Koruma Kalkanı Ney

Durum
Konu yönetici tarafından kapatılmıştır.

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Ynt: Koruma Kalkanı Ney

Merhaba Atakan bey,

Harika bir forum oluşturmuşsunuz.Telkin olayında yeniyim, çok duyduğum fakat inandırıcı bulmadığım bir düşünceydi. Sitenizden mp3leri indirip dinlemeye başladım bu akşam. Farklı bir duygu...
Emekleriniz için çok teşekkür ederim.

Koruma kalkanı başlığındaki iki telkinin linkide açılmadı, kaldırılmış olabilir mi ?

Sevgi ve saygılarımla.

Ynt: Koruma Kalkanı Ney

merhabalar eylül.. hoşgeldin... actionsmile

bazen geçici problemler yaşanılabilmekte linklerimizde.. pc05
atakan bey online olduğunda problemi çözecektir... thumbsanim

geçici olarak alternatif linkimizi kullanarak indirebilirsin.. onayi

sevgiler.. hismiley

sanırım 3 lınkte de sorun var.. bilginize.. :)

Merhaba eldoroda;

Öncelikle yanımıza hoşgeldin..

Forumumuz yenilendiği için linklerde geçici olarak yükleme yapılamıyor..

Fakat alternatif linklerden yükleyebilirsin.Onlarda sorun yok..

Rapidshare yüklerken çıkan Free yazısına tıklayıp, geri sayım sona erdikten sonra çıkan şifreyi yandaki kutucuğa yazıyoruz..Yükleme başlayacaktır..

Etkilerini bizlerle paylaşırsan seviniriz..

Sevgiler..

ilginiz icin tesekurler dun gece rapıd de sorun vardı acılmıyodu bugun ındırebılıyorum. ayrıca artık rapıd de gerı sayımdan sora sıfre cıkmıyor :) 2 gundur dınlıyorum tabıkı bellı bı degısıklık farkettıgım zaman sızınle paylasmak ısterım tekrar tesekkurler ;)

Durum
Konu yönetici tarafından kapatılmıştır.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri