Hadi Bakalım Sobe

Belgin ∞

, Redflowers
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
45
  Farkındalık farkındalık diyoruz devamlı.Peki nasıl gelişir bu farkındalık?

Doğru cevap tebrikler.An da kalarak.Peki bu an da kalmak nasıl bir şey,evet biraz uğraş gerektiriyor,ama alışınca onu huy haline getirince sizi yalnız bırakmıyor.

Söz uçar yazı kalır dan yola çıkarak buraya bu başlığı açtım,Ayşegül'ün fikriyle.

Buraya kendimizi sobelediğimiz anları yazarak,ufak bir mola,ufak bir tebessüm olsun istedik.Hem bu şekilde alışkanlıklar gelişir,farkındalık kolunuz,bacağınız gibi bir uzvunuz olur dedik.

Evet nasıl sobelediniz kendinizi?

Hayatın içinde bir yerlere yetişmeye çalışırken kendinizi nasıl farkettiniz o an,ne düşünüyorken yakaladınız?

Burası bizim farkındalık köşemiz olsun.Gün içinde kendimizi yakaladığınız anları burada çayımızı,kahvemizi içerken anlatalım.

Farkı farketmeniz dileklerimle.

Sevgiler.

Ynt: Hadi Bakalım Sobe

Korkumı farkettım..kaybetme korkumun farkına vardım..!!!! dun gece

Kendimi sinirliyken yakaladım az önce.Telkinlerimi açmayı unutmuşum. aa34

iş yerinde temizlik yaparken degersiz hissettim koskoca üniversite mezunu yer paspaslıyo dedi egom duydum kapa çeneni dedim hemen

pat diye girdim konuya aslında yazacagım bircok sey vardı ama patron gelince aceleye geldi,ben kendi adıma bu baslıgın cok işe yarayacagını düsünüyorum çünkü farketmek özgürlesebilmenin ön kosulu ardından kabullenme geliyo ama farketmedigin bir seyi nasıl kabullenırsın işte bu yüzden alışkanlık haline gelmeli kendini yakalamak,bana gelince egomu görebilmek harika paspasta bitti zaten üstelikte iş arkadaslarımla güle oynaya yaptık egoma kalsa bana surat astıracaktı burdan egoma sevgilerimi yolluyorum s45apk

trafik kazasından cok korktugumu farkettım bugün hemde öyle böyle degil

Hep bacaklarımı sallarken buluyorum kendimi
bi dur artık bi dur ya diyorum ne yorulmaz şeysin öyle girlhaha

Msnde offline,burda online olunca acayip sobeleniyorum:)

Kötü durumda olan insanlardan çok fazla etkilendiğimi ve acıma duygumu farkettim bugün. neutrali5

Anneme karşı aşırı bir vefakar olduğumu farkettim bugün.Tüm günümü aylardır ilk kez onunla geçirdim ve keyif aldığımı farkettim.

bu sabah uzun zamandır affedemedigim birini affettigimi hissederek uyandım hatta sevgi duydum ve cok mutlu oldum k8908

üst benlimin dün gece sesini farkettim yazmayı sevmeyen ben yazdım hemde sayfalar dolusu içimde aradığım bütün cevapları fısıldarken ne kadar farklı hissetimi farkettim ben ben omayı bilmeyi sabahlamanı farklı bir boyutunu ilk kez belgelererken yazarken neden daha önce üst benlimin sesini duyduğum halde yazmadımı düşündüm ve karar aldım her an bu güzelliği yakalamak çok süper

içsellimin derinliklerindeki anlamlı sözleri nereye yazacamı bilmemekteyim belkide uzun zamandır yazmadığım günlüğüme yazarım fırsat bulursam

farkı farketmenin deminde kalmak hem ilginç hem güzel tarifi zor yemek tarifi olsaydı yazardım hemde hiç düşünmeden inanın arkadaşlar

üst benlimin cevapları istemenin esarıyla ilgiliydi istemek ama nasıl..................

SEVGİYLE KALDIK

kaybetme korkusu ,değersizlik korkusu,güvensizlik,parasızlık korkusu bunları sobeledim dün akşam fazlaca kısıtlamalarımı ,katı sınırlamalarımıda yeni yakaladım sobelemeye gidiyorum tüm güzellikler ve bereket bu siteye YAĞSIN

Cevap: Hadi Bakalım Sobe

y789özel günlerin gelmesini istemezken yakaladım kendimi meğer sobelenecek ne çok şeyim varmış sobele sobele bitmiyor

evetttt az önce nasıl bi şey isteiğimi farkettim:)

bu sabah bayram olmasina ragmen moraller bozuk kahvalti ettik.oglumun ev arkdasi evden ayrilma kararini gec aciklamasi masraflarin tamaminin oglumun uzerine dusmesi bizi cok uzdu,fakat dusundum butun gun olumsuz dusunce ile gunumu mahvedececegimize bu gunu degerlendirmemiz gerektigini dusundum.biraraya gelmisken annem oglum ve ben...kimbilir ne zaman boyle bir gunu yasayacagiz?acele giyinip cikmamiz gerektigini soyledim.herseyin bir cozumu var uzulmemesi icin teselli ettim oglumu.Eminonunden bogaz turuna ciktik.bu meseleyi de hic acmadik.cok guzel bir gezi oldu bizim icin.anadolu fenerine gittik.daha once olsaydi boyle uzucu bir olay ilac alir yatardim.gunumu zehir ederdim hem kendime hem cevreme...herseyin bir cozumu mutlaka var.sadece olumun yok...bu siteye girmeseydim gunumun farkindaligini yasayayamacaktim bunu dusunurken sobeledim kendimi...farkindaligimi farkettiren arkadaslarima tesekkurler...bayraminizi kutlarim.hergunumuz bayram oluyor sayenizde...y789

kendimi seviyor gurur duyuyorken sobeledim oldumu redlowerskhkh56
-----------------------------------------
üzülsen ne gecicek eline dimi üzüntü kendine üzülsün bana üzülmiyolar diye:)khkh56
bogaz turumu hadiya bende istiom gecen sene teyzem gezdirmisti süperdi valla ahh ahhh canim türkiyem...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri