''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü

heromaster günlüğündeki olumlamaları ezberlemek için hepsini telefonuma not aldım. ne güzel ifade ediyor seçtiğin cümleler. teşekkürler.

3. döngüye başladım.... bu iş dinleyerek deyilde başka türlü olsaydı bu kadar iradeli olamazdım...olumlamalarımı bile her gün okuyamıyorum.. artık onlarıda kaydedip otobüste gidip gelirken dinlicem çünkü tek yapmam gereken kulaklığı takmak...:))

Bugün yanlışlıkla varsayımda bulundum
OKuldayız arkadaşım yemeğe gidelim dedi..bende yemekte ne var dedim ...oda bana başladı saymaya...oooo dedim güzelmüş hadi gidelim dedim..sonra bombayı patlattı tabi ...ben nerden bileyim dedi...:)) yemeği yemiş gibi anlatmıştı ben de inandım...
yanlış soru sormuştum menüyü bildiğini varsayıp direk yemekte ne var dedim oysa yemek yedin mi ne olduğunu biliyormusun gibi sorular sormam gerekirdi...olsun yinede bunun farkına vardığım için şükürler olsun..:))
bu küçük bir varsayım olabilir ama kelebek etkisi yaratabilir. küçük pratikler büyük varsayımları önler...:))

GERÇEKTEN GİDEBİLECEK CESARETİ OLANLARA
Hemen şimdi ve burada bir seçim yapıyorum
Kendimi daha fazla sevmeyi seçiyorum, biliyorum ki o zaman seni daha fazla seveceğim.
Kendime daha fazla değer vermeyi seçiyorum, biliyorum ki o zaman senin değerini daha fazla göreceğim.
Kendimi daha fazla takdir etmeyi seçiyorum, biliyorum ki o zaman seni daha fazla takdir edeceğim.
Yol almayı, ilerlemeyi ve gelişmeyi seçiyorum, biliyorum ki o zaman senin yoluna daha fazla saygı duyacağım.
İnsanlara yardım etmeyi ve bana edilen her yardımı sevgiyle kabul etmeyi seçiyorum. Biliyorum ki o zaman senin ellerini daha sıkı tutacağım.
Mutlu olmayı ve yaşamdan tat almayı seçiyorum, biliyorum ki o zaman seni daha fazla mutlu edeceğim.
Eğer seni yeterince sevmiyorsam, değer vermiyorsam, takdir etmiyorsam ve sana yeterince yardım edemiyorsam bunlara benim de ihtiyacım olduğu içindir. Bende eksik olanı, kıt olanı hatta olmayanı sana nasıl verebilirim ki?
Şimdi kendimi yeniden biçimlendireceğim, sevgi üreteceğim kendim için, değer, güven, saygı üreteceğim ve bunları sadece kendime sunacağım. Sonra bolluk olacak, yağmurlar yağacak, ekinler büyüyecek, çiçekler açacak yüreğimde. Toplayacağım o çiçekleri, biçeceğim ekinleri ve sana sunacağım her birinden bol bol
Şimdi lütfen müsade et, kendimi sevmeye gidiyorum ve sana ellerim dolu döneceğim.

Berna Özcan Demir

hermaster takipçinim(biri seni gözetliyory789) takip ediyorum huzur bluyorum bilgileniyorum tşkürlers456

Eril enerji telkinin etkisi ortaya çıkıyor galiba...:)) son günlerde buna ait rüyalarım arttı..
Eril ve dişil enerjinin dengede olması gerekiyor ama biriyle kendimizi yönetiyoruz...bunları düşünmeye başlamak bile ikisinin dengelenmeye başladığının belirtileriymiş..

Herkesin enerjileri dengede ve huzurlu olsun...sevgiyle...

gelişmelerini ve paylaştığın bilgileri merakla takip ediyorum.güzel haberlerini almak niyetiyle.

