Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç!

ASLINDA benım dusuncem su arkadaslar..hepımız bunu takıntı halıne getırmısız..oncelıkle bundan kurtulsak bı rahatlasak kafamızı baska seylere versek mesela kısısel gelısım kıtapları romanlar felan okuyabılız..yada ne bılım ıngılızce ogrenebılırız kafamızdan bu konuyu bıraz atsak..

ınsanlarla bunu fazla hatta hıc konusmasak bu forum dısında cunku olumsuz tepkıler alıoruz...ama bu zaman dılımınde egzersızdır yeme ıcmedır uyku duzenıdır hepsıne her gun dıkkat etsek..

ben en ıı medıtasyonun dua olduguna ınanıorum...Allahın razı oldugu ısler yapsak mesela sadaka versek yolda bırıne yardım etsek...ınsanlardan hayır duası alsak ve sonra ALLaha sende benım cabalarımı bosa cıkarma deyıp onun rahatlıgını yasasak..

daha hıc bırımız oturtamadık sankı bısılerı bu forumada gırdıgımızde okudugumuz kıtaplardan vs guzel seyler paylassak..mesela ben yuzde yuz dusunce gucu dıe bı kıtap duydum cok ıı dıolar ..yanı bence bunlar yeterlı gıbı ama bılmıorum..bence herkes burdakı herkes uzamayı hakedıo yurekten ınanıorum..

parca parca yazmak zorunda kaldım cunku net kesılıp duruo yazdıkalrım sılınıodu kusura bakmayın hepınız ıykı varsınız!!!!!!!1

Selamlar, ben uzun yıllardır (yaklaşık 5 sene) ara ara kendimi tüm isteklerimin olduğu bir alanda buluyordum. Ancak buna bir türlü anlam veremiyordum, bazen de beni korkutuyordu bu durum. Son yıllarda Secret ve benzeri diğer kitapları okudukça yaşadığım şeylerin bir tesadüf olmadığını bilmeyerek çekim yasasını kullandığımı anladım. Bence bunun en önemli taktiği kendinizi iyi hissetmeniz ve istediğiniz şeye karşı takıntılı olmamanız, zira takıntılı olmak dileğinizin önünde olumsuz enerji oluşturuyor. Sadece kendinizi her zaman iyi hissetmeye bakın ve dileğinize odaklanın yani özgürce isteyin, olumsuz hisler beslemeyerek hissedin. Senaryolar yazın dileğinizle ilgili, kurgulayın, kendinizi o anın içinde hissedin ve bunu beş duyunuzla hissedin. Koku, görme, tat alma, işitsel ve dokunsal olarak tüm benliğinizde hissedin. Sonrasını evrene bırakın. Şaşıracaksınız olanlara
smile.gif
Tüm isteklerinizin olması dileğimle..

bı sıtden alıntı cekım yasasıyla ılgılı

ben duamı edıorum Allahın ıznıyle ama su derslerdn dolayı baska bısı yok..ama nerdeyse 2 hafta sonra hem dusunce acısından hem bu uzama konusunda cok yol katedıcem ıns..cok sey yapmayı planlıorum buna kısısel gelısım kıtaplarıda dahıl

bölümüm agır oldugu ıcın cok fazla bısı yapamıorum bıde okulum bıtıo bu yıl..su 4 yıl ne cektıgımı bı ben bılırım bı ALLh artık guzel bı hayat ıstıorum bıraz kendıme vakıt ayırmak ıstıorum mutlu olucam rtık farklı olucak ıns....

Anlıyorum canım ama bu nasıl olacak....
Ben bunu Türkiyede ünlü bir 'hipnozcu diyelim ' istemiştim bundan 1 sene önce... yani bu meditasyon çalışması yerine bana hipnozla bu çalışmayı onun yapmasını istemiştim. Bana açıkçası başta çok olumsuz yaklaştı sonra ben ısrar edince haftada 3-4 günle başlayıp sonbra haftalık 1 seansa düşüreceğiz ve belki aylarca yada senelerce çalışmamız gerekecek yada en fazla senin istediğin kadar yapacağız dedi ... tamam dedim ama her seansı 250 tl ye yapabileceğini söyledi ve kesinlikle indirim yapmadı ....
Yani aslında demek istediğim hipnozda da tek seans yeterli olmuyor anladığım kadarıyla ve bunu yapacak bilir kişi falan... aslında kesin çözüm olabilir...
Bu söylediğinle ilgili aklıma bi fikir geldi.Boy uzatma grubu olarak; 5-6 kişilik bir grup..Güvenilir bir hipnozcu bulsak hepimize grup olarak hipnoz yapmaz mı. .
c8e62a4065df336a10b625c90ce1871c.gif

