- Reaksiyon puanı
- 0
Herkese selamlar.Adım Burak ilhan.Genelde Burak ismini kullanıyorum.İnşAllah herkes dertlerinden kurtulur.Allah gönlünüze göre versin.
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
HERKESE SELAMLAR...
3 yıl aradan sonra tekrar merhaba sevgili hayatım değiştiiherkes bıraktığım gibi burda
ne güzell.
Selam,y789
sitenizden, bir dostumun tavsiye ile haberdar oldum. Henüz çok yeni olmama rağmen bendeki değişikliği hissetmeye ve kendime olan güvenimi yeniden kazanmaya başladım. Hayatımın, sitenizle, eskisinden daha güzel ve başarılı olacağına inanıyorum.
merhabbaaa bende burdayım artık) stede yeniyim bana yardımcı olabilecek arkadaşlarımı bekliyorum
![]()
selamlarçok ilgimi çekti bu site ve beni sorunlarımdan kurtaracağına artık ağlamayacağıma inanıyorum smileydance bu gece dinliycem ilk 2 telkini
merhaba ben de yeni geldim.Bir gözükeyim dedim.
yeni geldim![]()
ben de burdayım..artık..iki çocuk annesi bir bayan..kafasında kendine ait ses kalmamış bir insan olarak..destekleriniz için şimdiden teşekkür edeceğim..sonraya bırakmak ayıp olur![]()
Merhaba
Daha benim hayatım değişmedi. Sorunlar devam ediyor...
ilgili konuyla alakalı olmayabilir fakat benim şu sizlerin ücretsiz mp3 dediklerinize ulaşmam lazım. Bende dinleyeyim. Benimde hayatım değişsin.... dimi ?
bu ücretsiz mp3'lerin tamamını denemek istiyorum.
Şimdiden ilginiz ve yardımlarınız için tşkr ederim.
Ercan KOÇ
siteyi keşfedeli 2 gün oluyor.tamamen tesadüftü benim için.işte bu dedim.içimde mutluluk uyandı.sevinçten uyuyamadım.çünkü yıllardır aradığım çözüm olacağına inandım..
henüz bilgi edinme aşamasındayım.telkinleri süre bakımından limiti var mı merak ediyorum.anladığım kadarıyla ego geliştirici ve suçluluk telkinleriyle başlamak gerekiyor.bu ikisi için 5er saat dinlesem haftada 70 saat oluyor.bunların yanısıra başka telkin dinlesek.yine günde 4-5 saat olacak şekilde çok zorlamış olurmuyuz.yani günde 15 saat 3 değişik telkin dinlemiş olacağım.lütfen bilgilendirirmisiniz...
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.