|
![]() |
|
| New! Use your Facebook, Google, AIM & Yahoo accounts to securely log into this site, click logo to login |
|
| Uyarılar |
Hayatım Değişti Klubü de ve Hayatım Değişti Kafesi Forumumuzda Bulunan HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Konususundasınız üye olmak için mail onayı gerekmez.Telkinli mp3 linkleri ve rehber mailinize gönderilir
Değerli konuk bu konular arama yapılıyor HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) için kişisel gelişim konusunda www comHAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) uykum geldi arkadaşlar ben gidenzi, pencereleri açık bırakmayın olurmu,hepinize iyi geceler..renkli renkli rüyalar.. izle indir dinle![]() |
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 (permalink) | ||||
|
Binbaşı
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tesekkür: 0
577 Mesajinıza toplam 1,472 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() |
uykum geldi arkadaşlar ben gidenzi, pencereleri açık bırakmayın olurmu,hepinize iyi geceler..renkli renkli rüyalar.. |
||||
|
|
|
|
|
#12 (permalink) | ||
|
Paşa Site Kedisi
![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Tesekkür: 518
702 Mesajinıza toplam 3,028 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
allah rahatlık versin hayal
|
||
|
|
|
|
|
#13 (permalink) | ||
|
Guest
|
ooo ben kaçarım artık evcagazıma sıcacık yatagıma... önce hele su arkadasları bir yatırayım 44 ev topladılar hadi siz gidin dolaşın biraz dedim gitti gelmediler bir ifadelerinide alayım hele sonra yatırayım
|
||
|
|
|
#14 (permalink) | ||
|
Yüzbaşı
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
125 Mesajinıza toplam 327 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() |
ne güzel bir cafeymiş burası ama ben geç kaldım kimsecikler kalmamış neyse yarın uğrarım ben de
|
||
|
|
|
|
|
#15 (permalink) | |||
|
Guest
|
Alıntı:
manzarayı gören iskenle benim o pufda sevgili pisimbatımın artık sende bul bi yer :))) 44
|
|||
|
|
|
#16 (permalink) | ||
|
Paşa Site Kedisi
![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Tesekkür: 518
702 Mesajinıza toplam 3,028 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vallaa ben pufun üstünde pusuya yattım izliyorum şaşkın burdayız biz meraklanma
|
||
|
|
|
|
|
#17 (permalink) | ||
|
Yüzbaşı
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
125 Mesajinıza toplam 327 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() |
aa şu köşedeki sandalye boşmuş eh orası da benim yerim artık e ne yapalım geç kaldık cam kenarında ki yeşil puf olmasa da 44 camlarımızı da kapatalım ortalık da derli toplu eh kapatalım artık mekanı dimi ama iyi gecelerrrrrrrrrr
|
||
|
|
|
|
|
#18 (permalink) | |||
|
Guest
|
Alıntı:
yeri her zaman hazır tüm sorumluluğu bende 44
|
|||
|
|
|
#19 (permalink) | ||
|
Guest
|
offf sabahın 4 ünde dağıtmışım kendimi harika bir gündü anlatacaklarım çok ama uykusuzum kafeyi ben kapatıyotum sabah gelen poğaça alsın 44 44 44 44 44
|
||
|
|
|
#20 (permalink) | ||
|
Binbaşı
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
577 Mesajinıza toplam 1,472 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() |
günaaaaydın...poğaçalar,börekler(börekler açayım sanaaa)çaylar ve kahveler benden...kafenin delisi başköşeye otururmuş..Deniz manzarasını görmeme olanak sağlayan,dededen kalma koltuk benim ona göre..daaatırım ortalığı..pisimbat gel çocuğum kucama bakiiim mırıl mırl...bakın kafasını okşadıkça gırrrr..gırrr.mırrrr..mırrrr...pek hoşuna gitti kızımın..hepinize iyi günler bol kazançlar..poğaça börek yemeden aç karnına işe gitmeyin..hepinizi öptüm..
|
||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| gunaydinlar |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
|
|