![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ay be bu gece bi tuhaflaştım insan ütü yaparken ağlar mı birden y789 sonrada kendime gülmeye başladım y789 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) burcummm sen de çok daha tatlısın fotolarından canım benim iyi ki tanıştıkkkkk blissy |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ben kaçırdım fatoşu..sinir oldum fatmacığım c.tesi mutlaka gel ablam iptal..işi varmış,ben sizlerleyim |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Hayalcim,üçkuyular kesin mi?ben oğlanı getirmiicem de.. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Herkesin miraç kandili mübarek olsun arkadaşlar Hayal Ayşenin oğlu ateşlenmiş gelemeyebilir bu arada hemen karar verin yer için ben 13:00 de işten çıkabilirim 17:00 kadar vaktim var ama o saatte olmam gereken bir yer var ona göre k8908 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Evet Burcu,Ayşe'nin de benim de oğlanlar gelmeyeceğine göre herkese de uyarsa yine Alsancak civarını teklif ediyorum.Hepimize eşit mesafede oluşundan ve çocukların gelmeyişinden dolayı bir de burcu koşturmadan rahat rahat gelsin toplantıya,sonra da gideceği yere gider..Fikriniz nedir arkadaşlar... Hayaaaal,Fatmaaaa,Burcuuuuuu (Adile Naşit'li Uykudan Önce gibi oldu) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ben geldim kahvaltı yapacağım buralardayım ona göre kaybolmayın ya çok boşlandı bu cafe olmuyor böyle kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) iyi pazARlarr.... buluştunuzmuu agl34 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Hayır ayşecim buluşamadık.Sen gelince kısmetse... kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) yrl78 aaa nie ??? bi sonraki ne zaman.... ya oğlum havuzdan bi mikrop kapmış sanırım. boğaz enfeksionu dedi doktor ama ben bu yaşına geleli böle düşmeyen 40 derece ateş hiç görmedimdi..korktum valla düşmiycek die ama antibiotiği alınca hemen iyi oldu.. aslında dün gece izmirdeydim...ama sabah erken döndüm. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) geçmiş olsun Ayşe clapping |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Geçmiş olsun Emel.bir an önce iyileşmeni dilerim.Ayşenin oğlu Denizalp iyi sanırım artık...Çocuklar sık sık hasta oluyorlar maalesef.Bağışıklık sistemleri düzene girene kadar böyle.Ata yağız da bu yıl toparladı çok şükür.Her şeyden hasta olurdu kuzucuk.Bir keresinde 1.5 yaşındaydı,Çocuk havuzundan su içerken yakaladık,bayılıveriyordum.Ertesi günü ateşler içinde yandı.Perişan olduk..Geçiyor işte zamanla..Allah hepimize güzel günler göstersin.. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) saol Bugle 44 lakin geçen oldum yani şimdi iyiyim f678h saol yinede ... aman dikkat çocuklar söz konusu olunca akan sular duruyo sapkal89 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Geçmiş olsun arkadaşlar actionsmile |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ya arkadaşlar güya herkes ile vedalaştım ben yataıcam dedim smil56 baktım olmuyor radyo ya girdim başladım şarkılarımı sıralamaya...ya bugün bana bir haller oldu duramıyorum yerimde içim içime sıgmıyor bir hayır severden yardım bekleniyor gulensmiley gulensmiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Emel dinliyoruz şarkıları da bir de sesini duyabilsek wave |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hadi ya sahimi smil56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Emel şarkılar harika İlhan İrem çalıyor şu an muhteşem ve sesin de muhteşem bence yayın yapmalısın wave 25889 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ayşe telefonda geçmiş olsun demiştim ama şimdi artık geçmiştir değil mi dusun Emel sanada geçmiş olsun |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) saol hayatım hismiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Arkadaşlar niye kimse uğramıyor cafemize 789569 hadi gelin çay, kahve , soğuk bişiler ve müziğimiz, harika sohbetlerimiz var k8908 k8908 k8908 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [youtube=425,350]KBaBFEGHyx0&mode=related&search=[/youtube] sapkal89 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Sıcaktanmı bilmiyorum Islık çalsam geçermi Kabuslardanmı kaçıyor uykum Işıksız gece yüreğimde Lakin geçmiyor Izdırap,geceler Yanlızlık bumudur Oysa Rahatım Umursamıyorum Manyakmıyım küstahmı yoksa |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) arkadaşlarrrr yegenim oldu bugünn yegenimmm!!!!! blissy bir kız bebesi daha kattık bu dünyaya çok şükür khkh56 yerim onu bennnnn sevincli yumuk yumuk gözleri varmışş ay bir güzelmiş sormayın ablam anlata anlata bitiremedi... sevincli uy897 uy897 uy897 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [youtube=425,350]5jRtzui-SxM[/youtube] uy897 uy897 uy897 yıldız abla kadar güzel oynayamasamda sevincli |
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) art56art56 saoll ablam benimmm blissy |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Hayatım değişti sitesi sevgili arkadaşlar kardeşlerim ablalalrım yigenlerim cat56 bir süre kapsama alanı dışına çıkıyor yanin TATİLE gidiyor ,yokluğum çok zor dayanamazsınız bilirim ama cat56 özleyin anacımm sayfiye yeri anılarım ve yazılarımla dönüşüm muhteşem olur umarım herkes allaha emanet ediyorum tatilsmiley cat56 tatilsmiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) tatilmiiiiiiiiiii, uyuz oluyom tatile gidenlereeee. e biz çalışıyosssss drive45 gıcıkım ama iyi tatillere olsun bari. tadını çıkar ne diim. 44 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) iyi tatiller pisimbat çok eğlenirsin inşallah |
ya ben daha yeni işe girdim izin almak doğru olmaz dusun Ama bu hafta sonu Bodruma gitmek istiyorum hem anneciğimi görüp hemde Bugle arkadaşımla yüzmek istiyorum sadanim |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Merhabalar bu akşam herkes çokmu yorgun kimsenin bişey yazacak hali kalmamış sanırım |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) yoksa bu bir yarışmamı kim en uzun süre suskun kalabilecek |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Sınava sokacağım bunları girmeyenlere sınav smil56 neredeydi kiminleydin ne yaptın y789 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sevincli cat56 yuvaya döndü milletttttt coffe2 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ben de dün döndüm pisicik.Umarım tatailin güzel geçmiştir..Bodrum,gümüşlük,Akyarlar vs..Harikaydı..Bir de üstüne Burcu'nun annesi Gönül Ablay'la tanıştım,sohbetler,çaylar...ooooh..Bodrum'a mı yerleşmeli,Bodrum'lu mu olmalı acep?.... kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) cümleten hoşgeldiniz hepiniz sözleşmiş gibi aynı anda geldiniz yahu sevincli nese bu akşamlık yokum ben malum yine görev aşkı 44 yarın tam gün burada olabilirim f678h kendinize iyi bakın |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ohh ne güzel pisimde döndü kiss3 Begüm annemle görüştükten sonra bana çok tatlı kız ama beyaz şekerlerden değil doğal tatlılardan demişti çok gülmüştüm y789 Ama gerçektende öylesin kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Burcucum Gönül Abla da kaymaklı ekmek kadayıfı hani... 12389 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:24 PM. |