- Reaksiyon puanı
- 0
İhtiyaç meselesi. Buna ne diyebilirim ki?
ihtiyaçtan ziyade insan olmanın farkı. eğer konuşmayacaksak diğer canlılardan ne farkımız kalıyo; hiç.
İhtiyaç meselesi. Buna ne diyebilirim ki?
ihtiyaçtan ziyade insan olmanın farkı. eğer konuşmayacaksak diğer canlılardan ne farkımız kalıyo; hiç.
İlginc bi fikrim var arkadaslar,burdan paylasiyim dedim.Belki forumda daha once de biyerlerde konusulmustur bilgim yok.Sosyal fobi tedavisinde psikiyatrlar biliyosunuz antidepresan ozellikli ilaclar yaziyolar acaba depresyon dunde kaldi telkininin de boyle bir etkisi olabilir mi.Tartismaya acik..Ben de dusunuyorum sahsen su an...¡!(;
bugün dışarı çıktım ve farkettim ki;fobim biraz biraz uzaklaşıyo benden.. eskisinden çok daha rahattım konuşurken ,muhabbet ederken. ve şunu söyleyebilirim ki bu illetln etkisinden kurtuldukça hayat bizim için daha yaşanılası bir yer olacak.evet ben eminim.=)
benim gidip geldiğim bi işim veya okulum bile yok sürekli evdeyim ama arada bi kendimi test etmek için çıkarım böyle =) ve her geçen gün daha iyiyie gittiğimi farketmenin verdiği huzur ve mutluluk anlatılmaz yaşanır. ve ben inanıyorum ki, sen yakın zmanda iyi haberlerini vermeye başlayacaksın bize.
Bu yaşadıkların yüzünden kendini değersiz hissetme çünkü değerlisin. Arkadaş meselesi şanstır bir yerde bir yerde de frekans meselesidir. Sürekli aynı sorunu yaşıyorsan ilişkilerinde bazı tutumları ve onlara bakış açını değiştirmelisin. Bu konuda olumlamalar da olumsuz kalıpları yıkmana yardımcı olur telkinler de. Yine insanları çokça sev, koşulsuzca sev ama gitmeyi seçtiklerinde onları bu kararları için özgür bırak. Üstüne düşme kendini de üzme.
Sevgiler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.