site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz

dusun2 koyun gibi sayılıp, yok farzedilmeye alıştığımız bu ülkede, bu kadar keyiflismiliyface, insana yakınalk78 ve içi dolu bir sitedede "KAÇ KİŞİYİZ" sorgusu için açılmış bu konuya pc05 MEEERHABAAA HOŞ BULDUUUUK demek boynumuzun borcudur.
bu sitenin oluşumunda emeği geçen herkese teşekkürler.128956
happy6blissy8977actionsmiles456cilgin897
sevgiyle çoğalıncat3500

Merhabalar arkadaşlar siteyi 2 gün önce buldum ve şimdi kayıt oldum.Öncelikle hangi telkinleri dinlemeliyim ve ne kadar dinlemeliyim.
benim öncelikli olarak yenmek istediklerim sosyal fobi - kendine güven-ertelemek ve başkalırının düşünceleri.Bunları ne kadar dinlemeliyim lütfen yardım edin hergün siteye girip bakacağım.Mübarek ramazanlar sağlıcakla kalın :))))))))))))))))

Hoşgeldiniz keyifli forumlar önce suçluluk ve ego güven öneririz.

dusun2 koyun gibi sayılıp, yok farzedilmeye alıştığımız bu ülkede, bu kadar keyiflismiliyface, insana yakınalk78 ve içi dolu bir sitedede "KAÇ KİŞİYİZ" sorgusu için açılmış bu konuya pc05 MEEERHABAAA HOŞ BULDUUUUK demek boynumuzun borcudur.
bu sitenin oluşumunda emeği geçen herkese teşekkürler.128956
happy6blissy8977actionsmiles456cilgin897
sevgiyle çoğalıncat3500

Çok teşekkürler bu değerli geri bildiriminiz için derty

Merhaba ben de yeniyim suçluluk,ego güven ve kendine güven dinliyorum 2 hafta oldu herşey çok güzel gidiyor.Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler....<3

Selam. Bu mp3 olan mutluluk adlı CD leri nasıl indircez. Telefonuma indirmek istiyorum. Nasıl yapcam

İndirdim şimdi. Bu hep su sesi. Bunumu dinleyecegim... Bu bana etki edecek mi yaaa.. Anlamadım.

hosbulduk ben eggo guclendirici ve kılo verme telkınlerıyle ılgılı bılgı almak istıyorum sadece sucluluk telkınını ındırıp dınleyebıldım atakaan beye de ulasmak ıstıyorum bana yardımcı olur musunz music45

Merhaba, telkinleri Ios telefona nasıl indirebilirim yardım edermisiniz
Teşekkürler

Sitenizi yeni keşfettim daha önce çok kitap okudum fakat hayatın koşuşturmalarından uygulamaya gelindiğinde erteliyoruz. Çok güzel yorumlar okudum. Kendimle ilgili birçok konuda işe yarayacağına inanıyorum. Telkinleri telefonuma indirme konusunda yardımınızı bekliyorum.teşekkürler. :)

merhaba arkadaşlar telkinleri ındıremıyorum neden acaba yardımcı olur musunuz?

Merhabalar. Yeni aboneyim zamanla yazacaklarimda gelisim gösterecektir umarim actionsmile

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri