Sigara Bırak Doga Su ve Kus Sesli Versiyonu

Durum
Konu yönetici tarafından kapatılmıştır.
Ynt: Sigara Bırak Doga Su ve Kus Sesli Versiyonu

merhabalar yeşillim..

elbette içeriğinden hiç bahsetmesende eşin üzerinde de telkinler işe yarayacaktır..

ancak kesinlikle altını çizdiğimiz önemli bir nokta var : kişilerin özgür iradesine saygı duyulması gerektiği...

yaşam bizim seçimlerimizin bir bütünüdür..
yaşadığımız iyi ve güzel olaylar kadar kötü ve çirkin olaylar da öğretici niteliktedir..
hepsinin ortak paydası içimizdeki bilge ve güçlü tarafın uyanması içindir..

değişimi isteyerek ve seçerek hareket ettiğimizde rotamıza sadık kalır hedefimize kolay ulaşırız..
çünkü neye ulaşacağımızı bilerek girdiğimiz yolda devam ederiz..

eğer bizi birisi bir yola girmemiz için çekiştiriyorsa o zaman hep farklı yönlere gitmek için yalpalar dururuz..
bu daha yorucu daha zorlu olur..

dolayısıyla bu konuda eşine ışık olmanı öneririm.. sigara dan vazgeçmesi ve sağlıklı yaşamı tercih etmesi için..

sevgiler..

merhaba shamanic
aslında eşim bırakmayı denedi ilk gün evde içmedi tabi sinirliydi
ikinci gün tuvalette gizli gizli içti ben anladım tabi
üçüncü gün puro vardı onu içti
dördüncü gün bilgisayar odasının camının önünde içmeye başladı kokudan anlıyodum
beşinci gün eski hali gibi kül tablasını yanına aldı ve içmeye devam ......
2600 durum bundan ibaret bırakmayı kendi istedi sigara içtiğin paraya şimdiye ikinci arbamızı alıyoduk dediğimde çok etkilenmişti ama haklıyım 8-10 yıldır içiyor

Bende siteye yeni üye oldum ve bir sigara tiryaki,si olarak ilk bırakma gü
Nümde siteye rastladım.umarım bu sefer başarılı olurum.daha önce nikotin bantıyla 1.5 ay kadar bırakmıştım ama devam etttiremedim.sebepler malum saymaya gerek yok bile....
Umarım bu sefer başarılı olucam.bu ilk gün ve ilk tanışmamız.
Hepinize merhaba ve sağlıklı sigarasız günler...

----------
tamamı büyük harfle yazıldığı için tarafımdan değiştirilmiştir.

linkte sorun var tıklıyorum fakat sayfa görüntülenemiyor hata veriyor kaydetmiyor ilgilenirseniz sevinirim çünkü gerçekten çok indirmek istiyorum şimdiden teşekkürler...

linkte sorun var tıklıyorum fakat sayfa görüntülenemiyor hata veriyor kaydetmiyor ilgilenirseniz sevinirim çünkü gerçekten çok indirmek istiyorum şimdiden teşekkürler...

Link yenilenmiştir.Sigarayı bırakan üyelerimize forumda parti yapiyoruz...
21 gün boyunca içmemeniz gerekiyor. s456

Ben indiremiyorum lütfen şu linkleri rapidshare.de değilde rapidshare.com a upload edermisiniz?

herkeze iyi günler ben sitenize yeni üye oldum tesadüfen sigaranın zararlarını ararken gördüm sigayarı bırakalı 7nci günüm ancak her günüm eziyet her saniyem ızdırap ne zaman sigara istese canın neti açıp sigaranın zararlarına bakıyorum bugünde sigaraya başlamamışsam bu siteye emek veren herkeze teşekkür ederim....

sayın admin mp3 olarak indirmek istediğim cd leri indiremiyorum html olarak dosya geliyor ama indireceğim linklere ulaşamıyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim bu güzel site için emeği geçen herkese teşekkür ederim saygılarımla

merhabalar tibey

uyarın üzerine kontrol ettim.. ana linkimizde problem gözükmüyor..
kolaylık olması açısından alternatif link ekledim..

Web Hosting - Dedicated Server

iyi dinlemeler dilerim..

sevgiler..

su ve kuş seslerini duyabiliorm ama telkinler yok acaba sorun var

merhabalar linosis..

buradaki telkinler subliminal kayıt yöntemi ile hazırlanmıştır..
subliminal mesaj başka bir objenin içine gömülü olan bir işaret ya da mesajdır..
ve normal insan algısı limitlerinin altında kalarak o anda farkedilmemek üzere tasarlanmıştır...
subliminal mesajlar insanın bilinçli dikkati tarafından farkedilemezler ancak bu mesajları
görsel ve işitsel olarak bilinçaltımız kaydeder..

dinlemiş olduğunuz müziklerin alt yapısında sitemizde içerikleri belirtilmiş olan telkinleri duymaktasınız..

yani siz sadece müzikleri dinlerken içlerinde kamufle olan telkinleride dinlemektesiniz..

ayrıntılı bilgiler için;

Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

sevgiler...

Durum
Konu yönetici tarafından kapatılmıştır.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri