra da uğraşırım aldığım fazlalıkları vermek için plates mi başlasam,diyet mi yapsam,koşsam mı yürüsem mi diye bisiklet |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:40 AM. |