Bu gün yeni bir başlangıç yaptım...
OLumlamalarımı kaydettim telkin listeme eklicem uykuya dalmadan önce kendi seslendirdiğim olumlamaları dinleyerek bilinçli zihnimi hazırlıcam sonra çekirdek inanç telkinlerimi dinlicem zaten yeterince telkin var onun için bu ikisi dışında başka telkinleri dinlemicem... 3. döngüm bitmek üzere...şimdi sadece bu ikisiyle bir 3 döngü daha yapıcam inşallah bu sefer daha etkili olur...
Gün içinde de olumlamalarımı dinlicem oldukça faydalı oluyor...
Sevgi ve huzurla...:))

Bugün biraz üzgünüm...biraz iyi hissediyorum...
Çok sevdiğim arkadaşımdan ayrıldım..zaten konuşmak istemiyorum dedim(bilinçsizdi sanki) oda konuşmak istemiyorsan söyle dedi bende böyle yaptığın sürece konuşmak istemediğimi söyledim(bilinçliydi) o da tamam dedi..
Bir an rahatlama hissettim ama sonra kafamı bir sorular ve konuşmalar sardı..hangi tarafın iyi olduğunu bilmiyorum ama bilinçaltım bu işin iyiye gitmeyeceğini sanki biliyordu çünkü git gide kötüleşti ve son noktayıda kendi koydu..:))
Şimdi kendimi iyi hissediyorum çünkü duygularımın sorumluluğu bende
kafamda hala bazı şeyler geçiyo mesaj at konuş filan ama sanki beraber olunca aynı şeyleri yapmaya devam edicekmiş gibi geliyo...ben de zamana bırakıcam yani bir şey yapmıcam
onu yinede seviyorum ve onun içinin huzur dolmasını diliyorum

3.döngüm bitti...şükürler olsun...
Nedendir bilmiyorum ama şu sıralar çok uyuyorum yataktan kalkmakta zorlanıyorum....sanırım bu da değişimin gereği.. önceki günlüklerimde şöyle yazmışım..
İnsan, DNA ve hücresel değişimlerden geçerken, kendini bulunduğu yerde değilmiş gibi hissedebilir. Yorgunluk hissedebilir, çünkü beden hücreleri harfi harfine değişiyor. İnsan yeni ve farklı bir varlığa dönüşüyor.

Bu durumda;

Yeni bir bebek gibi çok daha fazla dinlenme ve uykuya ihtiyaç duyabilir.

Sevgi ve huzurla...:)

ben de 4. setin içindeyim, normalde çok uyumaya ihtiyaç duyan ben, bu çekirdek inançlara başladığımdan beri 6 buçukta zınk ayaktayım.ve gün içinde hiç halsizlik hissetmiyorum enerji doluyum.acaba neden dusun2

aynen öyle, lakin biz farkındalığı artmış insanlarız bir de buraya yazıyoruz değişimlerimizi takibimizi buradanda yapabiliyoruz ben o kadar umutsuz vakayken bu hale 1 buçuk ayda nasıl geldim inanamıyorum. etrafımdaki ihtiyacı olan herkese bu sitenin tanıtımını yapıp elimdeki bedava telkinleri dağıtıyorum. evren bana veriyor bende geri veriyorum.rızkını verince hayrını bereketini daha çok göreceğimi biliyorum. şükür

aynen öyle, lakin biz farkındalığı artmış insanlarız bir de buraya yazıyoruz değişimlerimizi takibimizi buradanda yapabiliyoruz ben o kadar umutsuz vakayken bu hale 1 buçuk ayda nasıl geldim inanamıyorum. etrafımdaki ihtiyacı olan herkese bu sitenin tanıtımını yapıp elimdeki bedava telkinleri dağıtıyorum. evren bana veriyor bende geri veriyorum.rızkını verince hayrını bereketini daha çok göreceğimi biliyorum. şükür96kl

Her zaman ikinci bir doğru cevap vardır..???

8 in yarısı kaçtır? normal cevap 4'tür. Peki ikinci cevap nedir..8 i ortadan ikiye bölersiniz ve 0 elde edersiniz..ya da yukardan aşağı ikiye bölersiniz ve 3 elde edersiniz..çok farklı düşünün 8 in yukardan ve aşğısından yarısını alırsınız ve S elde edersiniz gördüğünüz gibi herşey sizin hayal gücünüze kalmış...

Unutmayın her zaman ikinci bir cevap vardır....:))
(KDY yöntemi yaratıcı öğütler)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri