Kendine Güven Telkinini dinlerken yaşadıklarım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan manyakkk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

manyakkk

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Her zaman ki gibi dinliyorum tabi ama bugun bir garip oldum benden hoşlanan bir kız vardı.Tekrar tekrar benimle birlikte olmak istediğini söyledi.Benim içime birden bir güven geldi hani filmlerde kızın önüne atlayan erkek gibi.Ben buna herşeyi söyledim bir daha olamayacagını ve başkasından hoşlandığımı,mutlu olduğumu.Ardından yakın arkadaşımla konuşuyorduk birden tartışmaya başladık ve ben tüm içimde biriktirdiğim herşeyi söyledim çok rahatım daha önceden niye yapmamışım ki böyle bir şey ? Telkinleri 2 aydır dinliyorum. partysmiley y789

:) bende bu ara ego güçlendirici dinliyorum :) ilginç rüyalar görüyorum :) daha yeni başladım dinlemeye ama devam etmeyi düşünüyorum :):)

:) bende bu ara ego güçlendirici dinliyorum :) ilginç rüyalar görüyorum :) daha yeni başladım dinlemeye ama devam etmeyi düşünüyorum :):)

Benim listem baya geniş 5 telkin dinliyorum etkisi tabi oluyor ama bugün bir değişik oldum sevincli

:) o konuyu merak ediyordum .. bi telkini belli bi süre sürekli dinlemek mi gerekir yoksa farklı farklı telkinleri aynı gün içerisinde dinleyebilir miyiz :)

Her zaman ki gibi dinliyorum tabi ama bugun bir garip oldum benden hoşlanan bir kız vardı.Tekrar tekrar benimle birlikte olmak istediğini söyledi.Benim içime birden bir güven geldi hani filmlerde kızın önüne atlayan erkek gibi.Ben buna herşeyi söyledim bir daha olamayacagını ve başkasından hoşlandığımı,mutlu olduğumu.Ardından yakın arkadaşımla konuşuyorduk birden tartışmaya başladık ve ben tüm içimde biriktirdiğim herşeyi söyledim çok rahatım daha önceden niye yapmamışım ki böyle bir şey ? Telkinleri 2 aydır dinliyorum. partysmiley y789

Buna benzer şeyleri bende yaşadım. Artı kontrollü olmayıda sağlıyorf678h
. 6 7 aydır dinliyorum arada dinlemediğim zamanlar da oldu tabi süreklilik yoktu smil56

Buna benzer şeyleri bende yaşadım. Artı kontrollü olmayıda sağlıyorf678h
. 6 7 aydır dinliyorum arada dinlemediğim zamanlar da oldu tabi süreklilik yoktu smil56

Yok böyle bir rahatlama yaa ağzıma geleni söyledim resmen artık daha rahatım 956kuy897

herkese merhaba hangı cd den baslamalıyımm yardımcı olursanız sevınırımm

herkese merhaba hangı cd den baslamalıyımm yardımcı olursanız sevınırımm

hoşgeldiniz...

Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz - Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

bu linkten inceleme yapabilirsiniz...

ego+suçluluk+koruma kalkanı+zinde uyanma telkinlerini günde 8-10 saat, kulaklıkla veya hoperlörle, yatarken veya gündüz iş yaparken bir ay kadar süreyle dinleyerek başlayabilirsiniz... daha sonra, suçluluğu çıkarıp, sıkıntılarınıza göre dinlemeye devam edebilirsiniz...

kolay gelsin.../ sevgiler...

Bu telkinlerin çoğu arkadaşta olumlu gelişmeler yaratması beni çok mutlu ediyor sahiden:) bende durumlar şu an için böyle değil tam olarak.Ama kalpten inanıyorum ki insallah etkisini gösterecek en kısa zamanda. Her seyden korku duyguğum için düşünün telkinlerden de bugun ilk defa korku duydum. Olumlu süreç yaşayan herkese seviler:)

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri