Oyun: Kadın Avcılarının Gizli Dünyasına Giriş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Lusid
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@kuantumxyz

Kalitesiz bir kitap gibi. Böyle bir kitabı daha çok çapkın bir psikoloğun yazmasını bekliyordunuz sanırım. Ayyaşların yazması sizi rahatsız etmiş. y789 Ve daha çok seminerlerde, kütüphanede kız tavlamasını bekliyordunuz sanırım. siirokul

Kız beni tavlasın canım.
Şaka bir yana böyle şeyleri bilmek iyi. Sırf her gördüğün kızı tavlamak için kullanmasan bile, kız arkadaşını ya da eşini nelerin mutlu edeceği hakkında fikrin olur.

Bende bu gibi konularla ilgili kitap vardı qaliba. silinmemişse youtube-a upload inşAllah. (Okan Bayülgen Adnan Oktar Taklidi) sevincli

@kuantumxyz

Kalitesiz bir kitap gibi. Böyle bir kitabı daha çok çapkın bir psikoloğun yazmasını bekliyordunuz sanırım. Ayyaşların yazması sizi rahatsız etmiş. y789 Ve daha çok seminerlerde, kütüphanede kız tavlamasını bekliyordunuz sanırım. siirokul

Kitabın yayıncısı gibi nedir bu telaşın anlamadım. Günümüzde kutsal kitaplar bile tartışılıyor. Ama okunduktan sonra tartışılıyor..Sen de oku öyle tartışalım..Ayrıca benim ne beklediğimle ilgili hala anlamada zorlanma yaşıyorsun. Her mesajında bunu dile getirip beni de kendini de yorma derim.idea3

@kuantumxyz
@fedor

Kitaptan beklentinizi anlamadım. Kitabı işe yaramaz olarak değerlendirmeniz bence yanlış. Kitabın her halinden "nasıl çapkınlık yapılır?" ı öğrettiği belli. Aşk nedir? Sevgi nedir? Hayalinizdeki Eşi Bulun gibi bir kitap değil ki... Kitabın amacı "en kısa zamanda" sevgili bulmak, en kısa zamanda "günübirlik ilişki" yaşamanızı sağlamak :).

Kitabin ismini ilk kez duyuyorum, su ana kadaryazilanlara gore dusuncelerim gercekten gereksiz oldugunu dusundurttu bana, sevgili dedigin aranarak bulunan birsey midir, sevgi barlarda satilan birsey midir, sevginin av ya da avci olmakla ne ilgisi vardir bunu pek anlayamadim ....hy789

[/B]

Kitabin ismini ilk kez duyuyorum, su ana kadaryazilanlara gore dusuncelerim gercekten gereksiz oldugunu dusundurttu bana, sevgili dedigin aranarak bulunan birsey midir, sevgi barlarda satilan birsey midir, sevginin av ya da avci olmakla ne ilgisi vardir bunu pek anlayamadim ....hy789

Dediklerinize biraz katılıyorum.
Ama, sonuçta o kitapta bildiğim kadarıyla,Kadınların en çok beğendiği, bir erkekte görmek istediği karakteristik, davranış özelliklerini sergilemişler.
Fakat ben bir kaç psikologun kitabında gördüm,
ilk karşılaşmada, en çok etki eden şey dış görünüşdür.
Ama bir birinizi biraz tanıdıktan sonra dış görünüş yerini iç görünüşe verir y789

Ama, sonuçta o kitapta bildiğim kadarıyla,Kadınların en çok beğendiği, bir erkekte görmek istediği karakteristik, davranış özelliklerini sergilemişler.

Ama bir birinizi biraz tanıdıktan sonra dış görünüş yerini iç görünüşe verir

Kesinlikle

Ilk karsilasmada dis gorunus tabi ki daha onemlidir, sonucta dis gorunusunden etkilenmedigin bir insani tanimak da istemiyorsun degil mi:)))

Ama benim bahsettigim kitabin konusunu gunubirlik iliski ya da kiz-erkek tavlama olarak bakip bu kadar ucuzlatanlara idi, bence o kitaptan bile ogrenebilecegiz birseyler vardir...

Hayatta olmayan seyler degil olan seyler ayrica, o yuzden ben yazari tanimasamda, kitabini okumasam da kendisini takdir ediyorum...:zpzp:

Ama bir birinizi biraz tanıdıktan sonra dış görünüş yerini iç görünüşe verir y789

ben dış görünüş olayına hiç katılmıyorum. he şunu diyebiliriz; günümüzde insanlar ilk olarak dış görüşüne bakıyor. bu kesin doğruluğu içeren bir şey. ama doğru bir şey mi? hayır!

bu kesin bir yanılgıdır. ön yargıdır. öncelik olarak dış görünüş seçimi yapılan bir ilişki, hiç de sağlıklı bir ilişki değildir. istisnalar haricinde, bunun kanıtları çevremizde sık sık görünüyor.

herkesin hayatında en hayırlı varlığı seçmesi dileğiyle :)

ben dış görünüş olayına hiç katılmıyorum. he şunu diyebiliriz; günümüzde insanlar ilk olarak dış görüşüne bakıyor. bu kesin doğruluğu içeren bir şey. ama doğru bir şey mi? hayır!

bu kesin bir yanılgıdır. ön yargıdır. öncelik olarak dış görünüş seçimi yapılan bir ilişki, hiç de sağlıklı bir ilişki değildir. istisnalar haricinde, bunun kanıtları çevremizde sık sık görünüyor.

herkesin hayatında en hayırlı varlığı seçmesi dileğiyle :)

Katılıyorum. Tabi ki sadece dış görünüş seçimi yapılan ilişki sağlıklı değil.
Tabi ki biriyle evleneceksen, ilk önce kalbinin ne kadar iyi olmasına dikkat edeceksin.

Sen dış görünüşe hiç ama hiç önem vermiyorsan çok iyi bir karakter bu.

Fakat hepimiz insanız. Hepimizde nefis diye birşey var. Hadis mi aye mi bilmiyorum , ama "Nefsinizin bile üzerinizde hakkı var" diye bir söz var.
Gönül ister ki sevdiğinle bir birinize çok yakışasınız.

Yani eğer evlenmek için bir kız arıyorsam tabi ki kalbi ve zekası iyi olan birisini ararım,
Fakat eğer karakterlerini beğendiğim iki kişi arasında seçim yapacak olursam dış görünüşünü bana göre daha hoş olanını seçerim.

Allah güzel görünüş vermişse birisine , bu da bir nimetdir. Yeter ki o kişi güzelliğini kötü amaçla kullanmasın, kibirlenmesin.

Katılıyorum. Tabi ki sadece dış görünüş seçimi yapılan ilişki sağlıklı değil.
Tabi ki biriyle evleneceksen, ilk önce kalbinin ne kadar iyi olmasına dikkat edeceksin.

Sen dış görünüşe hiç ama hiç önem vermiyorsan çok iyi bir karakter bu.

Fakat hepimiz insanız. Hepimizde nefis diye birşey var. Hadis mi aye mi bilmiyorum , ama "Nefsinizin bile üzerinizde hakkı var" diye bir söz var.
Gönül ister ki sevdiğinle bir birinize çok yakışasınız.

Yani eğer evlenmek için bir kız arıyorsam tabi ki kalbi ve zekası iyi olan birisini ararım,
Fakat eğer karakterlerini beğendiğim iki kişi arasında seçim yapacak olursam dış görünüşünü bana göre daha hoş olanını seçerim.

Allah güzel görünüş vermişse birisine , bu da bir nimetdir. Yeter ki o kişi güzelliğini kötü amaçla kullanmasın, kibirlenmesin.

evet, bu daha güzel bir betimleme oldu. dış görünüşü ilk kıstas olarak belirlemek bana çok yanlış geliyor. dediğin gibi; önce tanırsın, kalbi, zekası, karakteri sana uygundur. sonra güzelliğini ölçer, tartarsın. bu en doğrusu olur.

ama nefis konusunda biraz yanlışın var. tabii ki nefsimizin üstümüzde hakkı vardır. ama nefis temizlenmek içindir. temiz bir nefsin üstümüzde hakkı olabilir.

sevgiler :)

ama nefis konusunda biraz yanlışın var. tabii ki nefsimizin üstümüzde hakkı vardır. ama nefis temizlenmek içindir. temiz bir nefsin üstümüzde hakkı olabilir.

sevgiler :)

Dikkat ettiysen
"Nefsinizin bile üzerinizde hakkı var."
"Nefsinizin üzerinizde hakkı var" demedim.