Arkadaşlarım bir sitede böyle bir yazı gördüm,acaba bizim de kemik uçlarımız kapanmadıysa hormon tedavis olabilir miyiz?Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

arkadaşlar,bacak uzatma ameliyatı olmak için gittim doktora muayene oldum film çekildi.vekemik uçlarımda daha kapanmanın gerçekleşmediği ve hala uzayabileceğimi söyledi doktor.yaşım 23. bende hormon tedavisi olmayı düşünüyorum.bu arada ameliyat olmk isteyen arkadaslar msnden beni ekleyin ameliyatın risklerini,avantajlarını,süresini,ve maliyetini sizlere belirteyim

Yazıda anlatılanlar doğru mu bilemiyorum..Ama denemeye değer..!
Bu arada bal balık üzerine dökülüp yeniyorMUŞ.. :P
Mide de karışmıyo mu zaten..sevincli

Arkadaşlar boyunuzun hemen uzaması için ne yapmanız gerektiğini söylüyorum ki bende aynısını yaptım ve boyum 1,5 ayda 8 cm uzadı çok ilginç ama oldu : uygulama boyunca hergün yatarken 3 yemek kaşığı balyiyin ve yatın sabahları 200 gr ceviz yiyin,ve öğlenleride ama hergün ben öyle yaptımda oldu hergün bi balık yiyin ama üstüne bal dökün de yiyin bol bal dökeren yiyin . süt de için ama kemiklerinizin güçlü olması için yoksa boy uzatmaz dediklerimi yapınca neler olduğunu göreceksiniz .. ve ben bunu bir uzman yere gönderdim bu yazdıklarımı değerlendirmeye aldılar inceleyecekleri ve belkide bilimsel bir şekilde piyasaya çıkaracaklar ama benim yazdığım orinal şekli 175 tim 1.5 ayda 183 oldum ve bi o kadardaha kullandım şimdi 190 boyumvar .. harika bişey gerçekten ...

Yazıda anlatılanlar doğru mu bilemiyorum..Ama denemeye değer..!
Bu arada bal balık üzerine dökülüp yeniyorMUŞ.. :P
Mide de karışmıyo mu zaten..sevincli

Arkadaşlar boyunuzun hemen uzaması için ne yapmanız gerektiğini söylüyorum ki bende aynısını yaptım ve boyum 1,5 ayda 8 cm uzadı çok ilginç ama oldu : uygulama boyunca hergün yatarken 3 yemek kaşığı balyiyin ve yatın sabahları 200 gr ceviz yiyin,ve öğlenleride ama hergün ben öyle yaptımda oldu hergün bi balık yiyin ama üstüne bal dökün de yiyin bol bal dökeren yiyin . süt de için ama kemiklerinizin güçlü olması için yoksa boy uzatmaz dediklerimi yapınca neler olduğunu göreceksiniz .. ve ben bunu bir uzman yere gönderdim bu yazdıklarımı değerlendirmeye aldılar inceleyecekleri ve belkide bilimsel bir şekilde piyasaya çıkaracaklar ama benim yazdığım orinal şekli 175 tim 1.5 ayda 183 oldum ve bi o kadardaha kullandım şimdi 190 boyumvar .. harika bişey gerçekten ...
Bana hiç mantıklı gelmedi bu Ezgi ergenlikte bile 1.5 ayda 8 cm imkansız yaa çok abartmış hadi 1- 1,5 cm dese neyse ama 8 cm yılda anca uzar ya okadarr ya hormon tedavisine gelince iyice bir araştırmak lazım eğer olursa ben varım denemeye tuborg basketbol takımındaki çocuklarında yapıyodu mesaela aşıyla upuzun oluyordu hepsi ama nerden bulucaz işte o var

Bana hiç mantıklı gelmedi bu Ezgi ergenlikte bile 1.5 ayda 8 cm imkansız yaa çok abartmış hadi 1- 1,5 cm dese neyse ama 8 cm yılda anca uzar ya okadarr ya hormon tedavisine gelince iyice bir araştırmak lazım eğer olursa ben varım denemeye tuborg basketbol takımındaki çocuklarında yapıyodu mesaela aşıyla upuzun oluyordu hepsi ama nerden bulucaz işte o var
Evt haklısın bebeklerde bile yılda en fazla 10 cm'lik bir artış olduğuna göre 1.5 ayda 8 cm..Uçmuş yani..!!girlhaha

dun bı yazı okudum 30 yıl kabul olmayan dua dıe..neymıs dualar bu dunyada kabul olmazmıs ahırette sevap olarak donermıs falan yazıodu..cnm sıkıldı ya en kucuk olumszluk bıle benı yerle bır edıo..ben bukadar sıkıntıdayken duam kabul olmıycaksa napım ben::(((

dun bı yazı okudum 30 yıl kabul olmayan dua dıe..neymıs dualar bu dunyada kabul olmazmıs ahırette sevap olarak donermıs falan yazıodu..cnm sıkıldı ya en kucuk olumszluk bıle benı yerle bır edıo..ben bukadar sıkıntıdayken duam kabul olmıycaksa napım ben::(((
arkadaşım din kültürü 2.sınıf öğrencisiym artı ilahiyat önlisans okudum. bunu şöyle izah edeyim. dua kabul olmaz diye birşey yok 3 şekilde kabul olur : 1. Allah istediğin duayı kabul eder. 2. başına gelecek kaza belayı önler 3. ahirette senin için güzel bir yer hazırlar.... dolayısıyla sen kabul olmadı derken O senin için daha hayırlı olanı verir. o yüzden hiçbir zaman duam kabul olmadı diye üzülme. Allah bizim için en güzelini verir. Sen sadece istemeye devam et ; çünkü kulun Ondan istemesi Onun cok hoşuna gider. Şöyle buyurur:'' Siz bana bir adım gelin ben size on adım gelirim.'' ama yine de asla ümitsizliğe düşme belki bugün duan istediğin şekilde kabul olmaz ama yarın kabul olup olmayacaını bilemeyiz. o yüzdnn sabret!!! .)

Canım dua ederken;dilin ile isterken fiiliyat-ı da terketmemek gerekiyor.Çifçi misali;nasıl tarlasını sürer vakti gelince tohumunu eker vakti geldiğinde sular bakımını yapar ve karşılığını da dua ederek Allahtan bekler..
Tarlayı ekmeden dua etse allahım bana bol mahsul ver de mahsul alabilir mi? Onun gibi fiili duayı da terk etmememiz gerekiyor..
Bir de efendimiz duada ısrarcı olun demiş..Nasıl ki annenizin içeride olduğunu bilerek,ısrarla kapıyı çalarız! Neden?Çünkü biliyoruz kapıyı açacağinı dimi..Yani asıl mesele inanmak!

O kapının açılacağına inanmak..!

eevet ezgıyagmur cook haklısın cnm..bazen kendımı kaybedıorum umudumu ınancımı belkı sımdı sınavlarda var ondan kaynaklanıodur..bıseyler yapmam gerekıo farkındayım...yaa bıde ben ıkı gundur bacaklarımda ınanılmaz agrılar cekıorum...egzersız yapmadım dısarıda cıkmadım yanı bacaklarımı yoracak bısı yapmadım..sadece kandıl gecesı sabah ısıklarını gorene kadar aglaya aglaya dua ettım ve o sıra agrımaya basladı bacaklarım yemın ederım suan dada bır agrı var eklem yerlerımd...AY BOYUMMU UZUYO YOKSAAAAA:))))

SEVGILI RAFLESIA NE GUZEL BI BOLUMDE OKUYOSUN EMINIM COK YARDIMIN OLUCAK BIZE HOSGELDIN SENDE...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri