![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Olur mu olur.Ya ben nerelere geliyorum siz bi bana gelemediniz.Bundan sonra buluşmalar Bandırma da olacak o kadar wave Karışmam valla. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) yurt dışında yapalım buluşmaları smil56 diğer türlü haksızlk oluyor...:=) hem yurt dışına açılmış oluruz... smil56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
belgincim inşallah demekten bişey gelmiyor kuzum....görüyorsun taaa turt dışından bile davet varr.... girlhaha yetişemiyom... sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) http://www.graphicsarcade.com/commen...graphic_01.gif canlarım ben yavaş yavaş uyku moduna girdim... uykulusmile tekrar görüşürüz... super hepinize iyi geceleeer.... hismiley (msn'mi de açamadım zaten...) hih33 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Bencede arkadaşıma katılıyorum super O taa nerelere geliyor gidiyor.İstanbul'dan feribotla 2 saatlik yol.. blissy Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Evet evet bende sana katılıyorum Duru'cum. aa34 Hatta wave |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Hatta ne canım?Bakarsın bir buluşmayıda Bandırma'da yaparız.Zaten Bandırma çok güzel bir yer.Ben yatıyorum iyigeceler. hismiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) çay içmem lazım yok mu bana çay ısmarlıycak kimse pc05 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Kış gelmiş wave Kapının önünden bozacı geçiyor aa34 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) boza ??? |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın.Bu kedi çok korkunç Lier ya.Ben gidiyorum. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) dur gitne be yav şöyle bi kahve içmeyeli çok oldu... al o http://www.yeniresim.com/data/media/...ok_Sevimli.jpg |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Amanın bu çok şekermiş.Bi an nereye kaçsam ki demiştim ama çabuk döndüm.E keyifler nasıl? |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) slm arkadaşlar bu sitede arkadaşlarda süper nette böyle siteler kalmadı sanardım incelemekten yazmaya fırsat kalmadı o kadar dolu dolu ve güzelki bu site için emek veren herkese teşkkürü bi borç bildim....arkadaşlar benim yeni bi bebeğim oldu ve eve kapandım onla ilgilenmek muhteşem bişey ama bişeyler daha yapmalıyım çok bunaldım bana evde yapacak bi iş hakkında çözüm üretecek kimse varmı daha önce desenler çizdiğimi ve bunu değerlendirmek istediğimi söylemiştim bu yada başka şeylerde oluurrrrr depresyona girmeme az kaldıııııııııııııı emb23 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) kimse yok mu?? |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Var. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) saat 01:39 ve ayaktayım... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ben de girlhaha |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ya ben busaate kalmazdım ama işim var. bu arada ben yayndayım. kimse dinlemiyorsa yayını kesim bari... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ben birazdan yatıcam inşallah aa34 sayfayı yeniledim ama radyo çıkmadı nedense dusun |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) iyi ya yat sen... yeniden giriş yap istersen... radyo için... ama yatacakmışsın... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) yarın erken kalkma durumum var. Kadıköy'e kahvaltıya gidicem thumbsanim o yüzden yatsam iyi olacak ttli3 iyi geceler mümin actionsmile |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) benimde 7de kalkmam lazım... dersaneye gdicem... ama işim de var... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) kimse yok mu?? |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) şimdi de ben varım ama kimse yokkk 4897 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ben geldıoııım ... nezamandır yoktum yaaa |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hoşgeldiiinn blissy blissy blissy evet ya nerelerdeydin akınberk bende seni çok merak etmeye başlamıştım dusun dusun dusun nerelerdeydin? |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bir şirketin web sitesi için şehir dışına gittim... mesajını aldım bu arada... özel mesaj yollayan arkadaslara en kısa zamanda yardımcı olucam :) |
Ynt: HAYATIMIZI DEĞİŞTİREN DAYANIŞMA HATTI redflorwercım bi köpüklü türk kahvesi ikram etsen de içsek dün gece fal kapattım kendime salyangoz ve kartal çıktı smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Canım sen yapıver de biz içek. wave Çok işim var yahu.4 koldan sarıldım |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) selam arkadaşlar burayı yeni keşfettim gününüz her günkünden güzel olsun güzel bir pazar kahvaltısı hazırlayacağım simit,krem peynir,yumurta,sıcak bir bardak çay,zeytin ,domates,reçel,marmelat ....tabi gazeteyi unutmamak lazım buyrun kahvaltıya beklerim kahvesmiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) kahvaltılar bitti hadi kahve içip keyif yapmaya derty |
Ynt: Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim Alıntı:
Kızdın mı smil56 |
Ynt: Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim yok canım ya ne kızması.ben yazarım öyle benim işim gücüm yazmak smil56 yazar olmayı düşünüyorum büyüyünce aa34 (meyva sıkıcağına selam söyle,şöyle bir nar portakal karışık yapsın bana ) |
|
Yannızlıktan oldu valla deli değilim sadanim rt67 Şimdi de senin günlüğünü taciz ediyom sanırsam y789 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) http://up.negatif.com/fotolar/487/21...4569c29d41.jpg Kahveler hazır efenim.2 tane fazla oldu belki misafir gelir falan diye. |
kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:36 PM. |