Sevgiler :)

Bana gore eger ikili iliskilerinde es secimi konusunda ise bu guzellik kavrami, bana gore cok yakisikli olmasin derim en az benim yanima yakisacak kadar yeterli sanirim:)

Ayrica, evliliklerde baktigimizda bir kadina bakariz guzel degildir yani erkek onun yaninda daha iyi duruyordur, cekemeyenler bu adamin bu kadinla ne isi olur derler ama olan olmustur ve dil, kalp guzelligi fiziksel guzelligin onune gecmistir bile, kim ne derse desin.. Flortlerde evet yanina yakisani ister insan ama konu eger evlilik ise tek kistasi guzellik , yakisiklilik olmamali bana gore...

Uzun vadede dusunursek, o guzellikte 10 sene sonra yerini kirisikliklara birakmiyor mu ama nedir baki olan, insanin kalp guzelligi, insanligi.. O yuzen derim ki siz sizi olun kalbinize yakin olanini secin, gozunuze yakin olanini degil...Kalp gozunuz acik olsun dostlarim...

İlk insanların yaradılışından beri kadın hep aynı hep hiç değişmedi yazarlar,çizerler,denerler ama kadın kimyasını anlamak imkansiz abi kasmanın alemi yok =))

an itibarıyla bitirdiğim kitaptır. Çok beğendim ve kesinlikle öneriririm. Farkında olmadan davranışlarınızdaki ezikliği görürsünüz, kadınlara serseri piç olmanın faydalarını öğrenirsiniz. :p en az 8-9 farklı kadın tavlama tekniği öğrenirsiniz. Bu bir oyun ve bu oyunun kuralları var. Kurallarına göre oynadığınızda neler başarabileceğiizi görürsünüz falan. Bir ayda bitirdim ve şunu söyleyebilirim. Yeni bir kız arkadaşım veya sevgilim olmadı ama kesinlikle hatalarımın farkındayım artık ve yapmayarak çok daha çekici ve cool durduğumu söyleyebilirim. 2 tel no kaptım ama mesele değil. pratiğe daha çok dökmem gerek.. kadınları seviyorum :D

kahrolası popüler kültür ve tüketim toplumu . kız tavlamanın bile kitabını çıkarmışlar . aslında hiçbir şey kitaplarda olmamalı . hayatı deneyerek öğrenip kendin satırlarına yazmalısın . hayatta almam .

Arkadaşlar 6 senedir kişisel gelişim psikoloji iletişim NLP dalında ilerliyorum bu kitap bir grubun hayatını anlatıyor. Teknik yok desem yalana olur örnekler var geneli geçerli fakat kızlarında özellikle okumasını tavsiye ediyorum çünkü bu kitapta aslında gerçek bir erkeğin nasıl olması gerektiğini anlatıyor. ''Serseri mi?'' tabikide hayır ''Kılıbık mı?'' tabikide hayır.Alfa erkeğin nasıl olması gerektiğini anlatıyor.

Pickup Artist Türkiye Forumu açıldı.
Forumda Oyun dünyasını ele alıp kadın erkek ilişkiler konusunda daha başarılı bir hale gelmenizde birbirimize yardımcı oluyoruz.

Çeşitli kitaplar, filmler, belgeseller, motivasyon yazıları gibi kaynaklarla eskisinden daha iyi oluyoruz.

Özellikle pick up artist konusunda yani kadınlarla ilişkiler konusunda eskisinden daha iyi olacağınızın garantisini veriyorum.

Foruma kayıt olmak tamamen ücretsiz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri