Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

25emel 10-11-2007 08:18 PM

Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

arkadaslar sitemizin sevgili kedisi ile konuştum bugün şimdi ankarada tetkikler için hastanede meme kanser teshisi kesinleşmiş sanırım alacaklarmış tek gögüsü,ameliyat günü belli deil henüz. fakat güzel haber metastas sozkonusu deil super ( bilmeyenler için metastas hastalıgın vücud yayılımı demek) birde rahminde myom tesbit edilmiş ondan da biopsi alınmış.kanserle bir alakası yok merak etmeyin.bu ayrı bir durum bakalım neler olacak hayırlısı... pisimbatın morali çok iyi hastalıga karsı meydan okuyor resmen konuşma boyyunca espiriler havada ucustu. tabii en cok o yaptı sevincli hepinize cok selamı var kiss3

hülyaa 10-11-2007 08:34 PM

bu haberi bize ulaştırdığın için çok teşeşkkür ederim emel kiss3
anında haberleşme de var burada..bende diyordum bu tatlı pisicik nerelerde...şimdi öğrendim...ve hüzünlendim..şükür metastas sözkonusu değilmiş..emelcimm pisiye çok selam söyle..dualarımızla yanındayız...tez zamanda iyileşip aramıza dönsün..varsın tırmalasın..yeterki sağlığı sıhhati huzuru yerinde olsun..hayalablanın sevdiğim sözünü bende söyleyeceğim...pisimbata saygılı sevgiler... t678

YAZGÜLÜ_81 10-11-2007 09:46 PM

Şu anda okudum ve çok üzüldüm pisimbatın rahatsızlığını neyse ki yayılma olasılığı yokmuş, en kısa zamanda sağlığına kavuşması dileğiyle, dualarımızla ve pozitif enerjimizle yanındayız pisimbatın. Acil şifalar diliyorum.

hayalayaz 10-11-2007 10:08 PM

ben demiştim benim adım çömlekçi eyüp diyede tam duyuramadım galiba..neyse pisimizi merak edip duruyordum..biraz önce onun dolaştığı bütün sayfaları dolaşıyordum..haber varmıdır diye..geldi haberi........şu andan itibaren bildiğim tüm yöntemlerle birlikte pisiciğimin yanındayım..ona önce kocamaaaaaaan sevgiler gönderiyorum..ve tabiii şifalarıda..çabuk gel pisicik...özledim seni..emelim teşekkürler..

25emel 10-11-2007 10:13 PM

rica ederim ablam ve sevgili hülya ne demek.sevgi ve iyi temennilerinizi sevgili pisimize iletecegim hülyaa,ELİF-81, hayalim kiss3

lalll 10-11-2007 10:20 PM

pisimbat arkadaşımıza acil şifalar diliyorum .
Formda o kadar çok konu varki ben boş kaldıkca incelemeye çalışıyorum ama yetişemiyorum maşallah pc05 pc05 pc05

su_oguz@hotmail.com 10-11-2007 10:52 PM

Alıntı:

25emel Nickli Üyeden Alıntı
arkadaslar sitemizin sevgili kedisi ile konuştum bugün şimdi ankarada tetkikler için hastanede meme kanser teshisi kesinleşmiş sanırım alacaklarmış tek gögüsü,ameliyat günü belli deil henüz. fakat güzel haber metastas sozkonusu deil super ( bilmeyenler için metastas hastalıgın vücud yayılımı demek) birde rahminde myom tesbit edilmiş ondan da biopsi alınmış.kanserle bir alakası yok merak etmeyin.bu ayrı bir durum bakalım neler olacak hayırlısı... pisimbatın morali çok iyi hastalıga karsı meydan okuyor resmen konuşma boyyunca espiriler havada ucustu. tabii en cok o yaptı sevincli hepinize cok selamı var kiss3

çok üzüldüm büyük geçmişler olsun ...
sevgili pisicik çabuk iyileş seni dört gözle bekliyoruz...
onayi onayi onayi

25emel 10-11-2007 11:04 PM

radyoda sezen abla sesi '' işte biz o gün tükenecegiz'' die inletiyor yeri-göğü 44

su_oguz@hotmail.com 10-11-2007 11:08 PM

ayyyy...
sezen mi?
bayılırııııım beeeeeen.....
smileydance smileydance smileydance

25emel 10-11-2007 11:12 PM

Alıntı:

suzzy Nickli Üyeden Alıntı
ayyyy...
sezen mi?
bayılırııııım beeeeeen.....
smileydance smileydance smileydance

valaha bak hala devam ediyor sezen tabii baska hoş bir eseriyle ark5

yildizlar 10-11-2007 11:22 PM

Alıntı:

Geçmiş olsun sevgili kedimize. En kısa zamanda sağlığına kavuşacak çünkü o "Asi-hırçın-hür-küstah,sabırsız,like a cat,PAŞA KIZI".

Kocaman sevgiler, acil şifalar... hismiley cat3500

eylulx 10-11-2007 11:23 PM

dunk56ya arkadaslar konu ile alakali degil ama bende kopek satin almistim ama yok benim kopegim bu sitenin yeni dizaynini cozmus olan var mi?

eylulx 10-11-2007 11:25 PM

acaba benim siirn canavarimdan korktuda mi gelmedi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ks3

hayatimdegisti 10-11-2007 11:31 PM

Alıntı:

SuMBuL Nickli Üyeden Alıntı
acaba benim siirn canavarimdan korktuda mi gelmedi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ks3

Henüz sanal hayvanlar tanimlanmadi siteye..Bu yüzden gelmemistir.Bosuna para harcamayin gogogo

hülyaa 11-11-2007 02:42 AM

amaaannnn sinir oldum gece gece bir konu açalım dedik,beceremedik...resimleri indiremedim...ne güzel bir ruh halim vardı...neyse ben en iyisi yatıp uyuyayım.. dusun
herkeze iyi geceler...hepinize kucak dolusu sevgiler...kusura bakmayın emi...hoş bir konu olacaktı lakin boş bir konu oldu 88a

shamanic 11-11-2007 04:20 AM

emelcim cat56 olan selamların altına benide ekle...
ankarada arkadaşlarım ve akrabalarım var.. ihtiyacı olursa canı gönülden yanında olurlar.. söylede aklında bulunsun.. (nolur nolmaz)
yüreğimiz zaten kendisiyle ama bilsinki hiç bir koşulda tek değil.. cat56 gururu falan yapmasın... ark5 ...
her şeye rağmen pozitif olmasına sevindim.. en azından içindeki 9 canın farkında canım arkadaşım..
fazla uzatmasın çabuk gelsin... yoksa biz geliriz haberi olsun..

hülya cım beceremedim diye hayıflanıp durma olmuş bak hemde çok güzel.. ama sen genede git uyu... gece uykusunun yeri ayrı.. bende sizleri bi göreyim diye geldim..
çok yorgunum dostalar bu gün ... ama yorgunluktan uyuyamıyorum ki.. şöle bi dolanıp çıkayım bari..

sevgiler.. iyi geceler..
http://www.yorkietalk.com/forums/ima...ilies/ghug.gif

yakamoz 11-11-2007 07:07 AM

Alıntı:

Emelcim mesajı şimdi gördüm inan çok ama çok üzüldüm. Görüştüğünde bizdende selam söyle ve tedavisini hiç aksatmasın lütfen birde mutlaka bir psikologlada iletişime geçsin. Ne kadar doğru bilmiyorum ama malesef türkiyede 3 kadından birini buluyormuş bu olmaz olası, pisimbatım paşanın kızı sitemizin catstarına acil şifalar diliyorum bir an önce iyileşmesi için dua edeceğim.
sevgilerimle...

eylo 11-11-2007 11:24 AM

cat56 en kısa zamanda iyileşip aramızda olsun inşallah tüm kalbimle iyileşmesi için dua ediyorum

hayatimdegisti 11-11-2007 05:11 PM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

ay canım sağol..
sıkıcı oluyor mail adresimi görünce,
sanırım kaydolurken yanlışlık yapmışım..... 4897 4897

Ben bir bakayim neden boyle oluyor diye normalde mail gozukmemesi gerekiyor şaşkın

Kullanici adinzi mail olarak gozukuyordu değiştirdim.Şu an teşekkür ettiğinizde kullanıcı adı gözüküyor.

25emel 11-11-2007 06:59 PM

sevgili arkadaşlarım selamlarınızı büyük zevkle iletecegimden emin olabilirsiniz.tüm dua dileklerinizi iletecegim ttli3

25emel 11-11-2007 07:00 PM

aaa tresorummu gelmişşş gulensmiley gulensmiley

YAZGÜLÜ_81 11-11-2007 09:32 PM

Ben de geldim çayımı alıp kahvesmiley

shamanic 11-11-2007 09:48 PM

sağolasın emelcim.. cat56 miz den aldığın haberleri ilettin bizlere ...
bi de pisikoyu bulabilsem kafam daha rahat etcek yok mu hala bi haber... dusun
orpheo da haber vermedi...
bu sessizliği sevmemeye başladım artık... sad456
yeğenide gelmiyo mu canım bi haber verse ya..

afiyet olsun elif cim çayın.. kahvesmiley

tresor 11-11-2007 11:19 PM

geldım cok sukur evıme, ıstanbuldan mısafırım var cok gıremedım,bır de sıteye gıremedım , pamırmuhur ve atakan beye tesekkur edıyorum ayarları yapınca gırebıldım ne kalabalıklasmıs burası yahu herkesler hosgelmis hismiley

hayalayaz 11-11-2007 11:31 PM

tresorum hoşgeldin..safalar getirdin ..yediğin içtiğin senin olsun..gördüğün yaşadığın ne varsa bizim olsun.. kiss3

balkan 11-11-2007 11:33 PM

Alıntı:

sevgili arkadaşlarım selamlarınızı büyük zevkle iletecegimden emin olabilirsiniz.tüm dua dileklerinizi iletecegim ttli3

sevgili emel, bendende selamlarımı ve iyilik temennilerimi bildirisen sevinirim. çok üzüldüğümü ve acil şifalar dileğimi saygı ve sevgiyle gönderiyorum kiss3

eylo 13-11-2007 09:23 AM

gününüz ve gönlünüz aydınlık olsun cilgin897
sizleri seviyorum kiss3

YAZGÜLÜ_81 13-11-2007 09:29 AM

Günaydın günaydınlar tüm site dostlarına

PAMİRNAZLI 13-11-2007 09:49 AM

Günaydın arkadaşlar 12/11/2007 de yazdığımız mesajlara ne oldu?

PAMİRNAZLI 13-11-2007 10:49 AM

Dün yazdıklarımızı göremeyince izlediğim bir film aklıma geldi.. Adam bir kasabaya gider .. Birsürü şeyler yaşar akşam olur uyur sabah olduğunda aynı güne uyanır. Aynı şeyleri tekrar tekrar defalarca yaşar. Sonunda o çıkmazdan kurtulmuştu. Güzel bir filmdi. 25889 Acaba bende 12/11/2007 tarihindemi takıldım tekrar tekrar yaşıyorum?? . Hoş o tarih aynı zamanda eşimle ilk tanıştığımız tarihti. ark5 12/11/2001 Taksim Eski Borsa şimdiki Efes Pilsen Pub Hey gidi günler heyy b456

''Seviyorum seni
Ekmeği suya banıp yer gibi ''

shamanic 13-11-2007 01:37 PM

canım mesajlar günce ne taşınmış hala varlar.. pc05
en fazla acılarımızı sileriz.. mutlu anlar hep hatırlanmaya değer...

eşin ve senin için ... ttli3

eylemcim elif cim.. bizde yararlanalım şarkınıN bi ucundan çaktırmadan size bana ve tüm dostlara şişşşş pamir duymasın
ark5

http://www.youtube.com/watch?v=zTJ3UbkCu2k http://www.youtube.com/watch?v=tf7UbD9sj70

suzzy 13-11-2007 01:47 PM

yaşasııııııın....
bugün artık siteciğime giriş yapabildim...
kaç gündür sevgili siteciğime giriş yapmaya çalıştıkça o beni ziyaretçi konumuna geri attı.
pes etmedim ve en sonunda kabul olundum...tekrar sizlerleyim sevgili dostlarım..
neyse biraz siteyi dolaşayım barii...
blissy blissy blissy blissy blissy blissy blissy

suzzy 13-11-2007 01:51 PM

88a 88a 88a 88a 88a 88a 88a 88a
ama ama ama ...
her şeyim gitmiş bütün istatistiklerim, puanlarım,aktif olduğum süreler nerde...
yok olmuşlar

suzzy 13-11-2007 01:56 PM

çoook kızdım.....
sanırım siteye giriş yapmaya çalışırken yanlışlıkla yeniden kaydolmuşum...
her şeyim sıfırlanmış,şok oldum vede üzüldüm....
kizgin1 kizgin1 kizgin1 kizgin1 kizgin1 kizgin1

shamanic 13-11-2007 02:09 PM

bizde seni böyle neşeli bulduğumuza sevindik canım...
http://www.baktabul.com/images/icons...din%5B1%5D.gif hoşgeldinnn http://www.politikcity.de/forum/imag.../hosgeldin.gif

shamanic 13-11-2007 02:11 PM

haydaa ben sana mutlu mesaj yazana kadar sen nasıl sinirlendin böyle....
dur bi çaresi vardır... üzülme hemen bu kadar ark5

PAMİRNAZLI 13-11-2007 02:33 PM

Ey aşk dolu sevgi dolu enerji dolu yüreğinin sıcaklığı yüzüme tebessüm konduran güzel dostlarım.
Seviyorum sizi bjksmile sevdiğim gibi ,pamirimi sevdiği gibi

suzzy 13-11-2007 02:46 PM

Alıntı:

**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı

sanırım bir sorun oldu...
neyse önemlide değil zaten..sizlerle sohbet en önemlisi benim için...
tekrar uğraşmak zor geldi galiba...
ama atakanın uğraşlarınıda görünce utandım kendimden....
ellerine sağlık atakan kusuruma bakmayın.....
b456 b456 b456

hayatimdegisti 13-11-2007 02:55 PM

Tesekkür mesajlarında isim yerine email gozuktugu icin düzeltme yaptim..
Eski üyeliğinizle girebilmeniz icin kullanici adi ve sifrenizi gonderdim.O mesajlarınız silinmedi hepsi duruyor.
Saniyorum tekrar üye olmuşssunuz.

Alıntı:

Alıntı:

**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı

sanırım bir sorun oldu...
neyse önemlide değil zaten..sizlerle sohbet en önemlisi benim için...
tekrar uğraşmak zor geldi galiba...
ama atakanın uğraşlarınıda görünce utandım kendimden....
ellerine sağlık atakan kusuruma bakmayın.....
b456 b456 b456

shamanic 13-11-2007 02:57 PM

http://www.politikcity.de/forum/imag...s/besiktas.png kıyamam senin beşiktaşına....

canım benim utanma yahu... atakan bey sağolsun her birimize koşturur ilgiyle sevgiyle.. ark5
düzelecektir her şey meraklanma sen canım.... ttli3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:20 AM.